Şimdi Ara

BF Ranked Sunucu Türkiye'de açılıyor !!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar duydunuz mu, yerli BF Ranked Sunucu açılıyormuş, sonunda hayallerimiz gerçek oldu :)

Detalar burda:

www.oyunsunucu.com

Var mı düşük pingle ile bu oyunu oynamak kadar zevkli bişey...

• quote:

Orijinalden alıntı: ENFARKLISI

hayırlı uğurlu olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: SIFIR_DERECE

hayırlı uğurlu olsun

Alıntıları Göster
    İnşallah doğru bi haberdir ve bir an önce açılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackforreal

İnşallah doğru bi haberdir ve bir an önce açılır.

Alıntıları Göster
    ciddimisin turkiyede ranged server vay beee devrim olur 20-30 ping ile oynatacagız hemide ranged oyyyy ne guzelmis insallah olur yaw
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdemTR

ciddimisin turkiyede ranged server vay beee devrim olur 20-30 ping ile oynatacagız hemide ranged oyyyy ne guzelmis insallah olur yaw

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar merhabalar hepinize bende bu oyunun hastalarından biriyim sizin kadar iyi olmasada oynuyoruz kendimizce ama daha önce bu konuda forumlara katılmamıştım. ben daha çok ses sistemleri topiklerinde yazıyorum demin @Ademtr arkadaşın verdiği bi link i gördüm (www.bf2turkiye.com )
    ben türklerin bu konuda siteleri olduğundan bile bi haberdim araştırmamıştım daha önce ama artık bende aranıza katıldım. hatta şu aralar oynamaya vakit bulabilsem sizle oyamayı hatta o siteyede üye olmayı çok isterim ...Oyun hakkında merak ettiğim ve sizden öğrenecek çok şeyim var SAYGILAR.....

Bu arada gerçekten yüksek ping de oynamak rezalet bişey heleki yabancılar o kadar düşük ping lerle oynarken bencede çok ihtiyacımız var böyle bişeye ne zamandır.. olsa süper olur böylece onlarla eşit duruma gelmiş oluruz ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gecomert -- 15 Mart 2007; 22:42:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gecomert

Arkadaşlar merhabalar hepinize bende bu oyunun hastalarından biriyim sizin kadar iyi olmasada oynuyoruz kendimizce ama daha önce bu konuda forumlara katılmamıştım. ben daha çok ses sistemleri topiklerinde yazıyorum demin @Ademtr arkadaşın verdiği bi link i gördüm (www.bf2turkiye.com )
    ben türklerin bu konuda siteleri olduğundan bile bi haberdim araştırmamıştım daha önce ama artık bende aranıza katıldım. hatta şu aralar oynamaya vakit bulabilsem sizle oyamayı hatta o siteyede üye olmayı çok isterim ...Oyun hakkında merak ettiğim ve sizden öğrenecek çok şeyim var SAYGILAR.....

Bu arada gerçekten yüksek ping de oynamak rezalet bişey heleki yabancılar o kadar düşük ping lerle oynarken bencede çok ihtiyacımız var böyle bişeye ne zamandır.. olsa süper olur böylece onlarla eşit duruma gelmiş oluruz ..

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bu cok ii bir haber bu oyunu oynayan herkese hayırlı olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: fatal_ronin

arkadaşlar bu cok ii bir haber bu oyunu oynayan herkese hayırlı olsun

Alıntıları Göster
    Çok güzel bir haber , açılana kadar kanım kaynıcak.

• quote:

Orijinalden alıntı: ---BORIS---

Çok güzel bir haber , açılana kadar kanım kaynıcak.

Alıntıları Göster
    Evet bencede süper, inşallah bir an önce açılır da adil bir şekilde oynarız artık bizde...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ENFARKLISI

Evet bencede süper, inşallah bir an önce açılır da adil bir şekilde oynarız artık bizde...

Alıntıları Göster
    oley sonunda adil şekilde oynucamm
  • başvuran yok galiba he??
  • quote:

Orijinalden alıntı: bestercan

başvuran yok galiba he??
    herhangi bir gelişme varmı acaba acıldımı yoksa vazmı gectiler bilğisi olan arkadas varmı acaba
    quote:

Orjinalden alıntı: bestercan

başvuran yok galiba he??
  • quote:

Orijinalden alıntı: bestercan

başvuran yok galiba he??
    quote:

başvuran yok galiba he??

Ben başvurdum bile. Slot fiyatı yüksek , daha az olmasını dilerdim fakat 2142 için değer

Açılış tarihini öğrenmek ve slot fiyatları ile ilgili görüşlerimi bildirmek için mail attım. Henüz cevap yok.
  • quote:

quote:

başvuran yok galiba he??

Ben başvurdum bile. Slot fiyatı yüksek , daha az olmasını dilerdim fakat 2142 için değer

Açılış tarihini öğrenmek ve slot fiyatları ile ilgili görüşlerimi bildirmek için mail attım. Henüz cevap yok.

Alıntıları Göster
    süper bir haber ama fiyat baya yüksekmiş hakkaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultrAslan-BH -- 9 Mayıs 2007; 19:58:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ultrAslan-BH

süper bir haber ama fiyat baya yüksekmiş hakkaten

Alıntıları Göster
    server açıldımı?kullanan varmı? memnunmusunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CuCuK

server açıldımı?kullanan varmı? memnunmusunuz?

Alıntıları Göster
    2 kez mail attım ve cevap niteliğinde geri gelen hiçbir şey yok. Galiba , hayabeyeden bir haber attılar.
  • quote:

2 kez mail attım ve cevap niteliğinde geri gelen hiçbir şey yok. Galiba , hayabeyeden bir haber attılar.

Alıntıları Göster
    Yalan olmuş herhalde.
    WYD sunucusuna beklerim Kopuz[TR]
    wyd-hq.com
    v1.0 versiyonu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Selim Pusat

Yalan olmuş herhalde.
    WYD sunucusuna beklerim Kopuz[TR]
    wyd-hq.com
    v1.0 versiyonu

Alıntıları Göster
    türkiyede ea(ranked server izni yok) kopya kullanmayı teşvik ediyor...orjinal aldıgıma pişmanım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: CuCuK

türkiyede ea(ranked server izni yok) kopya kullanmayı teşvik ediyor...orjinal aldıgıma pişmanım...

Alıntıları Göster
    EA Support a , Ranked serverların açılmasına izin verilmemesi hakkında bir mail atmıştım. Ama iş bizim sandığımızdan daha da farklı . EA 'in Türkiye'de Ranked BF2 ve BF2142 server açılmasına izin vermemesi , söz konusu değil. Attığım maili , şöyle göstereyim.

Customer 05/01/2007 01:42 PM
    Hello EA Support Team.

We Turkish bf players , fond of the bf series. We like to play it. But , i just wonder , why EA dont give permission to launch Ranked servers at Turkey? so we bored to play by high pings. We really want to play , near by close servers. Why is this , like this ?

Response (GM Petrucchio) 05/02/2007 03:58 PM
    Hello,

Thank you for contacting us with your concern. To my understanding it's not a matter of us not giving permission to launch ranked servers in Turkey, it's simply a matter of nobody in Turkey contacting us in regards to becoming a ranked server provider. If this is something which you might be interested in I would recommend contacting the marketing department of your closest EA office for more information on how to go about doing this.

If you have any other questions or concerns please let us know. Thank you for your support of EA games and good luck on the battlefield.

Sincerely,

EARepWalsh
    Player Relations
    Electronic Arts

Kalın yazıda belirdiği gibi , EA 'in Türkiye'de Ranked server açmasına izin vermemesi gibi bir durum yok ortada. Tek sorun , Sunucu Sağlayıcısının olmaması. Yani , en azından Ranked Server a ev sahipliği yapıcak olan bir Servis Sağlayıcısının , EA la irtibata geçmemesidir.

Kısacası izinimiz var fakat adamakıllı bir sunucu sağlayıcısı yok. Tabiki Ranked Server ı sağlamak için hangi koşullara sahip olmak gerektiği hakkında , hiç bilgim yok diyebilirim. Yoksa ben bile 2142 Ranked Server ı kurmak için başvurabilirim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ---BORIS--- -- 26 Haziran 2007; 23:27:45 >

• quote:

EA Support a , Ranked serverların açılmasına izin verilmemesi hakkında bir mail atmıştım. Ama iş bizim sandığımızdan daha da farklı . EA 'in Türkiye'de Ranked BF2 ve BF2142 server açılmasına izin vermemesi , söz konusu değil. Attığım maili , şöyle göstereyim.

Customer 05/01/2007 01:42 PM
    Hello EA Support Team.

We Turkish bf players , fond of the bf series. We like to play it. But , i just wonder , why EA dont give permission to launch Ranked servers at Turkey? so we bored to play by high pings. We really want to play , near by close servers. Why is this , like this ?

Response (GM Petrucchio) 05/02/2007 03:58 PM
    Hello,

Thank you for contacting us with your concern. To my understanding it's not a matter of us not giving permission to launch ranked servers in Turkey, it's simply a matter of nobody in Turkey contacting us in regards to becoming a ranked server provider. If this is something which you might be interested in I would recommend contacting the marketing department of your closest EA office for more information on how to go about doing this.

If you have any other questions or concerns please let us know. Thank you for your support of EA games and good luck on the battlefield.

Sincerely,

EARepWalsh
    Player Relations
    Electronic Arts

Kalın yazıda belirdiği gibi , EA 'in Türkiye'de Ranked server açmasına izin vermemesi gibi bir durum yok ortada. Tek sorun , Sunucu Sağlayıcısının olmaması. Yani , en azından Ranked Server a ev sahipliği yapıcak olan bir Servis Sağlayıcısının , EA la irtibata geçmemesidir.

Kısacası izinimiz var fakat adamakıllı bir sunucu sağlayıcısı yok. Tabiki Ranked Server ı sağlamak için hangi koşullara sahip olmak gerektiği hakkında , hiç bilgim yok diyebilirim. Yoksa ben bile 2142 Ranked Server ı kurmak için başvurabilirim .

Alıntıları Göster
    ortada bir izin porblemi yoksa oyun sitesi diyen geçinen siteler niye ranked açmıyor...olay para meselesi ise ufak meblaglar ile yardımcıda oluruz.

orjinal kullanan kişi sayısıda artar ayrıca.2 gündür tekrar döndüm oyuna,100 ping sabitle oynuyorum bir serverda bayagıda zevkli oluyor.20-30 ping

le dönecek 64 kişilik savaşları hayal bile edemiyorum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.