Şimdi Ara

BF 3 Logitech G5 Sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Logitech G5 ver 2 mouse kullanıyorum BF3 multiye e gırdıkten sonra sankı mouse drıversız calısıyor gıbı tepkı verıyor, mousenın yanında ki mouse 4 ve mouse 5 tuslarına oyun ana menusundeki options/controlls den fonksıyon atayamıyorum ayrıca scroll up yada scroll down hareketlerıne de aynı sekılde fonksıyon atayamıyorum

win 7 ultimate 64 bit kullanıyorum, logitechın forumlarında;

vısta uyumluluk modu deneyerek benzer sorunları cozenler olmus ama bende ıse yaramadı.

Bu sorun BF3, MW3 ve Black Ops ta oluyor dıger butun oyunlarda tuslara fonksıyon atayabılıyorum.

Yardımlarınızı bekliyorum

Tesekkurler..

• bende oyunda klavye çalışmıyordu win95 yaptım sorunsuz çalıştı ama oyun korsandı
  • Benim sorunum sadece bf3 ve mw3 de oluyor masaustunde veya diger oyunlari oynarken mouse un tüm fonksiyonlarini kullanabiliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bf3 ayarlar menüsünden raw mouse input'u off yap.
  • biraz uzun çözüm olucak ama. mesela şarjör değiştirmeyi tuşa atamak istiyorsan şarjör değiştirmeyi alakasoz bsi tuş yap ve setpointten o alakasız tuşu mouse tuşuna ata.
  • quote:

Orijinalden alıntı: side_effect

Bf3 ayarlar menüsünden raw mouse input'u off yap.

İşe yaramadı hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aimrevivo

biraz uzun çözüm olucak ama. mesela şarjör değiştirmeyi tuşa atamak istiyorsan şarjör değiştirmeyi alakasoz bsi tuş yap ve setpointten o alakasız tuşu mouse tuşuna ata.

Klavyeden 8 ve 9 tuşlarına fonksiyon atadım bunları mouse' un sol yanında ki iki tuşa atamayı denedim ve çalıştı tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freepomp -- 8 Eylül 2012; 23:58:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: freepomp

quote:

biraz uzun çözüm olucak ama. mesela şarjör değiştirmeyi tuşa atamak istiyorsan şarjör değiştirmeyi alakasoz bsi tuş yap ve setpointten o alakasız tuşu mouse tuşuna ata.

Klavyeden 8 ve 9 tuşlarına fonksiyon atadım bunları mouse' un sol yanında ki iki tuşa atamayı denedim ve çalıştı tesekkurler

önemli değil hocam.
  • quote:

quote:

quote:

önemli değil hocam.

G5 mouse'um artık guncellıgını kaybettı ve mouse'nın yandakı tuslarını olması gerektıgı gıbı kullanamadıgım ıcın gıttım G500 aldım ama sonuc yıne aynı mouse'nın yanındakı tusları ve mouse'nın tekerlegıne oyun esnasında tus atayamıyorum :( yanı benım G5' te sorun yokmus bos yere G500 almıs oldum nerede hata yapıyorum anlamadım altı ustu kontrol tuslarını mouse'nın yandakı tuslarına atayacagım ama bır turlu beceremedım..

• quote:

quote:

quote:

quote:

önemli değil hocam.

G5 mouse'um artık guncellıgını kaybettı ve mouse'nın yandakı tuslarını olması gerektıgı gıbı kullanamadıgım ıcın gıttım G500 aldım ama sonuc yıne aynı mouse'nın yanındakı tusları ve mouse'nın tekerlegıne oyun esnasında tus atayamıyorum :( yanı benım G5' te sorun yokmus bos yere G500 almıs oldum nerede hata yapıyorum anlamadım altı ustu kontrol tuslarını mouse'nın yandakı tuslarına atayacagım ama bır turlu beceremedım..

atanabilir oyun buna musaade ediyor , sorunun devam ediyorsa bf3 setting editor programı var onu dene aratıp bulabılırsın.. ayarları default yapıp tekrar duzenlemeyı de deneyebililirsin. hiç olmadı bf3 config dosyasını komple sil, belgelerim altında olan dosya..

• g700'ün bütün tuşlarına bf3'ün kısa yollarını ekledim. Birinde hafif bir tutukluk yaptı zamanla, hemn gidip yenisini aldım.

Önce bir tane kısa yolu macrolardan aynı isimle save yapın.
    Sonra onu mouse atayın. Oyun içinde çalışacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nerostone

quote:

quote:

quote:

quote:

önemli değil hocam.

atanabilir oyun buna musaade ediyor , sorunun devam ediyorsa bf3 setting editor programı var onu dene aratıp bulabılırsın.. ayarları default yapıp tekrar duzenlemeyı de deneyebililirsin. hiç olmadı bf3 config dosyasını komple sil, belgelerim altında olan dosya..

Ayarlar default olarak denedım ıse yaramadı, edıtor programını da denedım yıne ıse yaramadı son olarak belgelerın altındakı battlefıled 3 klasorunun ıcındekı settıngs klasorundekı tum dosyaları sıldım (cfg dosyası belgelerde degıldı) ama yıne ıse yaramadı..

C:\Program Files (x86)\Origin Games\Battlefield 3 klasorunde kı cfg yı sılmeyı denemedım yedegını alıp onu deneyecegım

• quote:

Orijinalden alıntı: behcet98

g700'ün bütün tuşlarına bf3'ün kısa yollarını ekledim. Birinde hafif bir tutukluk yaptı zamanla, hemn gidip yenisini aldım.

Önce bir tane kısa yolu macrolardan aynı isimle save yapın.
    Sonra onu mouse atayın. Oyun içinde çalışacaktır.

Biraz daha acıklarmısınız tam olarak anlamadım.

Ben mesala yatma ve bıcak tuslarını mouse' nın yanında kı tuslara atamaya calısıyorum
  • logitech set point tıklayın, macro manager girin..
    istediğiniz kısa yolları tanımlayın save edin...
    logitech set point geri dönün, butona tıklayıp macro seçin, altta hangi isimli macroyu istiyorsanız atayın...
    gayet karışık ancak bu konuda aramalrla resimlere falan ulaşabilirsiniz google da
  •  BF 3 Logitech G5 Sorunu
  • Sorunu cozdum BF3 ıcın ayrı bır profıl ayarladım, bu profıle ıstedıgım tusları atadım son olarak bu profılı bf3.exe ile ilişkilendirdim.

BF3'e gırdıgımde profıl auto olarak devreye gırıyor BF3'ten cıkınca yenıden General profılıne donuyor.

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freepomp -- 23 Eylül 2012; 10:16:59 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.