Şimdi Ara

BF4 Multiplayer için illa ultra ayar şart mı arkadaşlar?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Multiplayer için illa ultra ayar şart mı arkadaşlar? yani multiplayerdaki ayarlarınız nedir mesela ? HD 7950 ekran kartım ve Fx 8350 işlemcim ile 64 kişilik haritalarda en düşük 40 fps aldım full ultrada son ayarlarda. en yüksek de 100 fps filan ama fps düşüşü çok olsun istemiyorum geniş haritalarda. illa ultrada oynamak gerekli mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HDGAMER -- 2 Kasım 2013; 12:12:09 >

• Grafik ayarlarının High yada Ultra olması herhangi bir taktiksel avantaj sağlamaz. Hangisinde rahat ediyorsan onda oyna.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı işlemci ve ekran kartına sahibim.Ultra ayarlarda sadece aa ve hbao kapalı şekilde oynuyorum.Çok nadir 45-50'lere düşüyor onun dışında genel olarak 60+.25 dk'lık bir Flood Zone oynanışından sonunda ortalama 70 fps almıştım dün.Yani siz de dediğim ayarları düşürerek biraz daha fazla performans elde edebilirsiniz.

Ve sorunuza gelecek olursak ; ultra ayarlarda oynamak zorunda değilsiniz.Ama öyle bir sistem ile de ayarları çok düşürmemeniz lazım.O kadar para verildikten sonra insan biraz iyi grafik görmek ister
  • ultra sart degil. isi bilen online oyuncusuda dusmani gormesini en kolay hangi ayar sagliyorsa onu kullanir zaten . mesela 120 hz bi ekranin var. low medium arasi bi ayar kullanman lazim. ultrayi onlineda performansi dusurmeden acmak icin sli yada cfx kullanmak gerekli bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erdem3463 kullanıcısına yanıt
    30'un altına düşmesin FPS yeter. Üstü önemli değil.
  • Üstü önemli kardeşim.Öyle sistem toplayıp birde 30 fps oynamaya gönül razı olabiliyorsun o senin kararın.
  • Beyler bende de 7650m var sizce oynar mıyım oyunu low'da kasmadan ? Bu arada soruna gelecek olursak hangi ayarda oynadığın fark etmez ama en düşük 40 fps aldım demişsin ben bf3 multiyi low'da 40 fps ile oynuyordum akıcıydı gayet rahat oynuyordum büyük haritalarda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kardeşim için oyun önerisi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • erdem3463 kullanıcısına yanıt
    Ben de GTX660TI ve FX 8320 TURBO var. full detayda 80in altına hiç düşmedi. Ama 30la oynayan arkadaşlarım var. onlar rahatlar.. kasmaz yani onu anlatmaya çalışıyorum..
  • Anladım yani kasmazda genede 30 düşük özellikle fps oyunları için.3-4 ay öncesine kadar BF3'ü lowda 20-40 fps arası oynatan bir sisteme sahiptim.Ama işte 60+'nın rahatlığına alışınca 30 az geliyor bir süre sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdem3463 -- 2 Kasım 2013; 19:53:24 >
  • İyide normalinde 30 fps alıyorsa birisi bu onun için yetmez ki.. Bir patlamada iner 10 fps'ye ?!???!?!? dersin. Alacaksın ki normalde bir 45 patlamada bile kasmasın 30 altına inmesin.
  • high ve ultra arasi 40 60 arasi oynuyorum ama oyunun grafikleri o kadar iyi ki adam seçemiyorum o grafiklerde o yüzden medium akar :D
  • Arkadaşlar multiplayerda oyunu ultrada 40-100 fps arası alanlar ultra oynamaya çalışmasınlar oyunda vuruşu zorlar 40 lara düştüğünde. onun için High yada ultra-high arası yaparsanız daha iyi vurursunuz adamları ve fps 60 tan aşağı çok az düşer 55-120 fps arasında gidip gelir . ben HD 7950 @ 1150-17000 mhz , and FX 8350 @ 4.6 ghz ile böyle bir sonuç buldum :) ultra oynamaya kasmayın yani multiplayerda zaten fark bile etmiyosunuz farkı high ile ultra arasında. önemli olan yüksek fps.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HDGAMER -- 3 Kasım 2013; 8:10:42 >
  • 960x540 da lowda oynuyorum adam ne soruyor
  • Arkadaşlar bu sistem BF4'te bana nasıl bir fps yapar (ultra ve MSAA4x)
    4770K+GTX780 Twin Frozr+GD65 Gaming+Trident X 2133MHz CL9+Barracuda 1TB 7200rpm
  • quote:

Orijinalden alıntı: B4D

960x540 da lowda oynuyorum adam ne soruyor

• 1280x800 lowda oynuyorum.Bir arkadaşın Pc sinde Ultra oynadım.Ultra bambaşka...
  • Hocam multiplayerda FPS grafikten daha önemli.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.