Şimdi Ara

Beylikdüzü Fen Bilimleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
2.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu dershaneye giden var mı? Gidenler varsa memnunlar mı? Ne kadar ücret ödüyolar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgitec -- 30 Haziran 2014; 16:51:57 >

• bende merak ediyorum up
  • Kaynaklari cok guzel ama dershane hakkinda bir sey diyemem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaynaklarım bol bol var hocam :D Giden birisini bulursak çok iyi olucak

yagmur adam hocam burdaysan bi cevap versen galiba fen b. gidiyosun beylikdüzüne
  • Birkaç ay önce bilgi almak için gitmiştim öncelikle çok kasvetli bir ortamı var ve yıl boyunca görüştüğüm diğer dershanelere göre daha fazla deneme yapıyorlardı. Yanlış hatırlamıyorsam 7000 küsür bir fiyat belirlemişlerdi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 kişi yazılsak 5e kapataiblirmiyiz acaba :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Boğaziçi - Bilkent Matematik
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu sene ordaydim 7800 ya da 6800 den kapi actilar emin degilim 4700e kayit oldum keske kayit olmasaydim diyorum dersaneler kapaniyormu diye niye bilmiyorum tum hocalar saldi bana gore gayet ilgisizdi para umrumda degil soyle onemli bi senem batti resmen fenciydim seviye olarak 3. Siniftaydim iyi bi anadoludayim son 1 ay dersaneye ugramadan tm calistim tm den tercih yapacagim mat1 ci iyidir ama hizina yetisemeyebilirsin o kadar hizli ve istisnasiz tum hocalar ygs yi yaya yaya anlatir lys de cosarlar iki derste limit biter integral biter mat2 ci yi begeiyorum Geometri hic begenmiyorum kimya derste iyidir ama oda hizli ve koca senede 2-3 ek ders yazdi fizigim iyiydi yemin ediyorum hocayi sevmeme ragmen o kadar anlatimi kotuyduki mf tercih yapamicak olmamin sebebi resmen bi turkceci harika biyolojide ilgili dersane denemeleri ise berbat alakasiz seviyesiz sinava yakin degil ve en en en kotusu etut sistemi pazar 9da sistem acilir 9.05te etut falan kalmamistir iphone un ipadin yoksa etut almak daha da zor onlarda daha rahat ve etutler 10 dk abi 10 dk ben hic etut almiyodum bu rezil durumdan oturu artik alayim dedim olmuyor cozemedigim sorular vs hoca 3. Sorudan sonra sira baskalarinda diyor boyle bir rezillik yok sen etut alana kadar ugras dur iki soru sonra bay bay 7-8 kisi uslu sayilari anlamadik dedik 1 sene boyu anlattiramadik bir daha ve berbat bir mudur ile mudur yardimcisi var butik dersaneye gitsem cidden cok farkli olurdu haa final falan cok farkli midir bana gore degildir ama en azindan daha ucuzdur size tavsiyem asla buraya 5000 tl yatirmayin maddi durumunuz varsa acimayin dersane cok onemli uygun fiyatli butik arayin cunku butik cok onemli hocalar pesinden kosuyor tekrar tekrar anlattirabiliyorsun istedigin kadar soru sor muthis arkadasim kultur ozeldeydi asiri memnundu fiyatlarida asiri ucuk degil diye biliyorum 7500'8000 civari dedigim gibi gidebiliyorsaniz butik dersaneye gidin gidemiyorsaniz hepsi ayni halt ucuzuna gidin ama gitmis olmak icin gidiceksiniz yani denemeye gir alis falan bir katkilari yok

• beylikdüzü civarında butik dershane varmı tavsiye edebileceğin oraylada konuşurum :D okadar kötümüydü ki hocam ya

diğer giden arkadaşlarda yazarsa iyi olur ona göre yazılıcam.
  • Onlarda yazsin kararini ver ben dedigim gibi 3. Siniftaydim sinifin seviyesi iste vefa huseyin yildiz civari yesilkoy anadolu falan bende Atakoy Cumhuriyet Anadoludaydim sinif 1.si 36000. Oldu baya kotu bir sonuc bence ama sen herkesten yorum al butik dersane cok bilmiyorum fem ozel super diyolarda o paralar verilmez kultur ozelle bi gidip konusabilirsin

• kültür özelle konuşucam ama genel olarak fen bilimleriyle ile ilgili çok pozitif yorumlar var
  • Kültür özeli hiç önermem,güzel göz boyuyorlar ama baya kötü
  • Bildiğim kadarıyla beylikdüzü birey merkez şubeydi onu da düşünebilirsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet merkez şube ancak bilemiyorum ya pek disiplinli bi yer gibi değil zaten bi düşündüğüm birey bide fen b. var.
  • ++++++
  • kartal fen bilimlerine gittim bu sene. hiç yararı olmadı etütleri çok kotydu on dakıkalık soru çözüm falan.onun harıcınde ben sozel sınıftım o yuzdendi büyük ihtiml.sayısallara ılgi daha fazla olabilir
  • sayısalım ben beylikdüzü şubesine giden varsa ve yazarsa cidden on numara olucak
  • ++++++++
  • Birey.

• hocam bireyde bu 1e1 ders ve soru çözümünde sıkıntı var diye duydum, gidiyosan nasıl eğitimi falan soru çözdürme olayı falan
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.