Şimdi Ara

Beyler yardım edin kız meselesi..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sevgilimin en yakın arkadaşımla mesajlaştıgınu gördüm beylerr. Kim o dedim . Ama cevap vermedi . Sonrada telefonu elime geçti mesaj silinmiş. Sizce ne yapmalıyımmm yardım edinn

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gördüğünü söyle ve sor. Başka hiç bir yol içini rahatlatmaz. Ama sorarken sert olma sakin bi şekilde sor. Kıvırırsa arkadaşına soracağını söyle. Tavırlarından anlarsın.

• Arkadaşımın telinede gizlice baktım ondada göremedim mesaj. Bu kadar saklarlarken sorsam ne olucakki yalanlarlar. Geçen yaz uludaga gitmiştik . Konserdeydik . Bi ara yanlız kaldım bi baktım yoklar .sonradanda kaydık ileri dediler . Şimdi şimdi kafama dank ediyo . Ne yani 1 senedir beni uyutuyılarmı

• Kardeş bunu anlamanın bir yolu var,

Herkesin içinde sevgilinin eteğini indir,arkadaşın senden daha fazla kıskanıyorsa ve telaşlanıyorsa o iş bitmiştir kardeşim geçmiş olsun.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kanka öyle yapmamda aynı yöntem işe yarayabilir

• madem eminsin aldatıldıgından ne duruyorsun daha ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sevgilim oldu yardım edin
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sıçıcam agızlarına yarın zaten fikir almak istedim

• Biraz daha gözlemle bence ama uludağ falan demişsin sakata o zaman ya atak yap yada gözlem
  • quote:

Orijinalden alıntı: fearfromshe

Arkadaşımın telinede gizlice baktım ondada göremedim mesaj. Bu kadar saklarlarken sorsam ne olucakki yalanlarlar. Geçen yaz uludaga gitmiştik . Konserdeydik . Bi ara yanlız kaldım bi baktım yoklar .sonradanda kaydık ileri dediler . Şimdi şimdi kafama dank ediyo . Ne yani 1 senedir beni uyutuyılarmı

Ulan açık açık kaydık demişler sen niye hala birliktesin Midesiz misin oğlum,kızı bırak arkadaşı da eşek sudan gelinceye kadar döv.Senden gizli işi pişiriyorlar haberin olsun tecrübelerim bunu gösteriyorlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.