Şimdi Ara

Bi terslik var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
1
Favori
1.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar tamam sınav kolaydı falanda bu kadarda olmaz adamın ayt de 3-4 yanlışı var zar zor 10 K ya giriyor bu ne demek ne zaman bu kadar çalışan oldu geçen sene neredeydi bu insanlar işin içinde yine bir boklar döndüğünü düşünüyorum açıkçası hiç bu kadar olmamıştı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sadece kolaylikla aciklanamaz, sorularin calindigi skandal 2010'da bile boyle bir yigilma olmadi. ustelik ayt mat disinda anormal kolay bir sinav da degildi. ayt matta ortalama 3 net artmis, ayt fen derslerinde yarim puan civari artmis. tyt'de ise ortalama dusmus. nasil bu kadar oynar aklim almiyor. ilerleyen senelerde kokusu cikar.
  • Anlamadım gitti ben de. 510 puanda 10 bin kişi yığılmış...

• 550+ 150 kisi var inanilmaz

• Arkadasa defalarca sordum shop var mi diye yok dedi Bu netler ve OBP ile nasil anca ilk 10kya girebiliyor ? Daha napmasi lazim yani

Bi terslik var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Düşünenadam07 -- 27 Temmuz 2020; 13:39:51 >
  • Sınav aşırı kolaydı herkes iyi yaptı anlamanın nesi zor ?
  • İşte arkadaşlar dediğim bu böyle olamaz bu netler ne pamdemide herkese vahiy mi indi noldu

• Düşünenadam07 kullanıcısına yanıt
    sadece kolaylikla aciklanamaz, sorularin calindigi skandal 2010'da bile boyle bir yigilma olmadi. ustelik ayt mat disinda anormal kolay bir sinav da degildi. ayt matta ortalama 3 net artmis, ayt fen derslerinde yarim puan civari artmis. tyt'de ise ortalama dusmus. nasil bu kadar oynar aklim almiyor. ilerleyen senelerde kokusu cikar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir yanlışlık mı var ?
    6 yıl önce açıldı
    OLMAZ BÖYLE Bİ PROBLEM
    18 yıl önce açıldı
    Buna bi çare var mı??
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kesin bi hinlik var ilk 2bini boş bırakmışlar gençlik kollarından yerleşecekmiş. hay allahım ya.
  • :(

Bi terslik var
  • Düşünenadam07 kullanıcısına yanıt
    1.25 ayt neti var aramızda sadece 2k kişi oynamış hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 3 sene sonra çıkar derler 2020 de sorular çalınmış diye hiçbir şeye şaşırmaz olduk artık anladık sınav kolaydıda sanki adam 2*2 yi sormuş gibi davranıyorsunuz o kadar da değildi işin içinde bi boklar var yine
  • Arkadaşlar geçmiş TYT puanı kullanılabiliyor ve her sene rekabet ve mezun öğrenci sayısı katlanarak artıyor.

• o ayt neti ile 40k inanılmaz gerçekten

• iş çığrından çıktı artık,yeni bi sistem getirmeleri lazım,bilgiyi zekayı ölçen bi sınav değil artık yks.tyt hadi neyse de ayt de kime baksam 2 yanlış 3 yanlış,insanız yani 2-3 tane dikkat hatası yapsan gidiyo 1 yılın böyle bi saçmalık yok
  • Maksimum 3 seneye yepyeni bir sistem gelir

• zoru başardım hocam.
  • Kardeşim sınava girdi. Bir problem olduğu bariz. 2 katı sıralaması geldi. Mezuna kalmayı düşünüyor ama seneye de böyle olursa diye korkuyoruz. Bilmiyoruz ne olacak.

• tam shop diyecektim obp gördüm
  • Nesi düz ki bu bktan sistemin

• ozel okul sahibinin milli egitim bakani oldugu ulkede obp sorunu sittin sene cozulmez, yazik.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.