Şimdi Ara

BF 3 te sorun yaşıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bf 3 ü satın alıp bilgisayarıma indirdim fakat battlelog gibi dandik bir şey yüzünden oyun zevkim sekteye ugruyor

servera baglanıyorum oyun kasıyo baglanmıyo siyah ekranda falan kalıyo donuyo bilgisayarınmı hatası diyeceğim ama degil gibime geliyor bilgisayarımın özellikleri şunlar

i5-3210M, AMD Radeon HD 7700M 6 GB ram sorunum nedendir yardımcı olun lütfen ?

• Özel mesajlarını bakarmisin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Teknisyeni -- 1 Ağustos 2014; 17:31:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanrsoylu

Arkadaşlar bf 3 ü satın alıp bilgisayarıma indirdim fakat battlelog gibi dandik bir şey yüzünden oyun zevkim sekteye ugruyor

servera baglanıyorum oyun kasıyo baglanmıyo siyah ekranda falan kalıyo donuyo bilgisayarınmı hatası diyeceğim ama degil gibime geliyor bilgisayarımın özellikleri şunlar

i5-3210M, AMD Radeon HD 7700M 6 GB ram sorunum nedendir yardımcı olun lütfen ?

Lütfen özel mesajlarını bakıp cevaplarmisin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı sorun bendede var acil yardım lütfen !!! OYUN AÇILDIKTAN 5 DK SONRA DONUYOR !!! PC gereksinimleri yeterli ultrada bile kasmıyor, ekran kartı güncel
    ses kartının açmayı kapamayı denedim,ses kartı güncel, oyunu silip yükledim sorun düzelmedi YARDIM !!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.