Jak çevirici al, PC'nin mikrofon çıkışına sok. Sonra pc'den mikrofon ayarlarını yapacaksın. 150 liralık amfiden daha temiz ses verir.
quote:
Orijinalden alıntı: KaaN5252
Millet elektro gitar aldım ama amfi bakmayı unuttum. Bi yardımcı olsanız tavsiyelerinizi önerilerinizi falan alsam.
Bide şöyle uygunundan varsa bi SS falan atarsanz svnrm.
Not: Amfi konusunda pek bilgiye sahip değilim çalışma prensibi dahil her konuda bilginizi alablrm.
Arkadaşım.350TL gibi bir fiyata Line6 Spider IV 15W alabilirsin.Ben 2 senedir kullanıyorum çok memnunum.Üstünde 4 kanal ve her kanalın kendi hafızası var.Delay,reverb,tremolo,echo falan efektler mevcut.Dijital bir amfi olduğu için pedala falan gereksinim duymazsın.
Millet elektro gitar aldım ama amfi bakmayı unuttum. Bi yardımcı olsanız tavsiyelerinizi önerilerinizi falan alsam.
Not: Amfi konusunda pek bilgiye sahip değilim çalışma prensibi dahil her konuda bilginizi alablrm.
Arkadaşım.350TL gibi bir fiyata Line6 Spider IV 15W alabilirsin.Ben 2 senedir kullanıyorum çok memnunum.Üstünde 4 kanal ve her kanalın kendi hafızası var.Delay,reverb,tremolo,echo falan efektler mevcut.Dijital bir amfi olduğu için pedala falan gereksinim duymazsın.
Maşallah hocam çok güzel çalmışsın, gözümden sweep kaçmadı, kendi başına mı öğrendin sweep atmayı?
quote:
Orijinalden alıntı: avatar78
quote:
Orijinalden alıntı: NexeLGiuS
quote:
Maşallah hocam çok güzel çalmışsın, gözümden sweep kaçmadı, kendi başına mı öğrendin sweep atmayı?
Teşekkür ederim.Hiç ders almadım hep kendim öğrenmeye çalıştım ve öğreniyorum...
Maşallah, kendi kendime sweep öğrenmeye çalıştım, 2 ay uğraştım hiç tık olmadı
quote:
Orijinalden alıntı: avatar78
Maşallah, kendi kendime sweep öğrenmeye çalıştım, 2 ay uğraştım hiç tık olmadı
Sweepler başa bela
Abi Öğranci adamız öyle 300-400 fazla aldığım gitarda sırf öğrenmelik manual raymond diye bi gitar.
Biz daha amfi olarak roland micro cube bile alamıyoruz 150 liraya. şöyle en fazla bi 50-60 liralık öyle müsfette bişey ayarlasanız.
quote:
Abi Öğranci adamız öyle 300-400 fazla aldığım gitarda sırf öğrenmelik manual raymond diye bi gitar.
Biz daha amfi olarak roland micro cube bile alamıyoruz 150 liraya. şöyle en fazla bi 50-60 liralık öyle müsfette bişey ayarlasanız.
O fiyata alacağına hiç alma daha iyi.Seni müzikten soğutur emin ol.Zaten yaz tatilindeyiz çalış bi yerde biraz daha koy.Almışken seni 1-2 yıl götürecek birşey al.50-60 TL lik amfiyle ya gitar çalmazsın yada 1 ay sonra yeni amfi istersin.Bi restorantta falan extraya gitsen günlük 50-60 tl alırsın.1 haftadada Line6 Spider 4 15W parası çıkar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme