Bildirim
Bİ BAKIN LÜTFEN BUNLAR OLMAZSA 2. TERCİHE KALIYORUM
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
aynı bölümü ek tercihlerde tercih etme hakkınız yok biliyorsunuz dimi,ayrıca bir yanlışlık var 38 binle kapatan bölüme ek yerleştirmelerde 42 binle öğrenci giremez devlet okullarında bu böyle özellerde farklı bir prosedür yoksa sistem bu şekilde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hande_yıldız -- 3 Ağustos 2012; 15:06:45 > -
quote:
Orijinalden alıntı: hande_yıldız
aynı bölümü ek tercihlerde tercih etme hakkınız yok biliyorsunuz dimi,ayrıca bir yanlışlık var 38 binle kapatan bölüme ek yerleştirmelerde 42 binle öğrenci giremez devlet okullarında bu böyle özellerde farklı bir prosedür yoksa sistem bu şekilde.
GERÇEKTEN Mİ İNANIN BİLMİYODUM ÇOK TEŞEKKÜRLER PEKİ SİZCE GELMEZ Mİ 38 BİN BANA . 43 BİNİM İMKANASIZ MI -
Up. -
2. tercihte yazabileceğin bölümlerin ne kadar kısıtylı olacağının farkında değilsin sanırım. dolan bölümleri yazamayacaksın isterse 100 bnle kapatsın. şu andaki gibi bir yelpazen olmayacak.
ek tercih kimin içindir biliyor musun
1-ikinci seneye kalmış ama son anda bundan pişman olup nereye olursa giderim diyenler için
2-ek yerleştirmede yeni açılan bölümlerin sıralamsı belli olmadığı için kaymak gibi bölümlere yerleşmek isteyen ve yine ikinci seneyi de göze almış olanlar için -
quote:
Orijinalden alıntı: poüyk
2. tercihte yazabileceğin bölümlerin ne kadar kısıtylı olacağının farkında değilsin sanırım. dolan bölümleri yazamayacaksın isterse 100 bnle kapatsın. şu andaki gibi bir yelpazen olmayacak.
ek tercih kimin içindir biliyor musun
1-ikinci seneye kalmış ama son anda bundan pişman olup nereye olursa giderim diyenler için
2-ek yerleştirmede yeni açılan bölümlerin sıralamsı belli olmadığı için kaymak gibi bölümlere yerleşmek isteyen ve yine ikinci seneyi de göze almış olanlar için
tamam kalmıyorum 2. tercihe ama 43 binim 38 bin olur mu ya lütfen söyleyin -
Up. -
Up.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X