Şimdi Ara

Bf3 kardeslik (oyun alindi sfrelr yollandi ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
2.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 00tuna

aksine paşam bir tek sizden ses çıkmadı
    arkadaslar pm den ulaştı

hocam pardon siz belirtmiştiniz buraya yazın gönderdikçe kimse birşey yazmayınca ben de sinirlendim neden kimse bakmıyor diye
  • yanlız şöyle bir sıkıntı var ben engeç 4 te işe gitmem lazım o saate kadar yatıramayacak varsa bana bildirsin mecburen başka arkadas alalım ki , kimseyi bekletmemiş olalım ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamyonlu34

quote:

aksine paşam bir tek sizden ses çıkmadı
    arkadaslar pm den ulaştı

hocam pardon siz belirtmiştiniz buraya yazın gönderdikçe kimse birşey yazmayınca ben de sinirlendim neden kimse bakmıyor diye

siz ne zaman yatırabilirsiniz parayı

• evet arkadaşlar paralarını gönderenler belirtsin lütfen buraya da

@tuna: ben her an gönderebilirim sorun yok ama tek sorun evden çıkıcak olmam o yüzden biran önce download'ı başlatmak istiyorum malum uzun sürecek. zaten akşam da dışarıda olacağım şimdi başlatmazsam eğer pazar gecesi anca oynayabileceğim :( şuan kartınızda oyunu alabilecek limit açılacak mı ben de gönderince?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamyonlu34 -- 28 Ekim 2011; 12:28:13 >
  • şöyle söyliyim paşam 3 kişi yatırırsa denk geliyo :) :)
  • hadi bakalım gençler pamuk eller cebe en azından 2 kişi daha göndersin benimle hemen başlayalım hemen indirmeye bu arada benim de şimdi dışarı çıkmama gerek kalmadı akşam 5 e kadar evdeyim
  • tamam yatırdım ben
  • gamyonlu paşam sende yatırabılıyosan yatır adoreco da yatırınca hemen alırız indirmeye başlarız ..
  • quote:

gamyonlu paşam sende yatırabılıyosan yatır adoreco da yatırınca hemen alırız indirmeye başlarız ..

pm attım ufak bir problemimiz var sanırım resmi tatille ilgili
  • pm cevaplandı arkadasşlar strateji değiştiriyoruz cep bankdan isme havale yapalım bankalar tatile girdi..
  • aderaco nikli arkadaştan ses çıkmıyor 5 dk daha bekliycez olmadı 1 kişi almak zorunda kalıcaz.
  • 1 kişi benim tanıdığım bir abim arıyordu ona bir sorayım hala arıyor mu?
  • Sor Sor sana zahmet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 00efe -- 28 Ekim 2011; 13:11:38 >
  • Haber bekliyorum yoksa 1 kişi alalım
  • birkaç yere haber saldım ben siz de haber verin garanti cepbank'la gönderebilecek birini bulalım hemen
  • Ben 1 saat filan yokum az işim var bilgilendireyim dedim
  • yer varsa hemen yatırabilirim bugun
  • the imam pm attım paşam
  • yer varsa ben de gelebilirim. parayı 2 dakikada geçerim hesaba.
  • beyler tekrar hatırlatayım garanti cepbank'la bankamatikten göndermek mecburi bu arada
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.