Şimdi Ara

BF4 Beta Giriş DirectX Hatası (BF4 Çalışmayı Durdurdu Hatasına Dönüştü) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
1
Favori
9.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İmkansız bunun bir çözümünün olmaması, lütfen ATI ekran kartı kullanan arkadaşların çözümleri benim için çok önemli arkadaşlar !
  • quote:

Orijinalden alıntı: W4RL0RD

İmkansız bunun bir çözümünün olmaması, lütfen ATI ekran kartı kullanan arkadaşların çözümleri benim için çok önemli arkadaşlar !

Aynı hatayı bende almıştım , benim ekran kartım ati 4850.Driveri windows 7 nin otomatik yüklediği kendi driverdı.Ben 13.4 beta ya güncelledim o sorun ortadan kalktı.Ama şimdi loading ekranında kitlenip kalıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdem_06

quote:

Orijinalden alıntı: W4RL0RD

İmkansız bunun bir çözümünün olmaması, lütfen ATI ekran kartı kullanan arkadaşların çözümleri benim için çok önemli arkadaşlar !

Aynı hatayı bende almıştım , benim ekran kartım ati 4850.Driveri windows 7 nin otomatik yüklediği kendi driverdı.Ben 13.4 beta ya güncelledim o sorun ortadan kalktı.Ama şimdi loading ekranında kitlenip kalıyor.

Bende de şuan 13.4 var ve hâla hatayı çözebilmiş değilim. Açıklama yok ilgilenme yok müşteri memnuniyeti 0.
  • Up
  • Ne biçim iştir ya bi çözemedik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: myres

Ne biçim iştir ya bi çözemedik.

Hocam aslen bizim çözmemiz gereken bir iş değil. Bu EA Games'in işi. İlgilenen deyimi yerindeyse tınlayan yok. Ben anlamadım nasıl bir oyun, buzamana kadar 2 günde bir uyumak zorunda bıraktı lanet olasıca.. 100'den fazla çözüm uyguladım nafile.
  • Up
  • alttaki konuda çözümün verdim hocam.

http://forum.donanimhaber.com/m_82376416/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahafiec

alttaki konuda çözümün verdim hocam.

http://forum.donanimhaber.com/m_82376416/tm.htm

Hocam bende loading ekranında donup kalıyor directx ile bir alakası yok sanırsam benim sorun içinde bir çözüm var mıdır acaba??? cevablarınızı bekliyorum....
  • o hata hakkında da epey okudum hocam ama kesin çözüm yok gibi henüz, bazılarında sürücü güncelleme işe yaramış.
    bende o hata henüz olmadı.
  • BETA sürümü olduğu için hatalar alırsınız çünkü ea orjinal full sürüm dosyaları daha çıkartmadı ekim kasımı beklemek gerekiyor full oynamak sorunsuz oynamak için.
  • Olmadı, olmuyor olmayacak. Şartlandım resmen ya, lanet olsun. Ayrıca full sürümü bekle diyen hocam ben niye deluxe edition'a para verdim ? Yandı artık. Dibimde olsa EA Games binası gider suratlarına çarpardım.
  • Bi yardımcı olun beyler.
  • Bana bu hata yapıştı gitmedi arkadaş, her maç bitiminde loading ekranında bu hatayı veriyor.
  • Adamlar 9600 gt le giriyor dirextx hatası almıyor ben güncellemelerimi yaptım halde hd4850 ile giremiorum
  • Up
  • Çözüm denerken Rage attım sildim oyunu, bu akşam tekrar indircem umarım düzelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: MadSlinger

Çözüm denerken Rage attım sildim oyunu, bu akşam tekrar indircem umarım düzelir

NOPE... Olmuyor
  • quote:

quote:

Çözüm denerken Rage attım sildim oyunu, bu akşam tekrar indircem umarım düzelir

NOPE... Olmuyor

Yazınızı yeni gördüm. Ben denemiştim onu olmuyor evet :) Oyun ATI-AMD uyumlu çıkmadı mı ? Niye en çok bu kullanıcılarda sorun çıkıyor ve düzeltilemiyor anlamış değilim.
  • Up
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.