Şimdi Ara

Bi Yardım 8800GT vs 8800GTX ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu hafta arası ekran kartımı değiştiricem fakat bir türlü karar veremedim.Son olarak 8800GTX de karar kılmıştım fakat biraz daha araştırınca bazı sitelerde testlerde 8800GT ile yakın hatta bazı testlerde eşit sonuçlar almış.
    Şimdi şöyleki bulabildiğim kartlar 8800GT 512 MB 150 YTL civarı.
    8800GTX ise 768 mb 384bit 215 - 210 YTL civarı alınabilir.
    Aralarında gerçekten fark yaşarmıyım.? Çünkü benim için önemli olan 17" lcd de 1280x1024 çözünürlükte oyunları iyi grafik seviyesinde oynamak.Daha üstü çözünürlüklere de çıkmayacağım monitorden dolayı.
    Birde Sistem
    Amd 3000+ x2 64
    1,5 Gb Ram
    Bu da kartlar için bi sorun (darboğaz gibi vs.) teşkil eder mi ?
    Şimdiden sağolun beyler cevaplar için.

• selam dostum şimdi işlemcin darboğaz edebilir birde ram lerin nedenini sorarsan bazı oyunlar neredeyse 1.200 gb kullanıyor aşanda var tabi bu değeri sen işlemcini bi yenile birde 1 gb ram at o makinaya

Gelelim ekran kartına eğer fantazi amaçlı almıyacaksan o kartı bence 9800 gtx al derim ama onu alana kadarda git hd 4850 al derim şunuda belireyim 8800 gt ile gtx arasında fazla bi fark yok arkadaşım benim
  • 4850 Toxic veya 9800gtx+ düşünmeniz daha iyi olacaktır
  • quote:

Orjinalden alıntı: pastperfect

selam dostum şimdi işlemcin darboğaz edebilir birde ram lerin nedenini sorarsan bazı oyunlar neredeyse 1.200 gb kullanıyor aşanda var tabi bu değeri sen işlemcini bi yenile birde 1 gb ram at o makinaya

Gelelim ekran kartına eğer fantazi amaçlı almıyacaksan o kartı bence 9800 gtx al derim ama onu alana kadarda git hd 4850 al derim şunuda belireyim 8800 gt ile gtx arasında fazla bi fark yok arkadaşım benim

Cevabın için sağol dostum.İşlemciyi değiştirmek için bir iki ay daha beklemem gerekicek büyük ihtimalle.939 olması çok zorluyor ondan büyük ihtimalle anakart ram ve işlemci değişkliği yapıcam ondan dolayı biraz zaman ve paraya ihtiyac var

Şimdi gelelim ekran kartı işine.Malesef ki 9800gtx'in 2.el fiyatı hakkında bi bilgim yok fakat bu kartlar civarında olabileceğini sanmıyorum yanlışsam lütfen düzeltin. Herkes 4850 hakkında iyi şeyler söylüyor ama nedense ATI'ye güvenemiyorum.8800GT de karar kılıp o zaman kalan üstüne kalan parayı diğer parçalara ayırarak iyi yapmış olurum herhalde ?

• Kardeşim sana 8800gt rahat yeter helede 17" monitorde..Arkadaşlar lütfen yukardan uçmayalım arkadaşın istedikleri belli 17" de kullanıcam diyor utanmasanız gtx280 diyeceksiniz hatta 2 ay sonra 2. yi aldırıp sli diyeceksiniz.
    Arkadaşım gtxdeki 768 ram yüksek cozunurluklerde 1680x1050den sonrakı cozunurluklerde devreye gırer.. Boşuna kasma kendını uygun fıyatlı stok sogutması olmayan guzel bir tane 8800gt al..Her turlu yeter sana o .İşlemcin ramlerın evet biraz düşük darboğaz yaratabilir.Ama cok sıkıntıya sokamz bu senı crysis vs. harıc oyunlarda
  • quote:

Orjinalden alıntı: kadtas

Kardeşim sana 8800gt rahat yeter helede 17" monitorde..Arkadaşlar lütfen yukardan uçmayalım arkadaşın istedikleri belli 17" de kullanıcam diyor utanmasanız gtx280 diyeceksiniz hatta 2 ay sonra 2. yi aldırıp sli diyeceksiniz.
    Arkadaşım gtxdeki 768 ram yüksek cozunurluklerde 1680x1050den sonrakı cozunurluklerde devreye gırer.. Boşuna kasma kendını uygun fıyatlı stok sogutması olmayan guzel bir tane 8800gt al..Her turlu yeter sana o .İşlemcin ramlerın evet biraz düşük darboğaz yaratabilir.Ama cok sıkıntıya sokamz bu senı crysis vs. harıc oyunlarda

Dostum yorumun için çok teşekkür ederim.Benim düşündüğümde 8800GT konusunda 1280x1024 çözünürlükte nasıl sonuç vereceğiydi.Yoksa 1600 1900 lü çözünürlükler beni aşardı.
    Şu an bulduğum Palit 512Mb 8800gt Sonic var.Sanırım iyi bi seçenek olur.

• Hocam o işlemci ile o kartı kullanmanız yazık olur.bence daha ekonomik bir çözüme yönelin...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    9600xt ne kadar o/c yapabilirim?
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İşlemciyi yeni gördüm ve tavsiyemden vazgeciyorum
  • @Draconic & @High Vision
    Bu kadar ezmeyin ya işlemcimi.Ne anılarımız var onunla .Tamam en kısa zamanda onuda değiştircem.
    Kafaya koydum Palit 8800gt 512mb Sonic alıyorum artık.Tabiki gönül ister 4870x2 9800gtx ama malum Türkiye şartları.500 - 600 milyon bayılıp sonra burda 150 - 200 milyona satamamak ardından da katil olmak da var. Neyse Hadi hayırlısı.Sağolun dostlar tavsiyeler için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nastyboy -- 1 Eylül 2008; 23:29:04 >

• Yok hocam ne ezmesi;sadece siz onu o kartı alıpta ayağınız altında ezmeden biz azıcık ezelim dedikişlemciyi yenilerseniz çok daha iyi sonuçlar alırsınız:)
  • Kafaya koydum Palit 8800gt 512mb Sonic alıyorum artık.

hayırlı olsun :)
  • Güzel bi secim hayırlı olsun şimdiden
  • hayırlı olsun güzel seçim
  • 8800 gt sana rahat yeter ama bazı arkadaşlar 8800 gtx le 8800 gt arasında fazla fark yok demiş ama GTX 9800GTX den yer yer daha iyi bir kart bunu unutmayın
  • o işlemciyi değiştir derim hd4850 düşün hemen hemen aynı fiyat ama performans olarak uçurum hd4850 seni uçurur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.