Şimdi Ara

BF4 Beta Giriş DirectX Hatası (BF4 Çalışmayı Durdurdu Hatasına Dönüştü) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
1
Favori
9.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: W4RL0RD

Tamam hocam razıyım ona da razıyım tamam onda bir af kabul edilebilir. Şuan ilk defa bir ticket sisteminde boş verilişimi izlemek şuan çok küçük düşürüyor beni yani ne bileyim Sorry for ?!??! yazsalardı yine anlarımda bu nedir ya ?

Hocam ne deseniz haklısınız. Ea'nın ve dice'nin tek işi para. Bir İnfinity ward gibi olamadılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bende oyunu limited edition aldım betada hiçbi sıkıntım olmadı fakat oyunu oynarken single değil multiplayer bazı serverlara girerken loading ekranında BF4 çalışmayı durdurdu hatasını alıyorum ekran kartım Powercolor HD7730 dx11.1 drıver olarak en son beta surumunu yukledım 13.4 ama arada sorun bendede oluyor sebebını bılen varsa yardımcı olsun lutfen cok can sıkıcı bı durum suan kendı bılgısayarımda degılım repair yapmayı denıyecegım ıns duzelır yoksa dediğiniz gibi EA nın duruma el atması en az 1 2 ayı alır gibi gozukuyor.Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakkefuuin

Arkadaşlar bende oyunu limited edition aldım betada hiçbi sıkıntım olmadı fakat oyunu oynarken single değil multiplayer bazı serverlara girerken loading ekranında BF4 çalışmayı durdurdu hatasını alıyorum ekran kartım Powercolor HD7730 dx11.1 drıver olarak en son beta surumunu yukledım 13.4 ama arada sorun bendede oluyor sebebını bılen varsa yardımcı olsun lutfen cok can sıkıcı bı durum suan kendı bılgısayarımda degılım repair yapmayı denıyecegım ıns duzelır yoksa dediğiniz gibi EA nın duruma el atması en az 1 2 ayı alır gibi gozukuyor.Saygılar.

Herkeste var o sıkıntı. Genel diyeyim yani. Update bekliyor zaten bug'lar ve bu küçük sıkıntılar için oyuncular.
  • yani şuanki sistemimle böyle bir hata alıyor olmam saçmalıkdan başka bişey değil zaten yeni BF oyuncusuyum battlelog olayınada henuz tam alısamadım ama oyun acısından bu hata harıcınde hıc bır sıkıntım yok inşallah yakın zamanda duruma bi el atarlar böyle giderse olmaz yani :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakkefuuin

yani şuanki sistemimle böyle bir hata alıyor olmam saçmalıkdan başka bişey değil zaten yeni BF oyuncusuyum battlelog olayınada henuz tam alısamadım ama oyun acısından bu hata harıcınde hıc bır sıkıntım yok inşallah yakın zamanda duruma bi el atarlar böyle giderse olmaz yani :D

Battlefield 3'ün ilk çıktığı zamanlar aklıma geldi :D Pek farklı değildi. Yine iyi girebiliyorsun ben hala kıvranıyorum. Belli yine sistem topla diyorlar. Söyleselerdi sistemi daha önce alırdım.
  • Gitti XP'ler lanet olsun be !! Bu hata resmen usandırdı oyuncuları. Tekrar son kez deniyorum hata verirse lanet olsun böyle oyuna. Oynayacağımız varsa da oynamak istemiyoruz. Sıkıntı sıkıntı paso...
  • W4RL0RD kullanıcısına yanıt
    Crysis 3 için ekran kartı aldırdı zaten bana Cevat yerli sagolsun bıde sımdı bunlar sıstem yenıleyın derlerse artık yenı nesıl platformlara gecmekden baska secenek kalmıcak bıze :D
  • Oyundan atınca açıldıysa bile silahlar geri kilitleniyormuş. Maç bitince vermiyor mu yani ? Herkes bundan şikayetçi. Ayrıca ben Crysis 3 için pek olumlu dönüşler olmadı diye ekran kartı almamıştım. BF4 vesilesi ile Crysis 3'ü de bitiririm. Ama bukadar kolay peşini bırakacağımı sanmıyorum
  • Level atladım, XP aldım, unlock ettim bazı şeyleri. Oyundan atınca hepsi gitti. Gelde kafayı yeme. Şaka gibi.
  • Dün gece aldım ve sabahtan beri uğraşıyorum
    Acer Laptopta 16Ram GeForce 730 M ekran kartı var
    ve şaka gibi şu oyunu oynayamamak böyle bir hata almak şurda işim gücüm tek tatil günüm lanet ettirdiler
    Hala da olmuyor olmuyor olmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShuTTer

Dün gece aldım ve sabahtan beri uğraşıyorum
    Acer Laptopta 16Ram GeForce 730 M ekran kartı var
    ve şaka gibi şu oyunu oynayamamak böyle bir hata almak şurda işim gücüm tek tatil günüm lanet ettirdiler
    Hala da olmuyor olmuyor olmuyor

Paramızla rezil mi olduk biz şimdi ?
  • o kadar mesajdan sonra bf4 ü listemden attım şimdi gta v veya cod ghosts alıcam xbox ıma tabi para denkleştirebilirsem
  • Buyrun arkadaşlar sonunda bi çözüm yolu buldum. sizinle paylaşmak istedim.
    aşagıdaki link'teki dosyayı oyunun kurulu oldugu yere indirip atin attiginiz dosya '' bf4_x86_fixed '' daha sonra dosyaya tiklayip oyuna girebiliriz..

http://www.mediafire.com/download/e74mb0oaje7q148/Battlefied_4_fixed.rar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mrpunk

Buyrun arkadaşlar sonunda bi çözüm yolu buldum. sizinle paylaşmak istedim.
    aşagıdaki link'teki dosyayı oyunun kurulu oldugu yere indirip atin attiginiz dosya '' bf4_x86_fixed '' daha sonra dosyaya tiklayip oyuna girebiliriz..

Çok teşekkürler. Size minnettarım. Şuanlık Single Player ateşimi dindirdiniz. Gerçekten çok teşekkür ediyorum bunu upload edenlere ve emeği geçenlere :)

• rica ederim. aynen allah razı olsun bunu ekleyene az önce buldum hemen paylaştim sizlerle..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mrpunk

Buyrun arkadaşlar sonunda bi çözüm yolu buldum. sizinle paylaşmak istedim.

Çok teşekkürler. Size minnettarım. Şuanlık Single Player ateşimi dindirdiniz. Gerçekten çok teşekkür ediyorum bunu upload edenlere ve emeği geçenlere :)

Peki hocam multi oynayabildinizmi?

• Buarada bunu ben kürekli oyunda denedim. Sağolsun büyük kardeşim makinayı küçük bir tamir işlemine yollattırdı. Bu orjinal oyunda oluyor mu ? Benim ilk derdim Single Player idi o çözüldü. Birkaç arkadaş bu linkleri alıntılayıp hala MP oynayamıyorum demiş. Oynayan var bilemedim eğer tam kürek gibi değilde orjinal oyunculara hitap ediyorsa ayrieten ben bunu orjinal oyunumda da denemek istiyorum sakıncası var mı ?
  • quote:

Buarada bunu ben kürekli oyunda denedim. Sağolsun büyük kardeşim makinayı küçük bir tamir işlemine yollattırdı. Bu orjinal oyunda oluyor mu ? Benim ilk derdim Single Player idi o çözüldü. Birkaç arkadaş bu linkleri alıntılayıp hala MP oynayamıyorum demiş. Oynayan var bilemedim eğer tam kürek gibi değilde orjinal oyunculara hitap ediyorsa ayrieten ben bunu orjinal oyunumda da denemek istiyorum sakıncası var mı ?

Hocam ben crysis 3 için dx 10 crack yapacaktım ama güvenli değilmiş oyuna zarar verirmiş diye duydum

• Arkadaşlar ben şu an aynı sorunu bf3'de yaşıyorum. İlk aldığımda gayet sorunsuz bir şekilde oynayabiliyordum ancak biligisayara format attıktan sonra çalışmayı durdurdu hatası alıp duruyorum. bunun bir çözüm yolu yok mu ya ne kadar saçma bir durum!
  • sonra neden adamlar cracked oynuyor amk . bole bir sey yaparsan birak almayi 5 tl ye satsan bakmaz bile adamlar. oyunda 40-50 dk oynadim . oyundan attı . Rank silah felan hersey geri gitti . ilk defa torrent oyuna hak veriyorum . single player da ise buglar tavan yapmis . Oyunu oynarken 20 kere buga giriyom . Restart mission demek zorunda kalıyom. Hatta single oynarken internetiniz giderse oyun kaydedilmiyor. Su calismayi durdurdu hatasi 30 dk'den fazla oynayinca oluyor galiba bende. Her oyuna girdigimde eger 30-40 dk yi gecerse siciyom.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.