Şimdi Ara

bi el atın baba be ben ayrılamıyorum hatundan yol gösterin kardeşinize

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya ben uzun süreli bi ilişkiden çıktım 2 yıl önce .. o arta kalan 2 yılda da bir çok türk kızıyla çıktım kafam sarmadı. dedim nalet gelmeye gavur bulayım kafam rahat etsin. macaristandan bir hatun düşürdüm fb da. benim yaş 24. hatunun yaş 35.e 5 ay falan konuştuk öyle takıldık neyse güzel muabbetler. bizim işler ilerledi ilerledi hatun uçak biletini aldı 2 hafta önce yanıma geldi.. 1 hafta tatil falan yaptık fakat ben kıza karşı nötrüm. sadece muabbet olsun diye konuşuyordum sevgiliye bağlandı olay ve ben hiç bir şey anlayamadım. şu an beni çok daraltıyor sorularıyla. türk kızını geçti nereye gittin nerden geldin naptın. boğuldum artık gece ayrılacağımı söyledim arkadaş ağlıyor zırlıyor konuşurken... ıyyy nefret ediyorum ağlayan kadın profilinden. ancak zır zır susturamadım tamam sonra konuşuruz problemlerimizi dedim. napacam ben ya nasıl ayrılcam. fb da sevgili gözükmekte koyuyor bana şu an...

• sevdiğim biri var de bi kaç gündür onunla birlikteyiz kusura bakma sana bunu yapmak istemezdim ama birden oldu yıldırım aşkı de küfür eder gavurdur beddua etsede s.tr et ayrılır gidersin
  • Ayıptır lan bari yanına çağırmasaydın
  • Kıza karşı nötrsen bırak hiç uğraşma Ayrıl gitsin Fb. da ilişki durumu nefret ederim
  • O 11 yaşındayken sen yeni doğmuştun
  • ben cagrmad gelcem dıe tutturdu manyak manyak seyler turk gavur farketmıo ya ırk ayırmıycan cınsıyet aynı kadın sonucta blader.. Ayrlcam dıom aglıo napcaz ıntıhar falan etmez dımı bu ya bılader benm eskı hatun ayrldm dıe 3 kere ıntıhar ettı. Smdı kımden ayrlcak olsam korkuyom ya
  • Ailem başımı bağladı deyin:) bzde adettir sülale karışır deyin :) sen Türk kızlarının eline su dökemezsin deyin :D senin yaşında annem var benm deyn :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mağdurumdamağdurum

Ailem başımı bağladı deyin:) bzde adettir sülale karışır deyin :) sen Türk kızlarının eline su dökemezsin deyin :D senin yaşında annem var benm deyn :D

"senin yaşında annem var benm deyn :D"
  • la abım 35 yasnda benm tartısız bısey o olmaz. O tutmaz daha ınandırcı nolur acep ya .
  • I'm Gay de o anlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pankre@s

I'm Gay de o anlar.

yaw beni gömmeden halletsek bu işi daha iyi olmazmı
  • Senden ayrılmayı o kadar çok istiyorum ki bunu nasıl yapacağım hakkında DH konu dışına başlık açtım de.
    %100 bırakır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muRTah

Senden ayrılmayı o kadar çok istiyorum ki bunu nasıl yapacağım hakkında DH konu dışına başlık açtım de.
    %100 bırakır.

güzel taktik bak bunu denemek lazım linki de vereyim okusun diycem ama türkçe anlamıyor çeviriyim hepsini
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.