Şimdi Ara

bıkkınlık hissinden kurtulma yolları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
3
Favori
948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Artık masa başında oturacak ders çalışacak motivasyonum kalmadı. 1-2 hafta öncesine kadar tyt çözmekten zevk alıyodum ama artık gına geldi. Normalde denemeleri bırakmam yıl boyunca fiziksel bir problemim olmadığı sürece en fazla 2 defa bırakmışımdır, bu sabah 1 saat geçtikten sonra bırakıverdim. Ders çalışmak da zor geliyor. Sene boyunca o kadar emek verdikten sonra her şeyin son 2 haftada çöp olmasını istemiyorum.
    Böyle durumlarda ders çalışmaya nasıl başlıyorsunuz? Tabii ki herkesin motivasyonu farklıdır ama en azından böyle durumlarda bir fikir oluşturur. Ders çalışmayı tamamen bırakamıyorum hiçbir zaman, yıl içinde tüm gün mola verdiğim gün sayısı 5i geçmez. Çalışmak istemesem bile zorla 2 saat çalışırım yoksa vicdan azabı duyuyorum. Hele sınava bu kadar az kalmışken tüm gün mola verirsem vicdan azabından yerimde duramam. Ama tüm gün sadece 3-4 saat çalışmak da koyuyor eski günlerdeki çalışma tempomu düşününce.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up aynı durum bende de var

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • aynısı. herkes böyle

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bölüm bölüm çözmeyi dene hocam hiç çözmemekten daha iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theiceman07 -- 13 Haziran 2020; 14:50:0 >
  • Up

• Bazen devam edebilmek için bırakmak gerekiyor.Geçenlerde yorgunluğum tavan yaptı ve doğru sonucu bulup yanlış işaretleyecek raddeye gelmiştim.Bir gün ara verdim ve sadece sözel derslere çalıştım kesinlikle faydasını gördüm yorulan bıkan arkadaşlara aynısını tavsiye ederim.Çalışmayı bırakmayın ama sizi yoran şeylerden uzaklaşmaya çalışın 1-2 gün.
  • kafam dağılsın ve farklı bir şey yapayım diye yürüyüşe çıktım, yağmur yağdığı için biraz kısa oldu ama gerçekten farklı bir şey yapmak bile iyi geldi. Şimdi biraz daha odaklanırım diye düşünüyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Shunsuii kullanıcısına yanıt
    hocam sözel çalışmak da sıkıyor ya. Yani mesela tarihte tekrara daha çok ihtiyaç duyuyorum ama aynı şeyi sene içinde bilmem kaç kez tekrar edince insan bıkıyor gerçekten.

• Hocam aynı durum bendede mevcuttu 1 2 gün soru çözüm videolarını izledim daha sonra deneme çözerken masanın yerini değiştirdim bende işe yaradı denemenizi tavsiye ederim.
  • dogustantmci D kullanıcısına yanıt
    ben mesela tarihi öğrenemiyor gibi hissediyorum,netlerim artıyor ama sanki şansa bala yapıyormuşum hissi var
  • aynen knk ben de çok kötü durumdayım
  • Aynı durumdayım.2gündür denemek çözerken sıkılıyorum çalışasım gelmiyor.İyi ki sınavı öne almışlar bitse de kurtulsak
  • Shunsuii kullanıcısına yanıt
    bende de aynısı. İlk konuyu öğrenişimden sonra yaptığım tekrarlarda hep havada kalıyormuş gibi hissediyorum. Sadece okusam havada kalıyor, yazsam boş yazıyomuşum gibi hissediyorum

• serokut S kullanıcısına yanıt
    aynen hocam gerçekten temmuza kadar nasıl dayanırdım bilmiyorum

• xleych X kullanıcısına yanıt
    Masanın yerini değiştirmem zor ama biraz düzenleme yapsam belki biraz istek gelir diye düşündüm ben de

• Up

• dogustantmci D kullanıcısına yanıt
    off yazmak nasil bos hissettiriyor onu anlatamam bile,sanki hebele hubele yaziyorum kagida ahahdjdj

• Ben sürekli ortam değistiriyorum. Bir gun odamda ertesi gün salon masasinda diğer gün mutfak masasinda calisiyorum. Evdekiler bir iki soylendi ben baskin çıktım .şimdi benim ders calistigim ortama gore onlarda yer degistiriyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.