Şimdi Ara

BI bakın arkadaslar nasıl sıstem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    EPOX 9NPA7I NF4 DDR SES+LAN+SATA 16X 939p
    Ati X550 256Mb 16X
    80 GB Seagate barracuda 7200 Rpm SATA 8MB
    2*512 MB Kingston DDR 400
    ASUS 1608P2 40X32X40CDRW 16X8X16 DVDRW DL (SiYAH)
    FEEL HURRICANEII 460W USB AUDIO IEEE1394 12CM KASA

aarkadaslar sızce nasıl bı sıstem olur ve sızce max ne kadar eder? almayı dusunuorum butun parcalar sıfır..
    ya da sızce hankı parca yerıne hankısını kullanmalıyım..(ama fazla ucmayın:))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceset -- 10 Mayıs 2006; 22:55:17 >

• ekran kartı düşük, hdd te düşük, 80gb yeter dersin ama sonradan yetmez. öbür mesajlarda da kasayı değiştir yorumlarını okuyacaksın.
  • ayrıca o işlemci ile anakart eskidi artık.oyun oynucaksan o vga yetmez.
  • derdım oyun dııl o yun oynamayı dusunmuorum..
    yane tabe arada sırada sıkını anlarında ufak tefek oyunlar anca oynarım..
    hdd ye gelınce ıse elımde saten 2 tane 80 lik IDE var o nedenle hdd yı ufak tutttum..yane sıstem kurmak ıcın ıı mı hdd ıstedım yane o sadece sıstemı ıdare edıcek..
    hocam ole cok fasla acılmak ıstemıom ıslemcı zamanla deısır saten anakart nasıl sızce oyun oynamıcam genelde ısım dreamweaver flash photoshop fln kullanıcam ..
  • arkadaslar pekı kasa ıcın ne onerırsınız yane ben ole dokununca langur lungur oynayan saç kasalardan ıstemıorum aıckcası sole daha bı salam olsun ıstıorum bu da acıkcası bıras palı geldı
  • aopen h600 b12 oneririm bu sisteme
  • kasa o kadar sorun dııl ya deısır o kasaları bole canlı canlı bı gormek bı dokunmak bı hıssetmek lasım falla:d
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ceset

kasa o kadar sorun dııl ya deısır o kasaları bole canlı canlı bı gormek bı dokunmak bı hıssetmek lasım falla:d

güzell
  • valla kasa anakart ve hdd ye bi el at millet doru dio
  • kasa dedıgım gıbı sorun dııl..
    HDD den yanada yane boyut bakımından sıkıntım yok elımde 2*80GB IDE VAR SATEN onlarıda takıcam makınaye yane toplamda 240GB hdd olcak oda yeter yane markadan yana bı deısıklık yapmamı onerırsenıs soyleyın...
    anakart konusundada onerılerınızı beklıorum arkadaslar..
  • cooler masterda düşünebilirsin. çok güzel gerçekten
  • Ram olarak twinmos öneririm.
  • ahhh bea apı twınmos ve kıngston cıddı cıddı cok ıı ramlar
    de neden twinmos ?
  • c.l değeri 2.5 çünkü
  • ahhh bea apı aıp olmas dımı o ne desem:$
  • soyle dusun bir araba 0 dan 100 km ye 3 sn de cıkıyor bu (2,5 olan) 2,5 sn de
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.