Arkadaslar lise dönemimdeyim kızlara hayatımda hiç laf atmamıştım taki bigün okul cıkışında arkadaşlarla grup halinde cıktık hayyytt huyyttt genclik ayakları espiriler yada komiklikler yaparak diger arkadaşları güldürme olaylarının üst sewiyede oldugu zamanların birgününde kızın biri gecti yanımızdan p-clik değil mi gittim arkadaşlarda yanımda kıza laf attım; SEN NE TATLI ŞEYSİN ÖYLE BABAN ŞEKERCİ Mİ ?? soruma kızdan şöyle bir cewap geldi ; HAYIR MANAV SENİN GİBİ HIYARLARI SATIYO.. o anda ki yüz ifade ve rengimi ve arkadaşların bu döt oluşumdan duydukları hazzı burada anlatamam yaşanması gereken bişey. o günden beri laf atmıyorum
ya arkadaşım yaşını bilmiyorum ama kıza öyle bi laf atmışsınki 1800 lü yıllarda kullanılan cinsten.daha yaratıcı olman lazım.yada en iyisi sen sen ol kimseye laf atma.
Benim arkadaşımda bisiklet binen bi kıza "Aloo tekerin dönüyoo" diye bağırdı kızda dönüp, "O dingil sana girse sende dönersin" demişti Biz yerlerdeyiz eleman mors
Bolelerine laf atınca insanda laf atma hevesi kalmıo
çok komik yazılardı yahu şu bölüme fıkra yerine böyle şeyler yazsak daha komik olur.Yaşanmış şeyler insanı daha çok güldürüyor
bi daha laf atma gafletınde bulunmassın işte
quote:
Orjinalden alıntı: metborn
Benim arkadaşımda bisiklet binen bi kıza "Aloo tekerin dönüyoo" diye bağırdı kızda dönüp, "O dingil sana girse sende dönersin" demişti Biz yerlerdeyiz eleman mors
quote:
Orjinalden alıntı: hakanzeus
quote:
Orjinalden alıntı: metborn
+999999999999999999999999
quote:
Arkadaslar lise dönemimdeyim kızlara hayatımda hiç laf atmamıştım taki bigün okul cıkışında arkadaşlarla grup halinde cıktık hayyytt huyyttt genclik ayakları espiriler yada komiklikler yaparak diger arkadaşları güldürme olaylarının üst sewiyede oldugu zamanların birgününde kızın biri gecti yanımızdan p-clik değil mi gittim arkadaşlarda yanımda kıza laf attım; SEN NE TATLI ŞEYSİN ÖYLE BABAN ŞEKERCİ Mİ ?? soruma kızdan şöyle bir cewap geldi ; HAYIR MANAV SENİN GİBİ HIYARLARI SATIYO.. o anda ki yüz ifade ve rengimi ve arkadaşların bu döt oluşumdan duydukları hazzı burada anlatamam yaşanması gereken bişey. o günden beri laf atmıyorum
quote:
Bu espriler çok bayatladı.Millet kendi başına yada arkadaşının başına gelmiş gibi anlatıp duruyor.O bisiklet hikayesinin aslı arabadır aslında...
Benim yazdığım mesaj neden silindi bi admin cvplarsa sevinirim
muhahahahahah komedi kıs salam bi manitaymış
ohh cok ii olmusss
o bişeymi yaw biz arkadaşlarla oturuyoduk parkta oradan bir kız köpeğiyle geçiyordu bizim arkadaş dedi köpeğin olayımda benide öyle gezdir kızda döndü insan olda kolumda gezdiriyim dedi biz koptuk :) arkadaş mosmor oldu yani laf atmak iyi değil
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme