Şimdi Ara

Bf3 kardeslik (oyun alindi sfrelr yollandi ) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
2.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yer varsa havale yaparım arkadaşlar....
  • quote:

Orijinalden alıntı: 00tuna

Battlefield 3 kardeslik Kredi Karti hazir. arkadaslar bugun bankalar yarim gun sanirim. o yuzden ismini yazdiran arkadaslara hemen om den IBAN numarasini yolluycam oyunu alip hizli bi sekilde sifreleri dagiticam...
    Oyun yarın sabah alınacaktır

1- 00tuna (para yatırdı )
    2- adoreco (yatırdı)
    3-
    4-
    5- gngrumt (para yatırdı)

merhaba, bu kardeşlik oyununda beraber multiplayer oynayabiliyor muyuz?aynı anda aynı takımda olup multi yapabiliyor muyuz? benim psn hesabım uk. fakat oyun türk psn'inden indirilirse benim oynayamama gibi bir sorunum olur mu?
  • garanti bankasında hesabı olan son 1 kişi bekliyoruz.Oyun yarın Sabah alınacak tekrar yazıyorum ...
  • ben varım
  • pm attım
  • son 1 kişi devam ....
  • ekle beni garantiden 24 saat garantiye para yollayabilirim...
  • quote:

pm attım

gönderdiğin numara hesap numarası değil. IBAN numaranı gönderebilir misin?
  • garantiden yatıcaksan eğer o numaradan yatırabilirsin ıbandan yatırınca pazartesiye kalıyormus oyle dediler dogrumudur..
  • quote:

garantiden yatıcaksan eğer o numaradan yatırabilirsin ıbandan yatırınca pazartesiye kalıyormus oyle dediler dogrumudur..

yok öyle değil. başka bankadan eft yaparlarsa öyle. ben garantiden yollayacağım. sen bana iban mesaj at, 5 dk sonra kontrol et görürsün parayı.
  • pm
  • quote:

pm

hesabını kontrol edebilirsin...
  • tamam paşam gördüm yazdıgım gibi oyunu yarın sabah alıcam nasip olursa erkenden şifreleri yollarım son 1 kişi kaldı oda gelirse tamam.
  • quote:

tamam paşam gördüm yazdıgım gibi oyunu yarın sabah alıcam nasip olursa erkenden şifreleri yollarım son 1 kişi kaldı oda gelirse tamam.

tamamdır teşekkürler...
  • Benide ekle parayı hemen yollayabilirim param hazır.
    Garanti bankası atm'si yakın şu an bana oyunu çok istiyorum gidip hemen atmden 2 dakikada yollarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozgur4670 -- 28 Ekim 2011; 18:09:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ozgur4670

Benide ekle parayı hemen yollayabilirim param hazır.
    Garanti bankası atm'si yakın şu an bana oyunu çok istiyorum gidip hemen atmden 2 dakikada yollarım.

birinden haber bekliyorum 5 dk
  • pm
  • yer varsa yolayyım
  • arkadaslar paralar yattı oyunu yarın sabah nasip olursa alıcam, şifreyi tek tek yolluycam yanlız rahatsız etmek istemiyorum,erken kalkmayacak olan varsa belirtsin ona göre yollayalım şimdiden hepimize hayırlı olsun
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.