Şimdi Ara

Bıçak taşımak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar ben 16 yaşındayım ve Gaziosmanpaşada tenha bi sokakta oturuyorum.Bileniniz varsa buralarda balicisi bonzaicisi ne arsanız var.Kendimi korumak için bıçak ya da benzeri bişey taşımalı mıyım ? Başım belaya girer mi ? Ya da ne bileyim bi çakı bulsa bi polis elimde işlem yaparlar mı ? Eğer problem yoksa nasıl birşey temin etmem lazım ? Bilgisi olan ne biliyim taşımışlığı olan biri varsa bana yardımcı olabilir mi ? Şimdiden teşekkürler.

• 16 yaşında üstünü aratırsan sıkıntı çıkar ama abartılacak bir şey olacağını sanmıyorum
    bu arada 16 yaşındaki birini bıçak taşıdığı için ben polis olsam makul şüphemle ararım sıkıntı etmem
    ama dünyanın her yerinde oldugu gibi çaktırmazsan sorun olmaz
    ayrıca bıçak kullanmanı gerektirecek bir durumda karşındaki kişinin daha tecrübeli ve daha pervasız olacağını da düşünmen gerekir
    http://www.diyarbakir.gov.tr/Content.php?id=329
    http://www.turkhukuksitesi.com/makale_871.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kromatit -- 27 Ocak 2015; 0:32:02 >

• bıçaklarsan polislik olursan muşta al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kim ne diyecek kardeşim taşı

• Kendini bıçakla mı koruyacan ? Manyakmısın oğlum sen . ne yapıcan bonzai içen birine sokucak mısın bıçağı ? Çok film izleme git bi biber gazı al yanına sıkıp kaçarsın en kötü

• öttürürler adamı sakın bulaşma biber gazı daha etkili olur mahveder karşındakini

• Sen o korkuyla elini cebine atip sapliyim saplamayaim diye vicdan yaparken bobregi sarip gotururler. bilegin kuvvetliyse saglam oturt bi tane dudakla cene bolgesine dogru. bacak kuvvetliyse kac. Ikisi de yoksa biber gazi kurtarir seni

• quote:

Orijinalden alıntı: LeeOrAfk

Kendini bıçakla mı koruyacan ? Manyakmısın oğlum sen . ne yapıcan bonzai içen birine sokucak mısın bıçağı ? Çok film izleme git bi biber gazı al yanına sıkıp kaçarsın en kötü

+1111111111
  • Bir şey olmaz

• Gaziosmanpaşa'nın neresindesin Yardımcı olalım
  • Elektro şok al el fenerli bi sıkntı olmaz sadece ailene falan soyleyebilirler ağlarsan acirlar bizim arki cakiyla yakaladılar baya ağladi acidilar ailesine solemediler merak etme korkak olma biraz bişey olmaz ama ailenin haberi olsa daha güzel olur elfenerlu şoku tavsiye ediyom hem öldürmüyor hemde 5saniye falan tutarsan bayltiyor okadar

• Kendini savunmak için bıçak taşıyacaksın.Mesela düşün bonzai çekmiş biriyle karşı karşıya geldin bıçağı çıkardın adamın umrunda olur mu sence zaten kafası bir milyon.Kendini savunmak için elektroşok veya biber gazı kullan.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.