|
Bıkmadınız mı her gün almanyada 1 bizde 10
-
-
Mersoya biniyosun karnın tok tabi
-
Siyasetçiler bikmiyor. Biz niye bikalim -
-
En fakirim diyenin evinde iki tane araba var -
Hayata öyle tutunuyorlar.
-
Türkiye eski türkiye değil, artık daha fazla satın alma gücü var. Ekonomik hacmimiz arttı.
Almanya ile kıyas bana biraz abartılı geliyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-007649809
Türkiye eski türkiye değil, artık daha fazla satın alma gücü var. Ekonomik hacmimiz arttı.
Almanya ile kıyas bana biraz abartılı geliyor.konuya mesaj attiginiz icin tesekkur ederim
kac gundur sizi ariyodum bloklamak icin. boyle boyle otomobil genelde troll birakmamak amacim.
-
Siz Almanya da Bulgaristan da England da 500 Euro'luk arabaların 70-80 bin lira olmasından bıkmadınız mı -
quote:
Orijinalden alıntı: Wanpo
En fakirim diyenin evinde iki tane araba varAynen, hayatı toz pembe görmeye devam.
Bayat ekmek alabilmek için sıraya girenleri görmeyelim. Onların yaşamaya hakkı yok.
Keşke yanıp ölseler de kurtulsak onlardan zaten, devletimizi milletimizi fakir gösteriyor varoşlar...
-
quote:
Orijinalden alıntı: IslakFasulyeAynen, hayatı toz pembe görmeye devam.
Bayat ekmek alabilmek için sıraya girenleri görmeyelim. Onların yaşamaya hakkı yok.
Keşke yanıp ölseler de kurtulsak onlardan zaten, devletimizi milletimizi fakir gösteriyor varoşlar...
Alıntıları GösterAraban ne ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: WanpoAraban ne ?
Alıntıları GösterBen fakir değilim?
-
Bıkmadık,bıkmayacağız -
Ülkeyi hayali bir alemde güllük gülistanlık gösteren lağım medyası bıktı mı ki biz bıkalım?
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Mersoya biniyosun karnın tok tabi |
konuya mesaj attiginiz icin tesekkur ederim kac gundur sizi ariyodum bloklamak icin. boyle boyle otomobil genelde troll birakmamak amacim. |
Siyasetçiler bikmiyor. Biz niye bikalim
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X