Şimdi Ara

BF4 Beta Giriş DirectX Hatası (BF4 Çalışmayı Durdurdu Hatasına Dönüştü) (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
1
Favori
9.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ziya369

sonra neden adamlar cracked oynuyor amk . bole bir sey yaparsan birak almayi 5 tl ye satsan bakmaz bile adamlar. oyunda 40-50 dk oynadim . oyundan attı . Rank silah felan hersey geri gitti . ilk defa torrent oyuna hak veriyorum . single player da ise buglar tavan yapmis . Oyunu oynarken 20 kere buga giriyom . Restart mission demek zorunda kalıyom. Hatta single oynarken internetiniz giderse oyun kaydedilmiyor. Su calismayi durdurdu hatasi 30 dk'den fazla oynayinca oluyor galiba bende. Her oyuna girdigimde eger 30-40 dk yi gecerse siciyom.

Ben Single Player'ı arkadaşın pc'de oynadım ondada kürekliydi. Update 1 yapılı iken bug'la karşılaşmadım ben emin misiniz ?
  • Arkadaşlar pbsetup v3.7 programını indirin add game'den bf4 seçin birşeyler indiriyor bununla hata süresini uzattım önceden 10 dakkada bir hata alıyordum şimdi bazen 1 saat hata almadan oynayabiliyorum ama kesin çözüm değil yama bekleyecez
  • W4RL0RD kullanıcısına yanıt
    Single player da ben 4. bolumde merdiven bugu var. Artik sadece o kalmis yada yeni gelmis. Bide o merdiveni tirmandigimizda checkpoint veriyo size . Anca gorevi yeniden baslatman lazim. Bunu haricinde gercekten bug yokmus :D
  • quote:

Single player da ben 4. bolumde merdiven bugu var. Artik sadece o kalmis yada yeni gelmis. Bide o merdiveni tirmandigimizda checkpoint veriyo size . Anca gorevi yeniden baslatman lazim. Bunu haricinde gercekten bug yokmus :D

Ben zaten o merdivende sıkıntı yaşıyordum sadece onun da ilacı Update idi işte :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: W4RL0RD

quote:

Ben zaten o merdivende sıkıntı yaşıyordum sadece onun da ilacı Update idi işte :D

Crack li mi oynuyorsunuz hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bf4 çalışmayı durdurdu hatsını bende alıyorum. Oynamayı bırakmıştım uptade cıkmış umarım düzelir. Arkadaşın verdigi dosyayıda indirdim multiyi etkiliyomu yoksa sadece single player icin gecerli bi fix mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RedMatch

quote:

quote:

Ben kendime aldım demiştim en başta Deluxe Edition + Premium aldığımı :D Arkadaşımın PC'de kürekli :D

• Cidden yokmudur bu hata ya bi cözüm oyun elimizde patladı. Heves edip giriyorum sinirden kudurup cıkıyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RedMatch

quote:

quote:

Ben kendime aldım demiştim en başta Deluxe Edition + Premium aldığımı :D Arkadaşımın PC'de kürekli :D

Hani crack yaptım demiştiniz ya ben halen ordayım :)

• W4RL0RD kullanıcısına yanıt
    Sorunu çözebildiniz mi bari?

• BF3'de sorunu sanırsam çözdüm beyler. Bence bu hata uyumluluk sorunundan kaynaklanıyor. BF3'ün uyumluluğuna baktığımda otomatik olrak XP yapmıştı, sanırsam hata ondan kaynaklanıyordu. Bunu w7 yaptım hata verme kesti ancak oyuna girdikten yaklaşık 20-25 dk sonra oyun donuyordu. Bu sorunda güncel olmayan ekran kartımdan kaynaklanıyomuş, güncelledikten sonra şimdilik bir sorun yok beyler :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanbarisaydin36

BF3'de sorunu sanırsam çözdüm beyler. Bence bu hata uyumluluk sorunundan kaynaklanıyor. BF3'ün uyumluluğuna baktığımda otomatik olrak XP yapmıştı, sanırsam hata ondan kaynaklanıyordu. Bunu w7 yaptım hata verme kesti ancak oyuna girdikten yaklaşık 20-25 dk sonra oyun donuyordu. Bu sorunda güncel olmayan ekran kartımdan kaynaklanıyomuş, güncelledikten sonra şimdilik bir sorun yok beyler :/

Kardeş biz Bf4'ten bahsediyoruz

• Beyler ben bilgisayardan pek fazla anlayan bi insan değilimdir abim anlar onunla kullanırız bu bilgisayarı bilgisayarımın özellikleri fotoğrafta göründüğü gibi 'BF4 Çalışmayı durdurdu' hatası alıyorum bahsettiğini gibi bi ekran kartı güncellemem gerekiyomu yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler :)
     BF4 Beta Giriş DirectX Hatası (BF4 Çalışmayı Durdurdu Hatasına Dönüştü) BF4 Beta Giriş DirectX Hatası (BF4 Çalışmayı Durdurdu Hatasına Dönüştü)

• quote:

Orijinalden alıntı: Berk Ada

Beyler ben bilgisayardan pek fazla anlayan bi insan değilimdir abim anlar onunla kullanırız bu bilgisayarı bilgisayarımın özellikleri fotoğrafta göründüğü gibi 'BF4 Çalışmayı durdurdu' hatası alıyorum bahsettiğini gibi bi ekran kartı güncellemem gerekiyomu yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler :)
     BF4 Beta Giriş DirectX Hatası (BF4 Çalışmayı Durdurdu Hatasına Dönüştü) BF4 Beta Giriş DirectX Hatası (BF4 Çalışmayı Durdurdu Hatasına Dönüştü)

Abi ben sorun alıyordum daha sonra ekran kartı ve driver güncelledim şimdi sorun almıyorum sen nvidia ve amd sitesinden güncelleyebilirsin

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.