Bildirim
BİDE BEN SIRALAMA AÇAYIM
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ben de tr 26 mat 34.75 sos 9 fen 32 ygs 1 30 k tahmin ddiyorum kendimi sende 25 k olursun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: OreoNewAccount
Ben de tr 26 mat 34.75 sos 9 fen 32 ygs 1 30 k tahmin ddiyorum kendimi sende 25 k olursun
Tr 25d 11y
Sos 26d 7y
Mat 16d 4y
Ygs5 kaç k olur hocam
herkes çok iyi yapmış umarım 25 k gelir dh halkı kafama takılım duruyor cevap verinn -
Şahsen üni okuyorum ygs sonucları gelmeden çalışmay başlamjycam başlasamda anlamam çünkü bnmde kafama tkılıyor
up -
20-25k
quote:
Orijinalden alıntı: kemotaksi
20-25k
teşekkürler hocam.. hepimiz için hayırlısı olsun -
17k
Ana sayfayı kirlettiğim için özür dilerim.Sıralama konusu açtım..Haklısınız da lakin herkes en kötü 110 yaptığını söylüyor..Bugün hoca 120 nete 30 k dedi.benim civarımdakine 50 60 k dedi..yani sizin de görüşlerinizi önemsediğim için açtım..TEKRAR RAHATSIZ OLAN ARKADAŞLAR KUSURA BAKMASIN... -
quote:
Orijinalden alıntı: thanatos170
Ana sayfayı kirlettiğim için özür dilerim.Sıralama konusu açtım..Haklısınız da lakin herkes en kötü 110 yaptığını söylüyor..Bugün hoca 120 nete 30 k dedi.benim civarımdakine 50 60 k dedi..yani sizin de görüşlerinizi önemsediğim için açtım..TEKRAR RAHATSIZ OLAN ARKADAŞLAR KUSURA BAKMASIN...
senın netın 18-20k yani ilk 20kdasın hocan bi halt anlamıyor boş boş tatava yapmış güzel kardeşim.lysde çalış tıpa gir -
32.5 tr
32.5 mat
34 fen
23.75 sosyal ilk 20k gelirmi sizce arkadaşlar
quote:
Orijinalden alıntı: Namütenehi
32.5 tr
32.5 mat
34 fen
23.75 sosyal ilk 20k gelirmi sizce arkadaşlar
ygs 1 sıralaman 12,200 güzel kardesım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reisdicen -- 18 Mart 2016; 17:14:26 > -
hocam nasıl bu kadar nokta atışı tahmin yapıyosun -
quote:
hocam nasıl bu kadar nokta atışı tahmin yapıyosun
son 4 yıldır sınavlara girdim sınav zorluklarını biliyorum mubarek kardeşim -
Knk hala ss atmadın
quote:
Orijinalden alıntı: Bruce Banner
Knk hala ss atmadın
:D hocam ben kaba kuvvete karşıyım mukabele içerisinde olayı halletmeye çalışacaktım ama senin gavur yavan çıktı hornetsteki herkesi toplayıp gelmiş benim ssimi aldılar -
Neyse knk 4 ay sonra geliyorum ora hepsini aşağı indiririz EvelAllah sen gönlünü ferah tut
quote:
Orijinalden alıntı: Bruce Banner
Neyse knk 4 ay sonra geliyorum ora hepsini aşağı indiririz EvelAllah sen gönlünü ferah tut
inş kardeşim -
quote:
TÜRKÇE 30
MAT 34
FEN 34(ISI SICAKLIK YANLIŞ---ENERJİ BOŞ)
SOS 11
YGS1-2 ?
Ygs4 ve5 nolur tr 35 5 mat 31 7 sos 27 13 seninkide 20k olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- nernst denklemi
- diş hekimliği zor mu
- trigonometri isim değiştirme
- pharmaton cinselliğe faydası varmı
- tanımlama ve açıklama arasındaki fark
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X