Şimdi Ara

BEZMİALEM DİŞ HEKİMLİĞİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar bezmialem diş hekimliği hakkında bilgisi olan, orayı tercih edecekler varsa lütfen yazın :)

• kimse düşünmüyor mu yahu !
  • Bezmialemdeyim ama başka bölüm okuyorum kesinlikle diş hekimliği tercih edeceksen burayı yaz hocam. Tıptan daha iyi dişi. Zor ama bitirince en iyi eğitimi almış olacaksın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • paradisemore P kullanıcısına yanıt
    aslında ben daha bölüme karar veremedim tıp da düşünüyorum diş de. hepsinden bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum sağol bilgilendirdiğin için bu arada bölüm ne senin ?
    Tıp mi okuyosun hocam

• @kinginthenorth arkadas orada dis okuyor belki sana yardimci olabilir :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SHLIMAZL

aslında ben daha bölüme karar veremedim tıp da düşünüyorum diş de. hepsinden bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum sağol bilgilendirdiğin için bu arada bölüm ne senin ?

@prologue and epilogue beslenme diyetetik okuyorum ben

dün okulu gezip görme bilgi alma fırsatım oldu. gerçekten okulu çok beğendim diş tercih edersem kesinlikle tercih edeceğim yer bezmialem olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SHLIMAZL

dün okulu gezip görme bilgi alma fırsatım oldu. gerçekten okulu çok beğendim diş tercih edersem kesinlikle tercih edeceğim yer bezmialem olur.

Çok sevindim :))

• Tıp a gireceğim ben galiba %50 dişe girersen yaz bana görüşürüz bro

• Ben de tıpını düşünüyorum ben de gezerken çok beğenmiştim diş yazıcaksın mutlaka Orayı yaz az önce okuyan biriyle konuştum çok memnun :D

• ceylann- C kullanıcısına yanıt
    Sıralaman kaç aga burslu mu yazacaksın ?

• drdaniel D kullanıcısına yanıt
    ben de tıp istiyorum da başka üniversitelerde oluyor. diş olursa ilk tercih burası, görüşürüz
  • Ben burslu da yazıcam hepsini tek tek hangisi gelirse :D sen de mi istiyorsun Orayı kesin mi düşündüğün diğer tıplar hangileri

Sıralamam 4856 ya aslında şehir dışında daha iyi tıp alternatifleri var ama rahatıma düşkünüm biraz evime yakın arabayla gidip gelebilirim şimdi kim yurtta kalıcak falan sıkıntılı işler :D

• Valla eğer öyleyse ben çok beğendim sen gidip gördün mü okulu bilmiyorum ama ben sevdim bir kaç çekincem var o kadar ben de şehir seçiyorum yoksa devlet tıplarda çok iyi yerler var

Senin sıralaman kaç aga ? Bu arada bu bezmialem için çok dindar diyorlar sitesindeki resimlerde de paso türbanlı kızlar var , ben ateistim umarım dedikleri gibi değillerdir ya

• üniversite seçerken böyle kriterlere bakanı da ilk defa gördüm yahu
  • quote:

Orijinalden alıntı: drdaniel

Senin sıralaman kaç aga ? Bu arada bu bezmialem için çok dindar diyorlar sitesindeki resimlerde de paso türbanlı kızlar var , ben ateistim umarım dedikleri gibi değillerdir ya

Çoğunlukla öyle hatta kızım imam hatipten mezun sadece kapalı arkadaşlarının olmasını istiyo diye burayı istiyoruz dedi adamın biri yüzüme baka baka ama kendi grubunu Buluyosun merak etme her tipte eleman var okulumuzda neyseki

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.