Şimdi Ara

Beylikdüzü Mediamarktta XBOX GİTARI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam arkadaşlar.Beylikdüzündeki mediamarktta xbox için oyunsuz World Tour gitarı gelmiş fiyatı 179 lira. Ayrıca 1 2 adetde xbox oyun mevcut. Oyunları geldiğine göre xbox da gelirmi yakında ne dersiniz:)

• Şu fiyat xbox türkiyeye gelse bile alınmayacağının çok açık göstergesidir...

Yurdışında full band pack 99dolar. gitar + bateri + microfon + oyun

(http://www.walmart.com/Guitar-Hero-World-Tour-Band-Kit-Xbox-360/ip/4103837 )

Burda oyun bile yok sade gitar 100 dolar

3. dünya ülkesi olmak zor... Bu hale getirenler utansın ben gocunmuyorum şahsen...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 13 Haziran 2009; 20:21:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leingrad

Şu fiyat xbox türkiyeye gelse bile alınmayacağının çok açık göstergesidir...

3. dünya ülkesi olmak zor... Bu hale getirenler utansın ben gocunmuyorum şahsen...
    :D hangi oyunlar var ve fiyatlar nası acep? bi bakarsan sevinirim gerçi beylik düzü migros yakın bana bi ara bakabilirimde güncel oyunlar varsa alınabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Wolfbastion

:D hangi oyunlar var ve fiyatlar nası acep? bi bakarsan sevinirim gerçi beylik düzü migros yakın bana bi ara bakabilirimde güncel oyunlar varsa alınabilir

Alıntıları Göster
    E-bay den alışverişe devam .. Geçenlerde geldi gitarım. Sipariş üstünden bir ay geçmişti, gümrüğe takılmıştır diyordum. GH2 gitarı kargo dahil 75 TL ye geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arphenion

E-bay den alışverişe devam .. Geçenlerde geldi gitarım. Sipariş üstünden bir ay geçmişti, gümrüğe takılmıştır diyordum. GH2 gitarı kargo dahil 75 TL ye geldi

Alıntıları Göster
    Bu fiyata aynı gitarı ben dün aralgame.com'dan aldım. Peşin fiyatına 6 taksit.

TR şartlarında bence sadece gitar için normal bir fiyat bu.

Pzt günü forza Guitar Hero takılmaca.

• quote:

Alıntıları Göster
    http://www.aralgame.com/asp/listgroup.asp?group=05
    oyunları aralın sitesinden de görebilirsiniz.Ps3 oyunlarıyla aynı fiyat. xbox oyunun arkasında görüntü çözünürlüğü kısmında oyun 1080p ye kadar çıkıyor aynı oyun ps3 de 720p de kalıyor buda xbox ın daha iyi grafiklere sahip oludğunun kanıtı:)

• quote:

Orijinalden alıntı: Leingrad

Şu fiyat xbox türkiyeye gelse bile alınmayacağının çok açık göstergesidir...

Dostum sonuna kadar haklısın. Aral gib firmalar haddinden fazla marjla oyun vb. satıyorlar bence bu ülkemizden değilde paraya aç firmalardan kaynaklanıyor. Xbox da bundan nasibini alıcağı kesindir.

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: quaran

emin misin hocam?nasıl takılmaz bu gitar?

• quote:

Orijinalden alıntı: Cortland Andrus

quote:

Alıntıları Göster
    Oynamak için giderim oraya bi ara

• quote:

Orijinalden alıntı: ScRyedd

Oynamak için giderim oraya bi ara

Alıntıları Göster
    Ben birkac ay önce Mediamarkt (Almanya) dan 1 adet word tour gitari+wt oyunu+mikrofonu+guitar hero 3 oyunundan olusan bundle'i toplam 55 euroya almistim Türkiye'deki gitar fiyatlari cidden cok ucuk kaliyor bunun yaninda

• quote:

Orijinalden alıntı: Mahs3R

Ben birkac ay önce Mediamarkt (Almanya) dan 1 adet word tour gitari+wt oyunu+mikrofonu+guitar hero 3 oyunundan olusan bundle'i toplam 55 euroya almistim Türkiye'deki gitar fiyatlari cidden cok ucuk kaliyor bunun yaninda

Alıntıları Göster
    Bunlar şimdi garantili öyle mi Peki hangi firma getirmiş buraya bilen var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: krocker09

Bunlar şimdi garantili öyle mi Peki hangi firma getirmiş buraya bilen var mı?

Alıntıları Göster
    Aral ithalat
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahim37

Aral ithalat

Alıntıları Göster
    aralın sitesine baktımda 3 oyun var 3 üde fahiş fiyatla :D hani prototayp falan o fiyata olsa yine düşünülür de fifayada okadar para vermem açıkcası
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wolfbastion

aralın sitesine baktımda 3 oyun var 3 üde fahiş fiyatla :D hani prototayp falan o fiyata olsa yine düşünülür de fifayada okadar para vermem açıkcası

Alıntıları Göster
    ulkemde resmi olarak xbox 360 satilmiyor ne kadar acinacak bir vaziyetteyiz!
  • quote:

Orijinalden alıntı: anil92

ulkemde resmi olarak xbox 360 satilmiyor ne kadar acinacak bir vaziyetteyiz!

Alıntıları Göster
    Xbox360 oyunlarıdamı geldi.Yavuz abi dün demişti araldan x360 iç.in gitar aldım diye.Bence x360da gelir yakında oyunları geldiğine göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atatürk_1881

Xbox360 oyunlarıdamı geldi.Yavuz abi dün demişti araldan x360 iç.in gitar aldım diye.Bence x360da gelir yakında oyunları geldiğine göre.

Alıntıları Göster
    beyler Tr'de xbox yok mu benim bir arkadaşta vardı ama babası pilottu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saahin

beyler Tr'de xbox yok mu benim bir arkadaşta vardı ama babası pilottu

Alıntıları Göster
    Türkiye'de xbox satışı yok resmi olarak getirenler toplu şekilde alıp burada satıyorlar o yüzden bu tartışmalar oluyor.

Resmi olarak ülkeye girse garantili vs satışı olucak yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KSK_istayfa

Türkiye'de xbox satışı yok resmi olarak getirenler toplu şekilde alıp burada satıyorlar o yüzden bu tartışmalar oluyor.

Resmi olarak ülkeye girse garantili vs satışı olucak yani.

Alıntıları Göster
    Benim gitarı bu sabah kargodan aldım. (GH 3 WT gitarı)

Akşama denemeler yapıcam. Umarım kısa sürede alışırım oyunda gitar çalmaya. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cortland Andrus

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ProtezBacak

quote:

Hatta iş yerinin adresini vermiştim. Benim olmadığım bir gün getirmişler ve teslim etmemişler. PTT ye gidip aldım, 2TL vergi aldılar sadece

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ProtezBacak

quote:

Hatta iş yerinin adresini vermiştim. Benim olmadığım bir gün getirmişler ve teslim etmemişler. PTT ye gidip aldım, 2TL vergi aldılar sadece

Alıntıları Göster
    Aral kazıgı sokmuş yine nereye kadar çok merak ediyorum................

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.