25 yaşımda mezun oldum çok güzel bi bankada uzman yardımcısı olarak calıstım 1 yıl 9 ay sonra kovuldum. 2 ay önce çok kucuk bi bankanın teftişine girdim içime sinmedi ztn adamlar da kovdu deneme sürem biterken. Şimdi yine büyük bi bankanın uzman yardımcılıgına kabul aldım ama başladığım yerden geriye gittim ilk bankam daha iyiydi yine sıfır noktasındayım. Bankacılığı boşverip avukatlık yapmak istedim ama babam kaç yaşına geldin para da kazanamazsın dedi. Ne olur bi yol gösterin. Toeflım var 96, master’ı gs’de tezsiz yaptım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sanırım intihar edeceğim nolur çıkar bi yol söyleyin.
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Neyi yapmak istiyorsan onu yap derim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yemin ediyorum sende kendimi gördüm birebir aynı şu son dönemde sen ne istiyorsan onu yap hayat senin bu arada ben de intihar etmek istiyorum artık yeterr
ormanda agaçlardan çiftlik evi yap
köyden kiz kaçir
maraz ali gibi yaşa
hamzayida sag kolun yap
-
yazılım öğren
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yalızım ögrenirken bol bol su içerse faydasını görürmü peki
-
çalışmadığım yerden soru geldi 😁
yazılımla su birbiriyle çatışıyomu
-
Hayattan beklentilerini düşür
İntihar edecek olan "Sanırım intihar edeceğim" başlıklı konu açmaz.
Bir an karar verirsin ve o an yaparsın.
Tecrübeyle sabit...
-
İntihara yönlendirme suçu Türk Ceza Kanunu’nun 84. Maddesinde düzenlenmiştir.
Madde 84- (1) Başkasını intihara azmettiren, teşvik eden, başkasının intihar kararını kuvvetlendiren ya da başkasının intiharına herhangi bir şekilde yardım eden kişi, iki yıldan beş yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.
(2) İntiharın gerçekleşmesi durumunda, kişi dört yıldan on yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.
(3) Başkalarını intihara alenen teşvik eden kişi, üç yıldan sekiz yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.
(4) İşlediği fiilin anlam ve sonuçlarını algılama yeteneği gelişmemiş olan veya ortadan kaldırılan kişileri intihara sevk edenlerle cebir veya tehdit kullanmak suretiyle kişileri intihara mecbur edenler, kasten öldürme suçundan sorumlu tutulurlar.
Bu suçla korunan hukuki menfaat yaşama hakkıdır.
Avukat olma isteği "Better Call Saul" izleyince gelmemiştir umarım.
Yurtdışı deneyebilirsin İngilizcen iyiyse madem. Önünden bir sürü seçenek var. İntihar en kolay yol ama kolay yolların getirisi çok iyi olmuyor. Avukatlığı gerçekten istiyorsan o yola sok kendini.
-
hocam sen bulabildin mi iş?
-
İntihar edersen ölürsün...
-
Hayat devam ediyor akışına bırak
Bende yaşantımdan memnun değilim ama yapacak birsey yok
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayattan keyif almaya, gülmeye, keyiflenmeye odaklanmalı insan yorulma, üzülme, buhran hisleri yaşansa da, kendisine uygun yolu çizip takip ederse mutlu hisseder, keyifli hisseder. Zorlanıyoruz, sıkılıyoruz, doğru fakat güzel hayaller düşünüp yapmak, gülüp keyiflenmek pozitif katkı sağlıyor, bünyeye de pozitif yönde faydası var.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X