Şimdi Ara

BF 4 FPS Düşüşü

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sistemim AMD Phenom 955 BE, 4GB RAM, HD6870 Ekran Kartı.

Oyunu Low ayarlarda oynadığımda dahi ani FPS düşüşleri yaşıyorum örneğin dürbünü açarken oyun resmen donuyor. Medium , hatta bazı ayarlar High da iken bile hemen hemen aynı FPS değerini alıyorm 40-50 civarı fakat ani olarak FPS düşüşleri oyunun donmasına sebep oluyor. CS:GOgibi oyunları high modda sıkıntısız donmasız oynuyorum fakat BF 4 e gelince iş resmen zıvanadan çıkıyor. İnternette yazan bazı çözümleri denedim dxdiag ı yeniden kurma, en son güncel driveri yüklemek, cpuları unpark etmek gibi fakat hiç bir şey çözüm olmadı. Önerisi olan var mı bu illeti nasıl çözebiliriz ?

• Aynı sorun bende de mevcut hocam. bende senin işlemcinin 965 versiyonu var. 4gb ram ve r9 285 ekran kartı var.

60 - 40 arası fps alıyorum ancak 40 fps olmasına rağmen takılıyormuş gibi hissediyorum..

ikimizin de işlemcisi "ben artık bittim" diyor. çaresi yok başka.
  • noogard kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar benim işlemci Phenom x4 9650 2.3 Ghz ve 2.9 ghz overclocklu kullanıyorum. Ekran kartımda Asus R9 270. Benim işlemci sizinkinden daha eski, sizdeki fps düşüşleri bendede oluyor. Size tavsiyem 64 kişilik serverlerde oynamayın. Çünkü 64 kişilik serverler işlemciye fena yükleniyor. Ama 32 veya 48 kişilik serverlerde sıkıntı yok. Birde Alman ve Türk serverlerinde oynayın.

Mutlaka Windows 8.1 x64 kullanın. Ram miktarınız 8GB olmalı. 4GB ram yetersiz kalır bf4 için. ekran kartı sürücüleriniz herşey güncel olsun. Sürücü beta bile olsa yükleyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kara344 -- 4 Mayıs 2015; 20:29:02 >
  • Dostum çare olmadı maalesef...
  • noogard kullanıcısına yanıt
    8 GB ram yaptınız mı bu çok önemli ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1080p de 30 fps 60 fps farkı
    16 yıl önce açıldı
    Warzone 2 Fps Sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.