Şimdi Ara

BF2142 , Orjinal CD de sorunlar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başka bir topiğin içerisinde yaşadığım sorunu bahsetmiştim. Fakat forum üyelerinin , topicin başlığı hakkında bazı kanaatlara çoktandır varmış olması , bu yüzdenden sorunumu bahsettiğim topiğe bakmaya çalışmayacaklarını tahmin ettim , o yüzden sorunumu tekrar , yeni bir topicle açtım.

slm arkadaşlar.

BF2142 nin orjinalini almış bulunmaktayım. DVD yi elime alıp evime getirdiğimde , çok mutluydum. Ama bu mutluluk kısa sürdü...

Oyunu yüklerken , yükleme çizelgesinin %70 i dolduktan sonra " Failed to install BF2142 , try again from beginning " diye bir uyarı çıkıyordu... Bir yandan , tekrar denerken , bir yandanda bu sorunu çözmenin yollarını arıyordum. En az 5 kez tekrar yüklemeyi denedim olmadı. Oyunun kopyalamaya karşı teklonojik olarak yapılandırıldığını , güncel firmware sürümleri gerektirdiğini , bazı DVD - DVDRW , Virtual larda bu yüzden , yükleme sorunu ile karşılaşıldığını tespit ettin. Her neyse , Firmware yi de güncelledim , Flash programıyla...

Buyur , yine olmamıştı.. Kafayım yedim ! İnanılmaz bir stres içine girdim " Bu oyuna 52 YTL para verdim, böyle bir sorunlar karşılaşıyorum " diye söylenmeye başladım.. donanım güncellemerini aradım. Chipseti güncelledim ...vb.. donanım güncellemelerini aradım...vs . vs.

Aramalarımda ilginç bir şey buldum... Bir Forumda , BF2142 yi yüklerken , yükleme çizelgesinde %70 de , tam " /Suez_Canal/client. bölümünde takılmasının nedeninin , CD 'nin üzerinin kirli olmasından kaynaklandığın farkettim. ah al bide burdan yak şimdi Nerden yola çıkarak aradığım problem , neyle sonuçlanıyor... DVD yi çıkardım , bir baktım ki , çizik dolu ( kalıcı olan çiziklerden deil , bazı maddelerden ötürü , kirli gözüken hatlardan ibaret ) Bi güzel sildim , hafif nemli bir bezle...
    Buyrun linkinide vereyim . Aynı sorunu yaşan arkadaşlarımızın , sinirlerinin nasıl tepeye çıktığını , daraldığını çok iyi bilirim

http://www.teamwarfare.com/forums/showthread.asp?forumid=291&threadid=250128

Oyun tamamen yüklendi...Dünya'lar benim olmuştu..Evde sevinç naraları attım...Eğer o kalıcı bir çizik olsaydı , bide onu Sınırlı garanti 'ye gönder , gidecek , teşhis edilip , geri gelecek . fln filan . zart zurt .öff Altın sevincim , bakıra dönüşecekti..

Bu Mutluluğumda uzun sürmedi...

Her neyse . DVD yi , sürücüden çıkardım. Oyunu başlatmak için kısayola bastım . Buyur " Please insert correct CD-ROM , select OK and Restart Application " diye bir hata ile karşılaştım . Halla halla , bu ne şimdi.. "Bu oyun orjinal deil sanki " diye söylenerek , BF2142 DVD sini tekrar DVD sürücüsüne taktım çalıştı. "FAkat ben bu oyunu sürekli , DVD takarakmı oynıyacağım hayret bişi " diyerek , yine yakındım.

Arkadaşlar , bunun çözümünü bileniniz varsa , lütfen yardım edin

nyse.. girdim oyuna . Bu yaşadıklarımın verdiği stresin etkisi , ve aylardır Sidi Power Plant ı oynamanın verdiği sıkıntıyla , SP de , farklı bölümlerde birazcık oynadım. Tamam , birazcık olsada , stresim azalmıştı . Yeni bölüm görmek hoşuma gitmişti....

Tabiiii , bu mutlulukta fazla sürmedi . Şimdiki sorun , beni öldürücek derecede ...

RANKED Serverlara girmek istediğimde bilgisayar kendini yeniden başlatıyor !!!!!!!!!!!

Tekrar denedim , tekrar aynı şey oldu....Artık beynimim damarları patlamak üzereydi " Ya bi orjinal oyunda bu kadar sorun olur mu yaaa " diyerek , masaya iyi bir yumruk indirdim. Punkbuster 'ı da güncellemiş , BF2142 versiyonunu da 1.20 ye yükseltmiştim." BU SORUN NEDEN ÇIKTI ŞİMDİ !! "
    diye ikidebir , bağırıyordum. Orjinal oyunla , Bilgisayar kendini reboot ediyor .....

Arkadaşlar , bu konuda yardımınıza muhtacım. Google bazı araştırmalar yaptım , ama bir sonuca varamadım. Bu sorunu halletmeme yardımcı olursanız , büyük bir minnet duyacağım.

Yardımlarınız için baştan teşekkürler....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ---BORIS--- -- 9 Nisan 2007; 18:36:23 >

• senin adına üzüldüm, hakikaten sinir bozucu bir zincirleme problemle karşılaşmışsın.
    2142 cd'siz çalışmıyor,ama y.dışındaki bazı forumlarda yapan olduğundan bahsediyorlar, ne kadar dogru bılemıyorum,istersen kendın bır arastır (http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=mini+image+bf2142&meta= )

2142 oynayan bır grup turk arkadaşın kurdugu bır sıte var,reboot olayı istersen onlara bır danıs,belkı yardımcı olurlarhttp://www.battlefield-turkiye.com/forum/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr_Beyaz -- 10 Nisan 2007; 10:49:23 >

• Sorun halledildi , teşükkür ederim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.