Şimdi Ara

BF4 Beta Giriş DirectX Hatası (BF4 Çalışmayı Durdurdu Hatasına Dönüştü)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
1
Favori
9.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konuma tıklayıp bunu okuma nezaketini gösterdiğiniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar. Sizleri sıkmadan konumu sizlere açayım. Başlıktan tahmin ettiğiniz gibi sıkıntım belli aslında. Origin'den "Play" seçeneğine basıyorum ve Battlelog'dan bir SW seçip giriyorum. Oyunun Loading ekranı geliyor. O hepimizin bildiği titreyen muazzam Siege of Shangai haritasının olduğu resmi görüyorum. Fakat 15-20 saniye sonra hata veriyor ve hata gördüğünüz üzere aşağıda. Buraya kadar okuduğunuz, beni dinlediğiniz için teşekkür ederim. Yardım ederseniz sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Ve başka bu sorunu alanlara yardımcı olmuş olursunuz ayrıca. Ekran kartım Dxdiag'da yazdığı şekliyle ATI Radeon HD 4300/4500 2 Gb. DirectX sürümüm 13.4 yani gereken. Tekrar teşekkür ederim.

İyi Günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W4RL0RD -- 10 Ekim 2013; 20:59:53 >

• W4RL0RD kullanıcısına yanıt
    kardes ekran kartini update yapman lazim ekran kartinin driveri eski diyo hata raporunda guncelle ekran kartini forum basliklarina bak orada bulursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuanka

kardes ekran kartini update yapman lazim ekran kartinin driveri eski diyo hata raporunda guncelle ekran kartini forum basliklarina bak orada bulursun

Nasıl olur ekran kartım güncel ama ? Ve benim gibi kaç kişi var ekran kartı güncel olup bu hatayı alan. Ortada birkaç çözüm var ama çoğu Nvidia ekran kartlarında yarıyormuş ve ne şansı hiçbirini yediremedim benim bilgisayara. Teşekkürler tekrar.
  • Up
  • Up
  • quote:

Orijinalden alıntı: W4RL0RD

Konuma tıklayıp bunu okuma nezaketini gösterdiğiniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar. Sizleri sıkmadan konumu sizlere açayım. Başlıktan tahmin ettiğiniz gibi sıkıntım belli aslında. Origin'den "Play" seçeneğine basıyorum ve Battlelog'dan bir SW seçip giriyorum. Oyunun Loading ekranı geliyor. O hepimizin bildiği titreyen muazzam Siege of Shangai haritasının olduğu resmi görüyorum. Fakat 15-20 saniye sonra hata veriyor ve hata gördüğünüz üzere aşağıda. Buraya kadar okuduğunuz, beni dinlediğiniz için teşekkür ederim. Yardım ederseniz sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Ve başka bu sorunu alanlara yardımcı olmuş olursunuz ayrıca. Ekran kartım Dxdiag'da yazdığı şekliyle ATI Radeon HD 4300/4500 2 Gb. DirectX sürümüm 13.4 yani gereken. Tekrar teşekkür ederim.

İyi Günler.

Bende aynı durumdayım. Ekran kartım Mobility HD 4650. Xbox da oynadım oyun bence çok güzel ama cihaz modem den uzakta olduğu için lag falan oluyor PC ise LAN kablosu ile bağlı internete

• Yardımcı olun lütfen bunun bir çözümü olmalı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Yardımcı olun lütfen bunun bir çözümü olmalı ?

bir ara bende böyle bir problem yaşıyordum.. işletim sistemin nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: VEGETTO

quote:

Yardımcı olun lütfen bunun bir çözümü olmalı ?

bir ara bende böyle bir problem yaşıyordum.. işletim sistemin nedir?

Windows 7 Ultimate 64 Bit.
  • Up
  • Up
  • Başka bir konuda yazdığım mesajı buraya kopyalıyorum.Deneyin arkadaşlar.

"Aynı hatayı alıyordum bizzat.Deneye deneye çözdüm.Başka bir arkadaşa özelden atmıştım, onda da işe yaramıştı.Copy paste yapıyorum.Aşağıda yazdıklarımı adım adım uygula:

Belgelerim klasöründeki Battlefield 4 klasöre gir ve Settings klasörü içerisindeki tüm dosyaları sil.Origini kapat.PC'yi bir defa yeniden başlat.Origini tekrar aç.Originde BF4 Beta'nın üzerine gel sağ tık yap mousela.Önce repair yap.Ardından Check for Update yap.Ondan sonrada herhangi bir sunucuya girmeye çalış.İlk girmeye çalıştığında biraz bekletebilir sanki Loading ekranında takılmış gibi.Çıkma oyundan, bekle.Girecektir.Umarım düzelir"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoMiKaZe -- 6 Ekim 2013; 3:48:18 >
  • Yok kardeşim olmuyor, olmuyor. Onu geç neden EA Games ilgilenmiyor. Ne mesajıma ilgi gösterdi ne başka bir şeyime.. Deluxe Edition ve Premium boşuna aldım. Al gelde niye bu insan sinir küpü. Daha ne yapayım ben ya 49 saat sonra ilk defa uykumu almışım yok hala uğraşıyorum. Helal olsun. Tek diyebileceğim bu.
  • Yardım edin arkadaşlar bunun bir çözümü olmalı ya !
  • şimdi şu dosyayı indir...

http://www.microsoft.co...nfirmation.aspx?id=8109

sonra origin games\battlefield4/installar/directx/redist içindekileri sil..
    daha sonra bu indirdiğin dosyanın içindekileri o redistin içine kopyala ve dx i yükle...

ben farklı bir dx hatası alıyordum bu şekilde çözüldü.. sen de bir dene...
    origini yönetici olarak çalıştır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: dgo_cr7

şimdi şu dosyayı indir...

http://www.microsoft.co...nfirmation.aspx?id=8109

sonra origin games\battlefield4/installar/directx/redist içindekileri sil..
    daha sonra bu indirdiğin dosyanın içindekileri o redistin içine kopyala ve dx i yükle...

ben farklı bir dx hatası alıyordum bu şekilde çözüldü.. sen de bir dene...
    origini yönetici olarak çalıştır..

Hocam link eksik bir daha iletirseniz sevinirim.

• Hocam size minnettarım bu sorunun çözümü için ama bu seferde Battlefield 4 Çalışmayı Durdurdu diyor :) Tekrar klavyenize sağlık teşekkürler ama benim birkaç gün daha uyumayacağım muhtemel :)
  • Arkadaşlar artık DirectX hatası değil, Battlefield 4 Çalışmayı Durdurdu hatası alıyorum yardım edin EA Games zaten sesimizi duymuyor. Lütfen.
  • quote:

Arkadaşlar artık DirectX hatası değil, Battlefield 4 Çalışmayı Durdurdu hatası alıyorum yardım edin EA Games zaten sesimizi duymuyor. Lütfen.

Aynı hata bende de var.Loading ekranında kitlenip kalıyor sonra çalışmayı durdurdu hatası alıyorum.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.