Şimdi Ara

bi mikroskop aldım yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MICRO-SCIENCE YENİ JENERASYON DİJİTAL MİKROSKOP (PC YE BAĞLANABİLİR) 88201 mikroskop aldım fakat calışmıyor. video capda yakalama aygıtı algılanamıyor, amcap da this graph cannot preview hatası veriyor. bilgisayara wapcamı bagladığımda ise gayet güzel calısıyor fakat bu mikroskobu calıstıramadım ne yapmam gerek.

• Valla kullandığım bir şey olsa yardım edecemde... Hiç bir bilgim yok bu konuda. Acaba yazılım felan geldi mi aletle? Yazılım yüklemen gerekiyodur belki.
  • bencede . eğer pc ye bağlanıyorsa büyük ihtimal cd si ile birlikte gelmesi gerekli. eğer cd si yoksa aldığın yerle kontak kurmanı önermekten başka yapabileceğim birşey yok sanıyorum.

kolay gelsin
  • geldi zaten driverini yükledim ama nedense hata veriyor. taktıgımda bilgisayar görüyor aleti ama hata veriyor.
  • Adamım konuyla ilgisi yok ama nerden ve kaça aldın?

Benimde merakım vardır öyle şeylere de ondan sordum.
  • driverini kurup ta bağlantı sağlayamıyorsan sorun sendedir bence . biraz kurcala sağını solunu çözersin. genelde bilmediğimiz yazılımlarda başımıza gelen olası sorunlardan biri gibi görünüyor.
  • fen bilgisi öğretmeniyim ondan çocuklara göstermek için çalıstırabilirsem oda :) . taktıgımda bilgisayarda gözüküyor ama görüntü gelmiyor. acaba wapcamla çakışmamı y apıyor diye kaldırdım bide ö yle deneyecem. simdi nerden aldıgıma gelirsek reklam olur googlada arattır cıkar hemen 140 ytl ye mal oldu :)
    bu arada andıç cevapların için sağol inşallah calısır yoksa çocuklara rezil olacam sözde verdiydim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssdasreich -- 16 Ekim 2007; 21:42:35 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • eğer çalıştıramazsanız aldığınız yere götürün denemelerini söyleyin eğer orda çalışırsa sorun kurmaya çalıştığınız bilgisayarda demektir o zamanda bir teknik servise gidip durumu anlatırsınız büyük ihtimalle yaparlar.
  • neyse tamam buldum webcamı kaldırdım calısmaya basladı çok sağolun hepinize cevaplarınız için :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.