Şimdi Ara

BF3 ONLİNE PSN CARD SORUNU?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba yaklaşık2 aydır bf3 ü ilk aldığımdan beri işlerimin ve diğer oyunlarımın yoğunluğundan ötürü single modu bitirememiştim. .bu gün online mod' a girmek istedim ve benden Redeem code (psn card ) istiyor. tekrar çıktım ve single gireyim dedim save lediğim oyunu girince kaldığım yerden dewam ederken ateş etmek iççin r1 e bastığımda oyundan atıyor ve beni ana menüye götürüyor. yani tıkandım kaldım bunun nedeni nedir. bf3 online oynanamıyormu ?

• yazan uyarı bu !!!

ERROR İNFORMATİON

the connection with EA online was lost

deli oluyorum yaa bildiğiniz gibi değil yardımcı olun arkadaşlar bi ar önce !!!
  • dostum oyunu 2 . el aldıysan online oynıyamazsın. online kodun varsa kutunun içinde kullanılmamıs onu gır sorun cozulur ama yoksa psn den online kodu satın alman lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: clabnick

dostum oyunu 2 . el aldıysan online oynıyamazsın. online kodun varsa kutunun içinde kullanılmamıs onu gır sorun cozulur ama yoksa psn den online kodu satın alman lazım

kardeşim eyvallah ama oyun sıfır ve ayrıca içinde her hangi bir kod yok yani açtım baktım hiç bir yerinde yazmıyor ? neresinde yazarki ?
  • cd nin EA ambleminin olduğu yerin hemen altında bi kod yazıyor o mu acaba ?
  • Oyun sifirsa icinde klavuzun oldu yerde bir kagidin ustunde yazmasi lazim kodun
  • kaç haneli olması lazım rakamlarmı numaralarmı ?
  • Karsik olucak ve. Su sekilde. XXXXX-XXXXX-XXXXX ORNEK VERİYOUM bu sekilde olmasi laim
  • ya kardeşim deli oldum ya 2 aydır oyun bende daha yeni online a gireyim dedim cd kitapçık içinde herhangi bir kod yok sadece cd üstünde dedğim yerde 12 haneli rakamlar ve sayılardan oluşan bi key war ama aralarında - bu işaret yok
  • Dostum sen ozaman bunu 2. El almisin. Cunku kod olmasi lazim online kodu
  • 12 harf ve rakamlardan oluşur kodlar o kodu bir girer misin,olmazsa söyle bana..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.