Şimdi Ara

BF4 Beta Giriş DirectX Hatası (BF4 Çalışmayı Durdurdu Hatasına Dönüştü) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
1
Favori
9.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: MadSlinger

BETA bitti :)

Hocam Digital Deluxe var elimde hani belki çözümünü biri biliyordur da konuyu görmemiştir falan. Oyun açılınca aynı sıkıntıyı yaşarım falan sonra birkaç EA Games çalışanının cenazesi çıkar sonra :D
  • Ben xbox da deneyimledim oyunu. Çözümü aramaktan sakın vaz geçmeyin hocam. YOksa çok büyük bir oyunu kaçırmış olursunuz. Xbox da poligon sorunları olmasaydı mükemmel bir oyun olucaktı ama full sürümde düzeltirler heralde
  • Dice açıklama yapmış oyun normalinde sistem gereksinimleri yüksek olmayacakmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • W4RL0RD kullanıcısına yanıt
    Bende sana katılırım reis

• quote:

Orijinalden alıntı: MadSlinger

Ben xbox da deneyimledim oyunu. Çözümü aramaktan sakın vaz geçmeyin hocam. YOksa çok büyük bir oyunu kaçırmış olursunuz. Xbox da poligon sorunları olmasaydı mükemmel bir oyun olucaktı ama full sürümde düzeltirler heralde

Güzel kardeşim dediğin çok doğru ama bende ki şans mı diyim ne diyim günlerce uyumadım bununla uğraştım ama elimde ne var ? Koca bir sıfır artık tam sürümü bekleyeceğim.
  • Evet DH Forumu ahalisi,
    Katliam başlasın. Helal olsun yine aynı hata yine aynısı. Gel bu adamlara bela okuma. Birileri yardım etsin şunu bir halledelim arkadaşlar gitti o kadar param boşuna herhalde.
  • Up
  • quote:

Orijinalden alıntı: W4RL0RD

Evet DH Forumu ahalisi,
    Katliam başlasın. Helal olsun yine aynı hata yine aynısı. Gel bu adamlara bela okuma. Birileri yardım etsin şunu bir halledelim arkadaşlar gitti o kadar param boşuna herhalde.

Hedefleri para harcatmak hocam. Başka hiç bir amaçları yok

• quote:

Orijinalden alıntı: RedMatch

quote:

Evet DH Forumu ahalisi,

Hedefleri para harcatmak hocam. Başka hiç bir amaçları yok

Harcayalım harcamasına ama karşılığı olmalı bunun. Hani nerede ? Özür dileriz yardım talebiniz geri çevrilmiştir bile dese olur ama niye geri dönmüyorlar. Yeter artık şikayet mi edicem ne yapacağım gitti o kadar para boşuna. Yardım edin lütfen beyler

• Up
  • quote:

Up

Dostum surekli mi atiyor oyundan yoksa arada bir mi?
    Suan bizlerdede server çökmesi ve arada bf4.exe calışmayı durdurdu hatası var.

• quote:

Orijinalden alıntı: ghost41

quote:

Up

Dostum surekli mi atiyor oyundan yoksa arada bir mi?
    Suan bizlerdede server çökmesi ve arada bf4.exe calışmayı durdurdu hatası var.

Ben hiç oynama, ne oynaması, ucundan bakma şerefine nail olamadım ki ?! Ticket linklerine F5 atmaktan, oyun için çözümler denemekten bir hal oldum. Yok olmuyor.
  • arkadaslar oyunda bi problem yok benim laptop acer 5739g seri nvidia gt130m ekran kartı canavar gibi oyunu oynatıyor.amd ultrabook ile denedik ondada amd radeon hd kart var tabiki dx11 destekli o bile kutur kutur acıyor oyunu bence sizin kartlarla ilgili sorununuz var.saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanner1973 -- 3 Kasım 2013; 13:21:32 >
  • yanlız bi tüyo vereyim ekrankartının driverini her zaman aygıt yonetıcısınden göstererek yuklerim.hic birzaman setuptan yükleme yapmam.
  • Gereksinimlere bunlar HD 3800 ve üstü yazmış mı yazmış. Ben HD 4500 kullanıcısıyım. Ben isterlerse 800x600'de bile oynarım ama niye giriş bile yapamıyorum hocam ? Çıktığından beridir birkere tadına bakamayan insanı anlayamıyorsunuz ki. Hem o dediğinizi de denedim ben yok olmuyor. Yaklaşık bir 70 çözüm uygulamışımdır farklı farklı şuana kadar ama sonuç alamıyorum. WB özür diliyor oyundaki sorunlar için biz EA Games'in kapısında bekliyoruz yok böyle olay
  • quote:

Gereksinimlere bunlar HD 3800 ve üstü yazmış mı yazmış. Ben HD 4500 kullanıcısıyım. Ben isterlerse 800x600'de bile oynarım ama niye giriş bile yapamıyorum hocam ? Çıktığından beridir birkere tadına bakamayan insanı anlayamıyorsunuz ki. Hem o dediğinizi de denedim ben yok olmuyor. Yaklaşık bir 70 çözüm uygulamışımdır farklı farklı şuana kadar ama sonuç alamıyorum. WB özür diliyor oyundaki sorunlar için biz EA Games'in kapısında bekliyoruz yok böyle olay

ekran kartın 64 bit ekran kartı sorunu bununla alakalı ola bılırımı acaba sadece bi fikir vermesi açısından yazdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanner1973

quote:

Gereksinimlere bunlar HD 3800 ve üstü yazmış mı yazmış. Ben HD 4500 kullanıcısıyım. Ben isterlerse 800x600'de bile oynarım ama niye giriş bile yapamıyorum hocam ? Çıktığından beridir birkere tadına bakamayan insanı anlayamıyorsunuz ki. Hem o dediğinizi de denedim ben yok olmuyor. Yaklaşık bir 70 çözüm uygulamışımdır farklı farklı şuana kadar ama sonuç alamıyorum. WB özür diliyor oyundaki sorunlar için biz EA Games'in kapısında bekliyoruz yok böyle olay

ekran kartın 64 bit ekran kartı sorunu bununla alakalı ola bılırımı acaba sadece bi fikir vermesi açısından yazdım.

Olabilir. Bununla ilgili ekran kartı update'i niye yok ? Bir update önerdiler HD 5500 ve üzeri. Bizim başımız kel mi ? Zaten belli ekran kartı sıkıntısı olduğu. Hiç oynayamayacaksak sistem gereksinimlerini doğru yazsınlar. Hoş zaten bu gidişle verdiğim paranın yarısına satmak zorunda kalacağım üyelikle herhalde..

• quote:

Hocam katılıyorum size madem gereksinimlerde minimum HD 3800 yazıyor bizim oynamamız gerekir

Beta'da çalışmamıştı ilk başta. 64 bit hatası veriyordu. Gittim sırf bu yüzden para vererek sistemi yükselttim sonra da bu directx hatası çıktı başıma. Madem directx 11 ile çalışacak neden en düşüğe HD 3800 yazıyor anlamış değilim sizin gibi

• Tamam hocam razıyım ona da razıyım tamam onda bir af kabul edilebilir. Şuan ilk defa bir ticket sisteminde boş verilişimi izlemek şuan çok küçük düşürüyor beni yani ne bileyim Sorry for ?!??! yazsalardı yine anlarımda bu nedir ya ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.