Şimdi Ara

beynin sağ-sol ilişkisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hadi sizle bişey deniyelim bakalım kim yapacak

sağ ayağınızı oturduğunuz yerden biraz yükseltip saat yönünde çevireceksiniz ve aynı anda sağ elinizle 6 rakamını çizmeye çalışacaksınız bence olmıcak

varmı iddaa ya giren

• yaptım

3 yıldır kişisel gelişim kursu alıyorum niye yapamayayım

hatta hem linux hem xp hem 98 kullanıyom aynı makinada
  • ben solak olduğum halde yaptım niye yapılmasın zor bir şey değil ki çok tan rahat yaptım yani
  • Ayağını saat yönünde hareket ettirirken elini de ayağına paralel olarak saat yönünde hareket ettirdiğinde oluyor.Dene de gör!
  • trackfind500 elinle 6 rakamı çizeceksin. kastalia bence yapamadın. iyi kötü çirkin kişisel gelişim kursuyla ne alaka bu oyun onu anlamadım?
  • Tamam işte 6 çiziyorsun.Saat yönünde önce küçük bir daire çiziyorsun ve ucunu ayağını bir kez daha döndürmeden uzatıyorsun.Çok kısa bir an için oluyor.Ama devinim halinde mümkün.!
  • Yapsak da yapmadık sana göre. Hiçbir insan yapamaz o zaman
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sağ-Sol Kanat önerisi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Evet doğru olmuyor.. Burada 3 arkadasa da denettim yapamadılar.. Bence yaptık diyen arkadaslar surada yanılıyorlar. Onemli olan 6 rakamını yapmak değil.. 6 rakamını yaparken ayagını hala saat yonunde ceviriyor olmak...

6 rakamını saat yonunde yaparım gibi 6 rakamının öznüne ters söylemlerde bulunan arkadaşlar hariç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Command.com -- 5 Nisan 2005, 19:51:57 >
  • cok zor bişe deil. biraz uğraşırsanız 3. 4. denemede tam anlamıyla yapabilirsiniz
  • memosoz yapa uğraş bakalım olacakmı olursa söyle bakalım citizen arkadaşım yap dene yaptım inanacam yap ama arkadaşın dediği gibi ayağına iyi bak bakalım ne tarafa dönüyor
  • olacak, icimde öyle bi his var
  • nil ay hadi dene bakalım çok zor değil ya
  • daha ilk denememde yaptım , çok kolay !!!! benmi yanlış yapıyorum yoksa ???
  • 17_january ayağına iyi bak ne tarafa dönüyor saat yönünde olacak unutma
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilhanmansiz

17_january ayağına iyi bak ne tarafa dönüyor saat yönünde olacak unutma

arkadaşım tamam zor bişey de yapılamaz diye bişey yok. sana göre kimse yapamıyor bunu sanırım.

yakınlarında davul çalan biri warsa söyle 2-3 denemeden sonra yaparlar bunu
  • arkadaş hayatta herşey yapılır bne yapılmaz demedim bu bir ikincisi sen bul davulcuyu yaptır onada kabul
  • bizzat yaptm diyorum zaten...
  • evet yine denedim ve yine yaptım ,sorun yok
  • Bakın başka bi yöntemden bahsedeyim

iki işraret parmağınızı karşılıklı birleştirin.
    birini saat yönünde diğerini tam tersi yönde çevirin.

bakın bakalım neler oluyor...
  • bunu kimse yapamaz arkadaşlar bilimsel bir gerçektir bu beyinle ilgili... ben yaptım diye kendinizi zorlamayın öncelikle 6 rakamını yukarından aşağıya doğru bir seferde ve düzgün bir şekilde çizmelisiniz ve aynı andada sağ ayağınızı saat yönünde çevirmelisiniz ben yaptım diyen yalan söyler çünkü beyinle ilgili bir gerçektir bu boşunuza ayaklarınızı yormayın
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.