Şimdi Ara

Bİ BAKARMISINIZ UFAK Bİ YARDIM HOCAM!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kaptan benim bi avea hattım var puk kodunu bilmiyorummm?
    açmak için 500 aradım aktivasyon şifresi istediler yada hat sahibi arasın dediler... kalakaldım ortada içinde 3000sms var hat sahibi ben değilim ne yapmalıyım_? bişldiniz bi yol varmı_

• bu arada ayrıca bi sorunum daha var patlican üyesiyim fakat smslerim 150 kntür yükledğim halde bedava olmuyor ne yapmalıyım çift aveam var
  • tşk ederim hocam ama yaptım zaten ben ilk hattı alıp 150 kntür yükledim 5bin 3990 gönderim ama hala gelmedi zaten kntürümde bitii mesaj atarkende kntür gidiyo zaten! ikinci bi kez 5bin 3900 gönderdim yine olmadı sorun nerde anlamadım_?_?

Sifre yazip 4362'ye gonderin gelecek şifreyi.www.avea.com.tr online işlemlere girerek ilgili menüden puk bilginizi alabilirsiniz
    demişşsin ama bunu yapabilmem için hattın açık olması lazım kapalı puk kodu istiyo. o hattım mobilöğrenci
    quote:

Orjinalden alıntı: bungee20

Avea hattınızı son 1 ay içinde aldıysanız 5yuz yada 5bin yazıp 3990 (3900 değil) gönderin. Bedava smsleriniz gelecektir.

PUK kodu konusu hakkında patlican üyesi iseniz şifrenizi biliyorsunuz.

Bilmediğinizi farz edersek. Sifre yazip 4362'ye gonderin gelecek şifreyi.www.avea.com.tr online işlemlere girerek ilgili menüden puk bilginizi alabilirsiniz.

• hocam puk kodunu sorduğum hat mobilöğrenci hattın sahibi uzakta burda değil iletişim kuramıyorum teli kapalı başka bi yolu yokmu çünkü bayiye gittim hattın sahibi gelsin die direndiler uff ne gafil hayat

1 ay içinde 1 kez 500/5000 sms alma hakkınız bulunduğundan ikinci kez sms almanıza sistemin izin vermemesi normaldir.
    demişssin doğru dedin aynen böle bi mesaj geldi peki şimdi ben o patlican olan hattıma 50 kntür yüklesem sms alabilirmiyim 5bin 3900 la'_?
    quote:

Patlican üyesi olurken şifrenizi bir yere kaydetmediyseniz işiniz zor. Avea müşteri hizmetleri puk bilgisini size vermez. Öncelikle hat sahibini tanıyorsanız ona aratabilirsiniz. Olmadı avea bayilerine gidip rica ederek öğrenebilirsiniz. (Tanıdık varsa üzerinize de alabilirsiniz)

• quote:

Maalesef puk kodu için başka bir yol yok. Hat güvenliği için vermemeleri normal

Sms konusunda; Eğer o hatla son 1 ay içinde sms paketi alınmadıysa alabilirsiniz.

puk kodu

sms için tşk ederim @bungee20

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Buna bi çare var mı??
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.