arkadaslar nasil bi yerdir burasi giden var mi? butun yazi burada kalkulus calisarak geçirmek istiyorum ama. klima mlima var mi, ortami nasil. alan nasil bahsederseniz cok sevinirim. ilk gunden sicaktan bezip vazgeçmeyeyim
3 saat sıra bekleyen arkadaşlarımı biliyorum gidiyorsan çok erken gitmen lazım bence çünkü sabahlayan insanı da çok kütüphanede. Güzel saatlerde gitmeye bak. Ben sadece bunu biliyorum. Iyi çalışmalar.
Kardeşim tuvaleti dışında harika bir yer. Çalışacağın şeye çok iyi odaklanabiliyorsun, içi ferah, havadar. Bahçesinin manzarası da çok güzel. Sıkıldığında şöyle bir tur atman yeterli olacaktır. 7/24 açık sabahlayanı da bol oluyor. Arkadaşın da dediği gibi girmesi biraz zor oluyor çoğu zaman ama ben lys döneminde bile 14-15 arası gittiğimde maksimum 40dk bekledim, donun dışında 12'den önce gitmeni tavsiye ederim. Genelde sıra alırken alt katı istemiyorlar ama bence alt kat cam tarafları daha güzel üste göre. Üstün masaları yuvarlak, altın dikdörtgen. Bir de aşağıda araştırma pcleri var, genelde kulaklık takıp konu videosu izliyor insanlar. Akşama doğru kantini kapanıyor ama otomat var çay kahve için. Gece kalmayı düşünüyorsan 01-02 arası belediye bedava çay çorba aracı geliyor bahçeye. Acıkırsan kapının önüne seyyar bir köfteci açıyor akşamları, öneririm çok iyi yapıyor. Tek sorunun sıcaksa eğer emin ol dışarı çıkmak istemezsin, ısıtması da soğutması da denendi onaylandı
selimcat
kullanıcısına yanıt
hocam cok tesekkkur ederim yorum için. valla içime su serptin butun yazi orda geçirmeyi planliyorum. hocam calisma alanlari genis mi? örnegin kendi pc mi getirsem, kitabimla calisirken yapamadigim isleri netten arastirma sansim var mi? yani 1 saat calisiyorsam 15 dk falan bakmam gerekir nete, bosuna pc isgal etmek istemem. +++ gece 00-06 arasinda giris cikis yasak, guvenlik acisindan diye yazmislar siteye ama. sigara icemem diye sabah 12 - aksam 9 a kadar orada calisayim diye dusunmustum. cikis serbest ise valla gece gitmek daha mantikli gibi.
quote:
Orijinalden alıntı: muzy1464
hocam cok tesekkkur ederim yorum için. valla içime su serptin butun yazi orda geçirmeyi planliyorum. hocam calisma alanlari genis mi? örnegin kendi pc mi getirsem, kitabimla calisirken yapamadigim isleri netten arastirma sansim var mi? yani 1 saat calisiyorsam 15 dk falan bakmam gerekir nete, bosuna pc isgal etmek istemem. +++ gece 00-06 arasinda giris cikis yasak, guvenlik acisindan diye yazmislar siteye ama. sigara icemem diye sabah 12 - aksam 9 a kadar orada calisayim diye dusunmustum. cikis serbest ise valla gece gitmek daha mantikli gibi.
Günde 30 dk dışarı cıkma hakkın var.Sigaranı dışardan alabilirsin bu arada.Bilgisayarın ile gayet rahat bir şekilde çalışabilirsin ve yazın hiç sıra olcağını düşünmüyorum.