Şimdi Ara

Bİ ŞEY SANIP OKUDUĞUNUZ ZODION DENEN ADAMIN GERÇEK YÜZÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • lafı yiyince hemen küfüre başvuran aciz yaratık. ben de karşılığını verdim tabii. :
    bomboş biri olduğu nerden belli.https://s3.eksiup.com/bf0859254847.png

bir de ben isim vermeden arkadaşlardan birinin yazılarına baktım dedim. neden üzerine alındı acaba? bak diğer arkadaş alınmadı üstüne. kendinin boş olduğunu biliyor tabii.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dodofran -- 19 Şubat 2019; 23:0:15 >

• çok komik değil mi adam bi bakıyosun böyle alengirli felsefik özünde saçma ama dış görünüşte baya ilginç denilebilecek şeyler yazmış. sonra bi eleştiride hemen gerçekten nasıl karakterde olduğunu kanıtlıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dodofran -- 19 Şubat 2019; 23:1:36 >
  • Üslubun bok gibiydi.Ama işine gelmeyen durumda ama küfür etmedim ki yea diyip yan çizmen de senin nasıl bir karakter olduğunu gösteriyor

Edit:Bölümde hiç ama hiç bir şey yapmayıp sadece benle alakalı bir şey olduğunda konuya üşüşmen çekemediğin anlamına geliyor.Sen boş beleş,ilgi delisin dedin ben de embesil dedim.Ana baba sövmüşüm gibi mağdur ayağına yatma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodion -- 19 Şubat 2019; 23:12:41 >
  • Zodion Z kullanıcısına yanıt
    senin üslubun bomboktu. yazdığımı okumaktan da mı acizsin. zaten senin ettiğin küfre karşılık verdiğim yazıyor orda. küfür etmedim nerde yazıyor göstersene. olmadıysa bak burdan bir daha yazayım:

sen beni alıntılayıp cevap yazıp küfretiğinden ben de aynen seni alıntılayıp küfrettim

oldu mu?

edite karşılık edit:
    daha önce girmedim bile buraya. anasayfaya düşmüş o konu o yüzden girip baktım. sabahtan akşama kadar pc başında oturmuyorum yani sen gibi. merak etme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dodofran -- 19 Şubat 2019; 23:15:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dodofran

senin üslubun bomboktu. yazdığımı okumaktan da mı acizsin. zaten senin ettiğin küfre karşılık verdiğim yazıyor orda. küfür etmedim nerde yazıyor göstersene. olmadıysa bak burdan bir daha yazayım:

sen beni alıntılayıp cevap yazıp küfretiğinden ben de aynen seni alıntılayıp küfrettim

oldu mu?

edite karşılık edit:
    daha önce girmedim bile buraya. anasayfaya düşmüş o konu o yüzden girip baktım. sabahtan akşama kadar pc başında oturmuyorum yani sen gibi. merak etme.
    Akademik makale oku diyorsun da sence okuyacaklar mı ?

Sanki oturduğum yerden mesihlik ilan ettim de sen de çıkıp bak bu adam yalancı aynısının daha iyisi kitaplar da var diye ithamlarda bulunuyorsun.Oysa ki ben zaten kitaplardaki özümsediğim bilgileri unutmamak için yazıyorum

Şurada şöyle saçmalamışsın bu yüzden boşsun deseydin davranışlarım farklı olacaktı tabi ki

• İnsanları bu tarz şeylerden 'bomboş, aciz' vs olarak itham etmek bu kadar kolaysa dünyada böyle olmayan kimse yoktur bunan emin olabilirsin.
  • Uzun zamandır bloklu bende

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: HIGHER

Uzun zamandır bloklu bende
    Madalya ?
  • Ergen irilerinin cirit attığı konu dışında hakim bir kültür vardır:Çamur atma kültürü

Ne olursa olsun çamur atıp adına eleştiri demek

Sanki insanlar kendileri karar veremiyormuş gibi ahlakçılığa soyunmuş onları uyarıyor bi de

Boş diyip niye boş olduğunu söylememek kadar boş bir eylem yoktur

Hiç cevap vermemeliydim aslında hata bende
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.