Şimdi Ara

Bi kasa yaptım Tavsiye bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler öncelikle ben arkadaşıma bir bilgisayar toplamayı düşünüyorum monitör dahil 3300 tuttu zaten 3000 max fiyattı oyuzden daha 1 kuruş aşamam sizden istedigim bi düşündüğüm sisteme bi göz atıp ne tavsiye edebileceğiniz veya 100 tl bile olsa nasıl ucuzlatabilirim şimdiden teşekkür ederim
     Bi kasa yaptım Tavsiye bekliyorum

• Kasa yi degistirerek 100 tl düsürebilirsin. 200tl ye vardi kasalar

amazondan toplarsan yine fiyat düser.
  • Everest kasaya 300 TL para verilmez, Zalman, CM, Corsair, Dark, Aerocool benzeri markaların güzel kasaları var. O fiyatada rahatlıkla bulursun.

Everest, Frisby uzak durmanı öneririm.
    1050TI en ucuz olanını alabilirsin ASUS abartı fiyat çıkarıyor bu ara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Experto Crede -- 14 Ocak 2017; 21:6:12 >
  • Hocam kasa az yüksek anakartı h110 yapabilirsiniz birde ramin fiyatı az yüksek geldi
  • Ram bana da biraz yuksek geldi 2*8 ler 420 liraya bulunabiliyorken ekran karti olarak ta asus secmemin nedeni cift fanli bi sogutucu olmasi he ama yinede tek fanla da rahatlikla calisabilir haklisiniz kasa konusu da dediginiz gibi daha ucuza kasalar var evet fakat psu lar cok kotu ve kasalar genelde cok kucuk hacimli oluyor ve malesefki corsair den falan bakinca da 300 tl ye anca 100r alabiliyoruz zaten simdi almamaya karar verdim 2 ay once 750 800 e bulunan rx470 ler simdi 1000 den basliyor lys den sonra artik dolar düşerse(!) yaparim artik son olarak tesekkur ederim tavsiyeleriniz icin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.