Şimdi Ara

Bf3 kardeslik (oyun alindi sfrelr yollandi ) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
2.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • an itibariyle oyunu almis bulunmaktayiz, ben indirmeye basladim sirayla gonderiyorum gngrumt arkadasimiza sifreyi yolladim , erkenden ise gidicek olan varsa cep tele msj atsin herkese hayirli olsun.. Gruptaki arkadasliktan memnun kalirsaniz devam ettirebiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 00tuna

an itibariyle oyunu almis bulunmaktayiz, ben indirmeye basladim sirayla gonderiyorum gngrumt arkadasimiza sifreyi yolladim , erkenden ise gidicek olan varsa cep tele msj atsin herkese hayirli olsun.. Gruptaki arkadasliktan memnun kalirsaniz devam ettirebiliriz.

herkese gönderebilirsn şifresini. zannetmiyorum ama bilmeyen var hatırlatayım. kardeşlik için açılan ayrı hesapla download'u başlatıp, indirmeyi dondurup kendi hesabı ile log in olduktan sonra devam ederse herkes hiç bir sıkıntı çıkmaz. eğer download bitene kadar senin gönderdiğin şifreyle log in durumda kalırlarsa onlar bitirene kadar kimse yükleyemez.
  • oyun kaç gb?
  • oyun 13 gb arkadaslar
  • quote:

oyun 13 gb arkadaslar

bilgileri gönderir misin bana?
  • Pm attım sana üstat gelmedimi
  • banada yollarsan pm le
  • quote:

Pm attım sana üstat gelmedimi

kullanıcı adı ya da şifre hatalı diyor.
    gönderdiğin mail adresinde @ işareti yok zaten.
    tekrar kontrol edebilir misin?
    bu arada download yapan başka bir arkadaş varsa dondurup kendi hesabından devam ederse biz de indirebiliriz.
  • tamamdır bağlanabildim. %1 olduktan sonra pause yapıp kendi hesabımdan devam edeceğim. böylece diğer bir arkadaş download başlatabilir.
  • indirmeye kendi hesabımdan devam ediyorum. isteyen kardeşlik hesabını kullanabilir.
  • Eee arkadaslar baska indiren olmadimi herkese şifreleri yolladım neyi bekliyosunuz
  • quote:

Eee arkadaslar baska indiren olmadimi herkese şifreleri yolladım neyi bekliyosunuz

sanırım arkadaşlar yükledi ama oyunu çok beğendikleri için foruma girmiyorlar bir süredir
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.