Şimdi Ara

Bf3 multiplayer Xp ne zaman kaydediliyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba ben serverda yeni map açılana kadar duruyorum ve sonra çıkıyorum başka server a girince xp lerim yok.Xp ler ne zaman kayıt oluyor bir yardımcı olsanız

• oyundan hemen çıkınca kaydoluyor bildiğim kadarıyla ama bu günlerde bi gariplik var f2000 i açıyorum oyunda oyun bitiyo kapatıyorum öbür gün açtığımda f2000 hala açılmamış gözüküyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: woltcaptain

oyundan hemen çıkınca kaydoluyor bildiğim kadarıyla ama bu günlerde bi gariplik var f2000 i açıyorum oyunda oyun bitiyo kapatıyorum öbür gün açtığımda f2000 hala açılmamış gözüküyo

bende 2 kere level 15 olmusum ayrıca m40a5 ide 2 kere açmışım işe bak -.-.NOTICE We are aware of the stats losses occuring and are working on a fix. yazmış yani oyun genelinde sorun varmıs inşallah düzelir
  • battle log bozuk bu ara kafasına göre kayıt yapıyo çogu kişinin reportları kayıp
  • quote:

Orijinalden alıntı: sound_of_silence!

battle log bozuk bu ara kafasına göre kayıt yapıyo çogu kişinin reportları kayıp

Dün bu dediğiniz soruna dair bir özür mesajı yayınladılar. Ve sorunun çözüleceğini dile getirdiler. Ne alemde bilmiyorum bayadır oynamadım
  • bu gün öğlen live chatten müşteri temsilcisiyle görüştüm sorunun genel olduğunu yakında düzeleceğini söylediler. ayrıca kaybolan xp lerim geri verilecek mi dedim verilebilir dedi kesin bişi söylemedi inşallah güme gitmez xp ler 2 günlük emek çöp olacak yoksa
  • quote:

Orijinalden alıntı: esenkaya20

bu gün öğlen live chatten müşteri temsilcisiyle görüştüm sorunun genel olduğunu yakında düzeleceğini söylediler. ayrıca kaybolan xp lerim geri verilecek mi dedim verilebilir dedi kesin bişi söylemedi inşallah güme gitmez xp ler 2 günlük emek çöp olacak yoksa

çöp zaten verilmedi onlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

bu gün öğlen live chatten müşteri temsilcisiyle görüştüm sorunun genel olduğunu yakında düzeleceğini söylediler. ayrıca kaybolan xp lerim geri verilecek mi dedim verilebilir dedi kesin bişi söylemedi inşallah güme gitmez xp ler 2 günlük emek çöp olacak yoksa

verilmedi derken ? problem halledildi mi ki xp ler geri verilsin. problem tamamen çözülünce verecekleri kanısındayım ya da çok iyimserim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esenkaya20 -- 2 Haziran 2012; 1:05:28 >
  • Bende bugün konuştum müşteri temsilcisiyle sorunun genel olduğunu düzeleceğini ve xp lerin geri geleceğini söyledi inşallah gitmez xp ler.
  • quote:

quote:

quote:

verilmedi derken ? problem halledildi mi ki xp ler geri verilsin. problem tamamen çözülünce verecekleri kanısındayım ya da çok iyimserim :)

Sorun düzeldi tabi zaten ne notice yazısı kaldı ne bişey battleloga güncelleme yaptılar ve düzelttiler o 2 günlük xpler çöp oldu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.