Şimdi Ara

Bi kıza doğum gününde ne alınır lütfen yardım edin..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• hocam valla sevgilimin 3 gün sonra doğum günü var maddi şeylere pek önem vermez hani buluştuğumuzda bile param yok diyebiliyorum gittim kotondan bi tişört aldım tamamdır 10 15 liraya çok tarz tişörtler bulunabiliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meraxes

hocam valla sevgilimin 3 gün sonra doğum günü var maddi şeylere pek önem vermez hani buluştuğumuzda bile param yok diyebiliyorum gittim kotondan bi tişört aldım tamamdır 10 15 liraya çok tarz tişörtler bulunabiliyor

Hocam benim durum da öyle ama böyle mutlu olacağı maddiyatı önemli olmayan manevi değeri yüksek bişey olsun istiyorum
  • Bulursaniz bana da soyleyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Bi kıza doğum gününde ne alınır lütfen yardım edin..

bunu al qamqi
  • quote:

Orijinalden alıntı: bayramklc

quote:

Orijinalden alıntı: Meraxes

hocam valla sevgilimin 3 gün sonra doğum günü var maddi şeylere pek önem vermez hani buluştuğumuzda bile param yok diyebiliyorum gittim kotondan bi tişört aldım tamamdır 10 15 liraya çok tarz tişörtler bulunabiliyor

Hocam benim durum da öyle ama böyle mutlu olacağı maddiyatı önemli olmayan manevi değeri yüksek bişey olsun istiyorum

zamanın kısıtlı olmasa kendi saksında kendi yetiştirdiğin gülü verebilirdin.Romantik olur hem he ama bir tarafı kalkacak tipte ise kısa zamanda başka bir şeye emek ver ve bunu hissetir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnergyHill -- 11 Haziran 2014; 14:34:16 >
  • hediye alınır tabiki birader ne alıcan başka
  • Technology41

Düşünce güzel ama zaman problemi var hocam malesef
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.