arkadaşlar bicheonun mastery sini arttirdikca nukelerde bi damage değişimi olurmu? "attack power will increase % yazıyo" yani 80 lvlde %80 artıyoya , misalen bi canavara 1000 vururken bicheonu maxladığımızda(80 lvl ) vuruşumuz 1800 lerde mi oluyo. bazı arkadaşlar bu sadece fiziksel vuruşu arttırıyo diyolar. konuya hakim arkadaşlardan yardım bekliyorum.
mastery lvl'indeki artis yalnizca bulundugu skill agacini etkiler. bicheon arttirdiysan bicheon ile yapilan vuruslar yukselir. heuksal arttirsan heuksal ile yapilan vuruslar degisir.
weapon mastery lvl i artımak sadece physical gücüne etki eder. yani mastery 80 olursa, %80 attack increase olması sadece physical gücünü artıracak. magical gücüne hiçbir etkisi yok. ama force mastery -cold, fire, light- artırırsan bunlar nukelere direkt etki eder.
kullandıgın skile göre degişir weapon skillerini up ladıysan silah skillerini kullanırsan etki eder ama force skillerini up ladıysan da magical atak yaptıgın skilleri etkiler
cevaplarınız için çok teşekkurler sanırım cevabımı aldım. ama yinede orda phys %x oranında artıyo demesi lazımdı joymax kafana taş yağsın .