Şimdi Ara

Beyler Ya Ne olur Bakın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nomad silme lütfen iyice cevabımı alayım sil diye mesaj atarım

SİZCE NECİ OLAYIM

Çünkü bu çharı sonsuza kadar kasmak istiyorum

• Full Str Fire Glavie
  • full int

çünkü kendi yaratıklarına hep nukeyle tek keçiyon daha çabuk kasıyosunnn
  • 7/1 int ağırlıklı hybrid eline güzel bir sword shield al süper olursun
    veya
    full str blader ol eline güzel bi blade ve shield al tank gibi olursun
    bu 2 buildten biri ol bence

• Zevk için siliyom sanki ben konuları.
    Psikopatım ya o açıdan.
    Sen tutar bu konuyu karakter yapılandırmaları veya konudışı bölümü yerine genel updateler bölümüne açarsan silmeyim de ne yapayım.
    Bu sefer silmeyecem ama seni engin fikirlerimden ve tavsiyelerimden mahrum bırakacam.
    Dandik bi charı kas ta gör lvl 80 e kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nømad -- 10 Mayıs 2007; 14:00:26 >
  • Hareketci kas hareketci=nuker cafede veledin biri bana hareketcimisin diye sorduda
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nømad

Zevk için siliyom sanki ben konuları.
    Psikopatım ya o açıdan.
    Sen tutar bu konuyu karakter yapılandırmaları veya konudışı bölümü yerine genel updateler bölümüne açarsan silmeyim de ne yapayım.
    Bu sefer silmeyecem ama seni engin fikirlerimden ve tavsiyelerimden mahrum bırakacam.
    Dandik bi charı kas ta gör lvl 80 e kadar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: mavi1991

Hareketci kas hareketci=nuker cafede veledin biri bana hareketcimisin diye sorduda

Hehe Hareketci Sen Ne Dedin;?
  • cewabım kesinlikle " full str fire glaive "
  • 1. BEN HIZLI KASMAK İSTİYORUM PVP UMRUMDA BİLE DEĞİL DİYORSAN : FULL İNT SWORD + fire + force + cold + light

FULL İNT SPEAR: fire + cold + light +force

not: FORCE SKİLLERİN HER ZAMAN ÖNDE OLSUN NUKERDE YANİ ateş buz elektirik ve silah skillerini ise 20 den sonra açma sadece ilerlet

2. BEN TANK GİBİ Bİ ÇAR VURDUĞUMA DEVİRMEK İSTİYORUM GÜZEL BİR ŞEKİLDE KASILMAK İSTİYORUM DİYORSAN

FULL STR + GLAVİE + FİRE + COLD + LİGHT FULL STR + BLADE FİRE + COLD + LİGHT not : ana force skillin fire olsun diğerlerini ise kendinle eşit götür çünkü kalkan skilleri var onları aç

3. HEM PVP DE GÜÇLÜ OLMAK HEMDE NUKERLER GİBİ UZAKTAN ATAK YAPMAK İSTİYRUM DERSEN

FULL STR + BOW + COLD + fire + light
    not: o kadar sağlam vurmaz
    PVP DE O KADAR SAĞLAM VURAMAZLAR

benim gözlemlerim böle KARAKTERİN İSE FEMALE OLSUN TERCİHİMDİR FLAG ELBİSE UCUZ BULURUN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi accseller -- 10 Mayıs 2007; 17:00:04 >

• Sonuçta bu char snn olucak ve sen zevk alıcaksın misal bn full str charları sevmem Bugune kadar tum charlarım full int olmuştur 1-2 tane strci oldu ama 36-45 lvlda fln kesilio bot + gold ticket fln ama yavaş kasıo bnm felsefeme uymuyor Cunku zevki bn alıyorum nuker charları seviyorum ... Sende ne seviyorsan onu yap
  • nukerler gibi uzaktan atmak düşüncesi dogru ama pvp de bow kadar ezik char yok
  • FULL İNT SWORD YADA FULL STR BLADE
  • full int spear üstünede garment
  • FULL İNT SPEAR AMA KESİN LİKLE GARMENT ULUKEMAL ARKADAŞIMIZ DEMİŞ ZATEN
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustafa559

nukerler gibi uzaktan atmak düşüncesi dogru ama pvp de bow kadar ezik char yok

aynı sağlam itemlerie sahip spear bir int full str bow.çfull str bow yener nedeni ise bowlar critic makinesidir peşpeşe 3 belki 4 critic bile koyabilirler full int 80 lvl birinde ölsen ölsen en fazla 9k can vardır 3 critic işini görürü ayrıca bowun atış mesafesi daha uzak heleki menzil arttırma skilini açınca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __EFENDİ__ -- 10 Mayıs 2007; 17:44:17 >
  • elektrik + glavie ol ama sp yapıcakssan fire ol derim
  • quote:

Orjinalden alıntı: ulukemal

full int spear üstünede garment

Ölmeyi bayılmak zanneden arkadaşların tercihi.
  • full str bow FİRE+cold+lightning ilk baslarda sp farm yap sonradan zorlanma
  • bak ne yap bılıyon mu bilgisayarımı ac ordan program ekle kaldırı tıkla acılan sayfada karsına pc nın ıcındekı programları oyunları falan gosterecek ordan sılkroadı bul sıl en guzelı bu bak lag oyuna gırememe ks yapılması vsvs bı ton derdı var bu oyunun bunlar yetmez gıbı bıde ohh lag yok dıye ıcınden gecırmeye kalkarsan joymax serverları kapatır 1 saat sonra der 5 saat surer bı gırmeyı denersın serverlar full hadeeeeee ugras anam ugras gırersın lag !

yanı sen hıc baslama bu oyuna bosuna sınırlenır mouse u kırarsın connect tusuna basarken kod gelmeyınce sınırlenıp hadeee gıttı mouse (bende ole oldu :D )

sen en ıyısı marıo oyna yalnıs anlama ama cocuksun falan anlamına getırmıyom ısı bende sınırden kafayı kırıyodum ındırdım mario yu ne lag ne server kapanması hıc bısı yok 8 lv var 10 dk de bır bıtırıyom oyunu :P

anlatılmak ıstenen dusunce : SAKIN BU OYUNA BASLAMA !!!!!
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.