Merhabalar, 2 gün önce aldım 2 gündür iniyor iki saat falan öncede indi giriyorum oynuyorum kasma yok bilgisayarım laptop ama aksiyona girdiğimde mi oluyor normalde mi anlamadım küt donuyor çalışmayı durdurdu diyor. Bir sürü alan var bu hatayı,baktım internette ama onlarınkinin story sürüm olduğunu düşünüyorum çünki benim BF3 isminin yanında TM gibi şeyler yazmıyor. Öneri olarak onu vermişler sil onu sorun kalmaz gibisinden. Nedir ilacı bilen arkadaşlar yardım edebilirse çok sevinirim 5 dk ya oynuyorum ya oynamıyorum çünki :(
sistem özelliklerini yazarsan daha sağlıklı bilgi verebilirler.
Öncelikle ekran kartının driverini ve direxti güncelle. Oyuna girdikten sonra gpu-z veya benzeri bir program kullanarak ne kadar ısınıyor ona bak Notebook fanında toz birikmiş olabilir temizlenebiliyorsa temizle. Beraberinde çalışan virus programı vb. programları kapat. Şimdilik aklıma gelen bunlar
Cevap için teşekkürler fakat oyunu yeni yükledim drectx günceldir,ekran kartı sürücüm güncel, en ufak bir ısınma sorunum yok bunun kadar az ısınan laptop görmedim ben :) , sistem özelliklerinide aşağıda belirttim.
Notebook Markası : Asus Ürün Kodu : K53SV-SX581D İşlemci Markası : Intel İşlemci Modeli : 2430M İşlemci Tipi : Intel Core i5 İşlemci Hızı : 2430M - 2.4 GHz Turbo Boost ile 3.0 GHz'ye kadar İşlemci Cache : 3 MB Ekran Boyutu : 15.6 Ekran Tipi : LED HD Ekran Çözünürlüğü : 1366x768 Ekran Kartı : Nvidia Ekran Kartı Belleği : 1 GB Grafik İşlemcisi : Nvidia GeForce GT 540M HDMI : Var Sistem Belleği : 4GB Bellek Tipi : 1333 MHZ DDR3 Max Bellek : 8 GB Disk Kapasitesi : 500 GB Disk Hızı : 5400 RPM Optik Sürücü : DVD Super Multi Modem : Yok Ethernet : Gigabit Ethernet LAN 10/100/1000 Wireless : 802.11b/g/n Bluetooth : Var FireWire : Yok E-Sata : Yok Seri Port : Yok Usb Portu : 3 USB 2.0 Video Portu : 15 pinli VGA video konnektörü Klavye : Numerik Q TR Hoparlör : Dahili Stereo Hoparlörler Kart Okuyucu : Var Kamera : Var
İşletim sistemim Win7'dir
Aynı sorunlar bende de olmaya başladı fakat dün ekran kartının driver güncelleştirdim ondan olabilir diye düşüm fakat öyle olduğunu zannetmiyorum. Bu gün de oyunlarda oynuyordum donuyordu sonra çalışmayı durdurdu diye. Ama artık hiç girrmiyor serverlara tam servera login oluyorum bf3 çalıştırıyor sonra çalışmayı durdurdu hatası geliyor direk olarak artık serverlara bile giriş yapamıyorum. Battlelog sayfasında bu gün bu uyarıyı gördüm galiba sorun benden kaynaklanmıyor.
For players who are getting the message that "BF3 stopped working", we are aware of the issue and are working on fixes. We will update our channels as soon as we have more information
Aynen dün akşam ben punkbusteri güncelledikten sonra hiç giremez oldum direk tıklıyorum oyun açılırken daha çalışmayı durdurdu diyor. Punkbusterdan sonra olunca ondandır diye düşünmüştüm bende şu an tekrar indiriyorum oyunu.
Böyle saçmalık olmaz hala düzelmedi, bugün oynayamayacağız herhalde.
Herkeste mi var yahu? Yok artık ben hatayı alırken millet aynı oyunda saatlerce oynuyordu ama?
Ben şuan oyunu kaldırdım baştan tekrar dan kurmayı deniyorum tabi bir sürü zaman ve kotadan gidiyor.
quote:
Orijinalden alıntı: ASTRONOM42
Herkeste mi var yahu? Yok artık ben hatayı alırken millet aynı oyunda saatlerce oynuyordu ama?
Ve oyunu kaldırıp yeniden kurdum her şeyini şimdi çalıştırabildim artık serverlara giriyorum. Gitti tabiki 5 saatim yüklemeler vs.. yüzün den.
Çok sevindim :) Bende kaldırdım tekrar kuruyordum iniyor hala 70 kişilik özel öğrenci yurdunda 1 mbps internet olunca böyle oluyor 2 günde anca iner :) yarın geceye falan belki
quote:
Orijinalden alıntı: ASTRONOM42
Çok sevindim :) Bende kaldırdım tekrar kuruyordum iniyor hala 70 kişilik özel öğrenci yurdunda 1 mbps internet olunca böyle oluyor 2 günde anca iner :) yarın geceye falan belki
Battlelog da açıklama yaptılar sorunun punkbuster den kaynaklandığını söylediler. Tekrar dan punkbuster v1.862 kurulumu yapınca sorun ortadan kalkıyormuş. Halen daha giremeyenler varsa bizim gibi uğraşmasınlar.
Aynen 2 dk önce gördüm açıklamayı.Oyun hala iniyor tabi benim :) Ama eski halini silmeyip ismini degistirip saklıyordum onu geri aldım pb güncellemesini yaptım girecekmi bakacağım bu aradada uğraşmasın millet diye belirtmek için geldim :)
"For players who are getting the message that "BF3 stopped working" after having run PBsetup during the past few days: please run PBsetup again. PB server module v1.862 fixes the problem."
...Veee oldu :) Nasıl sevindim ya hehe
Olmadı, hay böyle oyunu ya sadece artık oyuna girebiliyorum girerken demiyorda bir kac dk oynadıktan sonra diyor.
Yeni PB güncellemesi ile düzeldi.
Evet oyuna girişteki çalışmayı durdurdu hatası düzeldi ama 5-6 dk oynayınca yine aynı hatayı almaya devam ediyorum.En son birde bu hatayı aldım ne hikmetse artık ekran kartında mı bir problem var ne? Diğer oyunlarda gayet güzel çalışıyor burdada kasma problemleri falan yok ısınma yok driver son sürüm derdi ne anlamadım, en cok hdd yi yoruyor pcnin biraz önce ssd bile siparis ettim belki ondandır diye 5400 rpm hdd var icinde pek iyi durumda degil takır takır calısıyor :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme