Şimdi Ara

Bi yolda gidiyorum ama o yol ne kadar doğru?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ne zamandır şu konu canımı sıkıyor sizinle paylaşıp, fikir almak istedim.
    21 yaşındayım afyon kocatepe'yi 2014 yılında kazandım ve kazandığım yıl gidip deneyip yapamayıp geri döndüğüm yıldı.Bunun nedenleri; şehir, aileden uzaklık, yurt ortamına alışamama gibi temel sorunlar.
    2015 yılında sınava bi daha girdin obp kırılıyor diye ilk sınavda pek bişi yapamadım, lys kısmına hiç girmedim ve döneceğim tek yer yine afyon oldu.
    Bu sefer gidip dönmiycem diyerek gittim ve sadece 1 hafta dayanabildim.Benim yaptığım saçmalık mı yoksa ben macera mı arıyorum üst üste sınava hazırlanarak diye ne kadar düşünsemde, aileme haber verip son kez bu şehirde denedim yine olmadı diyerek geri döndüm.Tabii bu sırada yolda gelirken, o kadar insan şu küçücük şehre alışıyor da benim zorum ne? diye sürekli düşünüyorum, bölümüm işletmeydi bu yüzden her seferinde kendimi şöyle ikna ediyorum; bölümü okuyan çok, ben de isteyerek gidiyorum ve bi farkım olmalı.O yüzden gidip bu yıl çok iyi hazırlanıcam düşüncesiyle geri döndüm.Geldiğimde 2 yıl arada verdiğim dershane ortamına geri döndüm, yeniden aynı konular, yeniden saçma sapan bi ortam, üstelik benden 3 yaş küçük insanlarla! İşkence gibi yıl geçip gitti.
    Peki şimdi ben bu düşünceyle; yaşım 21, gereğinden fazla çok saçma yere zaman kaybettim.Şimdi bu yılları nasıl kapatıcam ben? Sınava 2-3 hafta gibi kısa süre kalmışken pişmanlığım yine hatsafada.Şuan hala konu eksiklerim var, tam bu dönemde deneme serisiyle ni eksikleri kapatıcam, yoksa konu çalışarak mı? Lys nin büyük bi kısmı duruyo onlara sınavdan sonra mı bakıcam? En önemlisi Tm-1'in 100 ya da 150k gelmesi için ben nerden başlamalıyım?
    Ciddi anlamda çok zor dönem, şu zamanlarınızın kıymetini bilin ki sınava Çalışmaya çok sabrınız var, yaşınız müsait.
    Ben de şu ikisi yok diye o kadar zorluk çekiyorum ki.
    Herkese iyi çalışmalar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yasimiz ayni. tek fark liseyi ben yeni bitirdim. daha yeni akillaniyorum diyelim ama gec kaldim iste. seni rahatlatmak icin yazdim. insan daha kotusunu gorunce rahatlarmis.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • natijax kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ederim düşüncen için. aynen ortak yanımız biraz geç kalmış olmamız. hani sen de şöyle düşünebilirsin sürekli mezuna kalıp, hiç çalışmayıp bi yer kazanamadım mı da üniversiteye gidemedim? bunu böyle düşününce kendini kötü hissetmezsin.

• Geçmişi telafi etmeye çalıştıkça bugüne odaklanamaz insan. Bugününe bak sen, bak ki yarın telafi etmeye çalıştığın günlerden biri olmasın bugün. Takılma geçmişine o yüzden, önünü göremezsen düşersin. Kalan zamanı da düşünme, sadece içinde bulunduğun anı en iyi şekilde değerlendirmeye bak. Allah yardımcın olsun.

• foofighterss F kullanıcısına yanıt
    Bugününe bak ki yarın telafi etmeye çalıştığın bi gün olmasın" çok iyiydi gerçekten.Bu günlerce kalır aklımda, güzel kelimelerine teşekkür borçluyum.Çok teşekkürler. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

• Ne demek, bi faydam dokunduysa ne mutlu bana :)

• quote:

Orijinalden alıntı: EdaWomack

Bugününe bak ki yarın telafi etmeye çalıştığın bi gün olmasın" çok iyiydi gerçekten.Bu günlerce kalır aklımda, güzel kelimelerine teşekkür borçluyum.Çok teşekkürler. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Afyon Kocatepe Üniversitesi ni görünce titredim.

Bende Mat öğretmenliği okuyorum şu anda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ne kadar garip insanlar var
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • umarım kurtulabiliriz.

• EdaWomack E kullanıcısına yanıt
    Oradan adam akıllı bir işletmeye geçmezsen muhtemelen sonun kpss olucak onu kazanamazsan
  • Doğru düzgün bi yerin işletmesi için bi daha dönüp hazırlandım ama şöyle de bi durum var, gidilen yerden daha çok insanda bitiyor her şey. İnsanın kendini geliştirmesine.

• Ben de 2014te istemeyerek yerlestim ve bu yil okulu biraktim tekrar hazirlaniyorum. Istedigim gibi de calisamadim sonuc ne olur onu da bilmiyorum ama hic pisman olmadim. Sen de olma. Ne yaşa takıl ne de başka bir şeye elinden geleni yap bundan sonra

• quote:

Orijinalden alıntı: ygslysuzmani

quote:

Afyon Kocatepe Üniversitesi ni görünce titredim.

Bende Mat öğretmenliği okuyorum şu anda.

Konuyu sen açtın sandım
  • theblackwaltzz T kullanıcısına yanıt
    Pişman olmamak çok önemli.Ben daha 1 hafta öncesine kadar pişman değildim, artık sınavın yaklaşmasından sanıyorum Afyon gibi bi yer için bile pişmanlık duyabiliyorum.

• dostum ben 2. üniversitemi bıraktım çok mutsuzdum diye ilk ktüde bilgisayar müh okuyordum daha sonra kendi memlekeimde elektrik elektornik okuyordum ve baktım bana göre değil okula gittiğim hergün bana işkence gibi geliyor bende bıraktım tekrar hazırlanıyorum ve hiç de gocunmuyorum millet 5. senesinde tıpı bırakıyor ben mühendislik bırakmışım çok mu
  • Bir şey olmuyorsa zorlayıp üstüne gitmeye gerek yok diyosun.
    Bu arada tebrik ederim büyük sabır ve büyük başarı iki kez üniversite bırakmak. Umarım istediğin yerde olursun bu kadar riske rağmen.

• quote:

Bir şey olmuyorsa zorlayıp üstüne gitmeye gerek yok diyosun.
    Bu arada tebrik ederim büyük sabır ve büyük başarı iki kez üniversite bırakmak. Umarım istediğin yerde olursun bu kadar riske rağmen.
    quote:

Orijinalden alinti: EdaWomack

Bir sey olmuyorsa zorlayip üstüne gitmeye gerek yok diyosun.
    Bu arada tebrik ederim büyük sabir ve büyük basari iki kez üniversite birakmak. Umarim istedigin yerde olursun bu kadar riske ragmen.

inşallah hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.