Şimdi Ara

Bf3 kardeslik (oyun alindi sfrelr yollandi )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
2.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Battlefield 3 kardeslik Kredi Karti hazir. arkadaslar bugun bankalar yarim gun sanirim. o yuzden ismini yazdiran arkadaslara hemen om den IBAN numarasini yolluycam oyunu alip hizli bi sekilde sifreleri dagiticam...
    Oyun yarın sabah alınacaktır

1- 00tuna (para yatırdı )
    2- adoreco (yatırdı)
    3- keyifadamı (yatırdı)
    4- okko (yatırdı)
    5- gngrumt (para yatırdı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 00efe -- 29 Ekim 2011; 16:57:20 >

• yaz beni hocam, referanslarim saglamdir
  • selamlar...
    yaz beni hemen yolla bilgileri parayı göndereyim 26 tl doğrudur dimi
    yanlız ricaam işlemleri hızlı bir şekilde yapalım bekleme olmasın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adoreco -- 28 Ekim 2011; 11:36:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 00tuna

Battlefield 3 kardeslik Kredi Karti hazir. arkadaslar bugun bankalar yarim gun sanirim. o yuzden ismini yazdiran arkadaslara hemen om den IBAN numarasini yolluycam oyunu alip hizli bi sekilde sifreleri dagiticam...

Hocam benide yaz pm atıyorum.
  • Bende katılabilirim kartsız işlem her bankada var mı bilmiyorum ama senin hesabın olan bankada varsa hemen çıkıp havaleyi geçebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Geralt the Witcher

quote:

Battlefield 3 kardeslik Kredi Karti hazir. arkadaslar bugun bankalar yarim gun sanirim. o yuzden ismini yazdiran arkadaslara hemen om den IBAN numarasini yolluycam oyunu alip hizli bi sekilde sifreleri dagiticam...

Hocam benide yaz pm atıyorum.

ayni sekilde arkadas da forumda taninmistir sorun olmaz guveniyorum, biran once halletsek?
  • dostum ben hemen iş bankasından sana havale geçebilirim atm den ekleyebilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar 26 tl hesaba gececek şekilde yatıcak,yani eft ücreti yatıran arkadasa ait eğer eksik olursa oyunu alamayız dikkat edin
  • ben varım, saat 2-3 gübü havale yaparım iş sonrası.
  • birazdan ıban numarasını yolluyorum
  • quote:

arkadaşlar 26 tl hesaba gececek şekilde yatıcak,yani eft ücreti yatıran arkadasa ait eğer eksik olursa oyunu alamayız dikkat edin

atm den yollanıyorsa iş bankasından ekle beni kardeş
  • quote:

arkadaşlar 26 tl hesaba gececek şekilde yatıcak,yani eft ücreti yatıran arkadasa ait eğer eksik olursa oyunu alamayız dikkat edin

benim gibi internet bankacılığından gönderen arkadaşlar için problem olmayacaktır ama bankamatik'ten yollayanlar dikkat etsin havale-eft ücretini arkadaşa yansıtmayın :) bu arada oyunu alıp indirmeye başladınız mı hocam yoksa alacak mısınız?
  • Alınmadım herhalde gruba dedim ismimi yazılı görünce sevindirik oldum bir an :))) hesap bilgilerini bekliyorum umarım kartsız işlem yapılan bir bankadır
  • hepinize pm atılmıştır arkadaşlar paralar yatınca hemen oyun alınacak..
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamyonlu34

quote:

benim gibi internet bankacılığından gönderen arkadaşlar için problem olmayacaktır ama bankamatik'ten yollayanlar dikkat etsin havale-eft ücretini arkadaşa yansıtmayın :) bu arada oyunu alıp indirmeye başladınız mı hocam yoksa alacak mısınız?

hayır almadım paşam ayıptır sölemesi yatan paralarla alıcaz ay sonu ya malum ... :)

• sayfanın başına kardeşliğe katılanlarıda yazarsan herkes görmüş olur bir karışıklık olmasın ve 5 kişi tamamlanınca başlığıda halledersen
  • Yatıran Arkadaşlar pm atsın para işlerini halledip hemen oyunu alalım ...
  • yazdık kardesim benimle beraber 5 kişi olduk..
  • hocam sanırım hala para yatıran olmadı. ben şimdi dışarı çıkıyorum akşamüstü döneceğim umarım kardeşlik aksamaz.
  • aksine paşam bir tek sizden ses çıkmadı
    arkadaslar pm den ulaştı
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.