Şimdi Ara

Bi adam bu kadar içki içebilirmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    3 tane şarap
    3 tane tekila
    7 tane bira
    1 tanede yeşil peri
    arkadaşım yazdı,galiba bu seferde uyduruyo
    taneler kadeh madeh heralde
    hatırlamıyorum kustuğumu diyo
    bi adam ın midesi 7 bira alırmı ?

• Gece sabaha kadar 20 bira icen arkadasim var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sarhoş olmadan çok rahat 6 fıçı bira içerim de.. diğer içkileri karıştırmak hayati tehlike.
    Oldu olacak bir de Bloody Mary içseymiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mobile Prof. -- 4 Ocak 2013; 20:38:17 >
  • şimdi sanane diyecekler.

• quote:

Orijinalden alıntı: sezgo56

şimdi sanane diyecekler.

ben bu adamla 4 yıl aynı sınıfta olcam
    ona göre dinliycem
  • Yine mi yeşil peri saçmalığı, boss gibi sona koymuş bi' de.

• geçen yıl 5 bira+bi duble rakı 3 bardak vodka 4 tekılla attım hiç bişey hatırlamıyorum 2 defa bayılıp ayıldım tuvalette falan uyumuştum sen düşün.Olmaz yanı o iş.Ha sarhoş oldum dıyosa dogrudur içilebilir bunlar ama içtikten sonra iptal
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu adama verilecek en iyi cevap

• quote:

Orijinalden alıntı: Fyrad

geçen yıl 5 bira+bi duble rakı 3 bardak vodka 4 tekılla attım hiç bişey hatırlamıyorum 2 defa bayılıp ayıldım tuvalette falan uyumuştum sen düşün.Olmaz yanı o iş.Ha sarhoş oldum dıyosa dogrudur içilebilir bunlar ama içtikten sonra iptal

bende icki iciyorum ama yeterince simdi sana bi sorum var 2 kere bayildim diyorsun bunun mantigi nedir ?

• quote:

geçen yıl 5 bira+bi duble rakı 3 bardak vodka 4 tekılla attım hiç bişey hatırlamıyorum 2 defa bayılıp ayıldım tuvalette falan uyumuştum sen düşün.Olmaz yanı o iş.Ha sarhoş oldum dıyosa dogrudur içilebilir bunlar ama içtikten sonra iptal

yılbaşında 5shot tekila + 5 bardak votka yetti midem de doluydu mangal yapmıştık içmeden önce. Kafa bir gitti 5 6 posta kusmuşum kendi üzerime. Hatırladığım 2 olay var. Ben kustum diye bahçeye çıkarttılar beni. Köpek üstümdeki kusmukları yalıyordu. Diğeriyse oradann tuvalete götürdüler . Tuvaleti kitlemişim ayılana kadar tuvalette uyudum.

Sonuç olarak o arkadaşının onları içmiş olma imkanı %0
  • quote:

Orijinalden alıntı: KiowagEE

quote:

bende icki iciyorum ama yeterince simdi sana bi sorum var 2 kere bayildim diyorsun bunun mantigi nedir ?

mantıgını nerden bileyim doktormuyum ben
  • bir seferinde yaklaşık bir 70 lik rakı ve 2 bardak votka içmiştim hiçbişey hatırlamıyorum.Diğerinde 50 lik viski+50 lik nane likörü içtim gözümü hastanede açtım.en son 7 bira 3 bardak viski içtim çok kustum.
  • ben de geçen işte 37 tane tekila falan çaktım ama kafa nasıl anlatamam, ama at tekilasıydı kımızla karıştırıyorsun
    ulan ne bitmez geyikmiş arkadaş, 30 bira çaktım 27 rakı, bi bitmediniz arkadaş ya
  • Her haltı karıştırıp içenlere anlam veremiyorum cidden, birde anlatıyorlar yok bayıldım, yok kustum, yok ölüyordum. Yahu manyak mısın, psikopat mısın nesin. Ne anlıyorsunuz oraya buraya kusup, ayılıp bayılmaktan. Hayatımda bir kere votka içtikten sonra bira karıştırdım mideye, yeni başlamıştım birde içmeye, başıma felaket bir ağrı girdi, midem felaket, banyoya girip kusturdum kendimi, olmadı, banyo yaptım yine olmadı. Banyoda yere uzanıp uyumaya çalıştım. Arkadaş gelip kaldırdı beni. Geçtim yatağa yattım bir dahada lanet ettim, içkiyi hayatta karıştırmadım dahada. Neyse o, rakı mı içeceğiz, rakıyla devam. Votka mı içeceğiz, votkayla devam. Tekila ise tekila. Bünyenize yazık, gereksiz atraksiyonlara girmeyin. Aşırı içmeyin, sınırınızı bilin. Ne olursa olsun, 5 kişi toplandınız herkes bir şeyler karıştırıyor falan ortamın gazına gelmeyin, kendiniz bilin. Fazla içmek bir marifet değildir, hatta içki içmek bir marifet değildir.

Konuya yorum yapmayı unuttum, arkadaşın sağlam sallamış. yok öyle bir dünya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1E1ABE892 -- 4 Ocak 2013; 21:10:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: The Hobbit

ben de geçen işte 37 tane tekila falan çaktım ama kafa nasıl anlatamam, ama at tekilasıydı kımızla karıştırıyorsun
    ulan ne bitmez geyikmiş arkadaş, 30 bira çaktım 27 rakı, bi bitmediniz arkadaş ya

burası dh..burda herkes mükemmeldir
  • rahatlıkla içer
  • Bira, rakı, tekila başka tanımam :) birayla tekila içerim, başka zaman rakıyla bira cila niyetine ama fazlada abartmam :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Eren Keleş

quote:

Orijinalden alıntı: erkin0007

quote:

Orijinalden alıntı: sezgo56

şimdi sanane diyecekler.

ben bu adamla 4 yıl aynı sınıfta olcam
    ona göre dinliycem

lise ünni?

lise
  • hayatımda bi kere 9 bira içen gördüm 4.5 litre ama çocuk mahvolmuştu
    daha ötesini görmedim, senin yazdığın epey bi sallama geldi bana
  • Eski bankamdaki güvenlik elemanının arkadaşı günde ortalama 40 bira içiyormuş. Dediğine göre yalan abartı falan da değil. Bir kere aynı ortamda bulunmuştum, yarım saatte 7-8 bira devirmişti. Bırakın kusmayı, ip üstünde yürü desen yürürdü herhalde.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.