Şimdi Ara

Bf3 kardeslik (oyun alindi sfrelr yollandi ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
2.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yatırıyorum az sonra kartsız işlem ile atm'den hayırlı olsun
  • ben de neskayfemi içip hemen çıkıyorum yatırmaya tuna hocam sen de mail alma account açma işlemlerini yapmaya başla istersen direk ****
  • yarım saate bende çıkıyorum en geç 45 dkya yatmış olur arkadaşlar sonra dershaneye geçecegim siz indirirken ben test çözücem lanet olsun ya
  • biraz önce yatırıyorum dediniz neyse sizi bekliyoruz
  • pm
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_imam912

yarım saate bende çıkıyorum en geç 45 dkya yatmış olur arkadaşlar sonra dershaneye geçecegim siz indirirken ben test çözücem lanet olsun ya

hocam seni bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: 00tuna

quote:

Orijinalden alıntı: the_imam912

yarım saate bende çıkıyorum en geç 45 dkya yatmış olur arkadaşlar sonra dershaneye geçecegim siz indirirken ben test çözücem lanet olsun ya

hocam seni bekliyoruz

evet bro 1 saat oldu neredeyse
  • Arkadaslar telefondan giriyorum su an atmden geldim. Yahu makine deli etti bu nedir girdim herseyi iste 26 tl dedim biliyorum keseceğini para kabul edilmedi 10un katı olmalı dedi. Bende 30 lira girdim 10 ve 30 yatirilamaz dedi. E 20 girdim sonra yatiriyodu 8 lira işlem ücreti kesilecek dedi. Ne yapıcam ben simdi ?
  • çözümü buldum aslında ama aranızda anlaşırsanız
    the ima ve gamyoncu ikinizden biri 60 tl yatıracak,8 tl kesinti var geri kalan 52 tl ile oyun alınmış olacak. pazartesi parayı yollayan arkadaşa diğeri havale yapıcak başkada çare yok gibi
  • Benim hesap yok ki iptal oldu büyük ihtimalle hocam kabul ederse ben ona pazartesi hesabına atmden 30 lira yatırırım 8 lirayı da 2 ye bölmüş oluruz ama tabi para varsa onda
  • bence cok mantıklı adam başı 30 tl ye denk geliyor gamyoncu haber bekliyoruz
  • arkadaşlar valla şuan o kadar para çıkamıcam haftasonu zaten dışarıda olacağım hep para lazım anlayacağınız mecbur başka bir kardeşlik arayacağım artık :(
  • Evet gamyoncu kardes ne dersin tabi para yoksa bisey diyemeyiz baska kardeşlik bakarız artık
  • O zaman saglık olsun biz baska kardeşlik bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_imam912 -- 28 Ekim 2011; 15:36:39 >
  • tmm gamyoncu yerine baskasını bulucaz artık
  • arkadaslar ben birazdan işe gidicem en kötü ihtimal oyunu yarın sabah alırız kusura bakmayın bankaların aziziliğine uğradık
  • Tuna 60 lira geçebilecek biri gelirse pazartesi yollarım atmden 30 lira yoksa bende yalan olurum
  • bence sende başka yerden bak kardeşim 60 tl yatıracak birini bulmak zor olabilir
  • Beni de alırmsınız yer varsa sbahtan beri 3 gruba girdim ilk yazmama ramaen beni almadılar
  • alırız tabi kardeşim
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.