Bildirim
Bf3 ü ultra oynamak
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
oynarsın oynarsın bende de hd6970 var çok rahat oynuyorum sıkıntı yaşamazsın -
ya siz dalga mı geçiyorsunuz galiba bizi kandırıyorsunuz bu sistemle battlefield süper akıcı oynanır -
AA yı AF ı körüklerseniz çok rahat oynayamazsınız. -
preh preh preh bu nasıl bir sistem Kaça Aldın Pc -
Bu sistemle 1080p ultrada 70-80 FPS alırsın -
quote:
Orijinalden alıntı: eray.baba24
ya siz dalga mı geçiyorsunuz galiba bizi kandırıyorsunuz bu sistemle battlefield süper akıcı oynanır
Kandırmaktan ziyade arkadaş herhalde bu sistemlerden pek anlamıyor. -
Arkadaşlar yanlış bilgilendirmeyelim. Ultra ayarlarda her daim akıcı oynanmaz bu sistemle. HD6950 CF ye sahibim yani HD 6990 dan daha performanslı bir düzenek. 1920x1080 ultra, aa af sonda. Az da olsa kasılmalar oluyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Databasé
Bu sistemle 1080p ultrada 70-80 FPS alırsın
40-50 civarı alır. -
quote:
Orijinalden alıntı: AY1907
quote:
ya siz dalga mı geçiyorsunuz galiba bizi kandırıyorsunuz bu sistemle battlefield süper akıcı oynanır
Kandırmaktan ziyade arkadaş herhalde bu sistemlerden pek anlamıyor.
arkadaş ben ultra ayarlarda demedim bilmeden konuşm sistemden anladığımız vardır herhalde -
oynarsın pek sıkındı olmaz -
quote:
Orijinalden alıntı: GoldPunch
Arkadaşlar yanlış bilgilendirmeyelim. Ultra ayarlarda her daim akıcı oynanmaz bu sistemle. HD6950 CF ye sahibim yani HD 6990 dan daha performanslı bir düzenek. 1920x1080 ultra, aa af sonda. Az da olsa kasılmalar oluyor.
quote:
40-50 civarı alır.
laf olsun diye söylemiyorum yanlış anlama ama bende hd6970 var çok rahat akıcı oynuyorum kasılma yaşamıyorum hd 6950 ve cf yaparak arada kasılmalar yaşıyorum demişsin tuhaf geldi bana
-
şakamı bu ? -
quote:
quote:
quote:
arkadaş ben ultra ayarlarda demedim bilmeden konuşm sistemden anladığımız vardır herhalde
Yanlış anladın ben senden bahsetmedim soruyu soran kişiden bahsettim.
-
Çalıştırır hiç kasma yapmadan. -
quote:
quote:
Arkadaş haklı bu sistemlerden pek anlamamda
sonuç olarak oynatır diyorsunuz yani ? -
quote:
Orijinalden alıntı: GoldPunch
quote:
40-50 civarı alır.
Bilgilendirdiğiniz için çok teşekkürler sorumun cevabını aldım. -
Bende de 6950 var. Ultrada oynuyorum fakat kasmalara oluyor hafifte olsa dolaysıyla high'a çektim ayarları tahminimce minik sorunlar dışında akıcı bir şekilde oynarsın ultra'da .. -
40-50 Fps alırsın işte anca o kadar ultra da. -
bf3 neki bu sene çıkacak tüm oyunları full ayarda oynarsın -
O Sistem 2 3Bin TL Almışssındır Heralde
Benzer içerikler
- cs 1.6 süre kaldırma
- cs 1.3
- ambient occlusion nedir
- steam yükleme komut dosyası çalışıyor
- steam purchase kredi kartımdan para çekmiş
- fps oyunları
- yapay zeka minecraft
- düşük sistem gereksinimli oyunlar
- fps arttırma
- minecraft 2
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X