Şimdi Ara

BIKTIM ARTIK..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR 23 lvl olan charımda 76k sp oldu yetermi artık sizce ???

Bittim bıktım tam 26 gün oldu charı açalı ilk ticketın bittiği gün sp farmıda bırakmayı düşünüyorum o zamana kadar 82-83k olur sp yetermi artık nuke olucam ama arkadaşlar yeter derken bu charla birdaha sp farma girmek istemiyorum sonuna kadar yetermi ??????

• sp hesaplayıcısı var ordan bak. sıkıldıysanda bırak sp farmı başla oyuna
  • yeter ya sen merak etme zaten lvl atladıkça ve görev yaptıkça dahada arttracaksın bu sp sana yeter
  • bieşy sorcam sen 76k spyi lv 1 den itibaren hiç lv düşürmeden mi kastın ?
  • emin oL yetmez
    200k yaparsan geri kalan spleri kasarken de toplayabilirsin..
    olmadı 2-3 lv 5 gap kasarsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZzZ_BLUE_ZzZ

bieşy sorcam sen 76k spyi lv 1 den itibaren hiç lv düşürmeden mi kastın ?

CVP:

GÜNDE 14 saat 3 saati ticketla olmak üzere 9 lvl farkla kastım
  • Lvl 32 de 12k
    Lvl 52 de 44k
    Lvl 65 te 120k
    SP kastım.
    Ucu ucuna yetiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    dayanamıyorum artık
    8 yıl önce açıldı
    Bıktım her şeyden
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: EvilPhoenix

emin oL yetmez
    200k yaparsan geri kalan spleri kasarken de toplayabilirsin..
    olmadı 2-3 lv 5 gap kasarsın

cvp:

Kardeş arkadaşın tavsiyesi ile sp hesaplayıcıda hesapladım 261630 sp tambi yatır batır + heuksel + lighting + fire nuke için 300/300 mastery lvl olarak istiyo bence yeter artık olmadı 50 de bi gözden geçiririm tekrar 2-3 hafta bi daha sp farma girerim kasarken gap olmaz gibi geliyo o zaman ne doğru düzgün sp nede doğru düzgün ex geliyo oldummu tamolucak ben ticketın bittiği dakika başlıyorum kasmaya yeter artık piyasaya çıkalım miğdem bulanıyo 1 ayda sp farma girmemiş olsaydım eminimki 45-50 arası bişi olurdum ama o zamanda hiç bi işe yaramazdı bu noktada cuma sabahı saat 9,30 da start lvl up

• ABICIM SP FARM OYNADIGIN SERVER ADA BAGLI EGER SP FARM YAPICAKSAN YENI BI SERVER DA YENI ACILDIGINDA YAPICAKSIN MESELA AEGEDE 60 LVL ALTI ADAM KALMADI E SEN ORDA SP FARM YAPARSAN ADAMLAR 120 YI GORUR MESLEA ::D USTUNEDE SENIN YAPTIGIN KADAR SP FARM YAPAR ZATEN BU LVL 16 KURALI SACÖALIK BEN 73 LVL IM AMA 9 GAP IM VAR 16 DA SP FARM YAPAR KEN NE KADAR SP GELIYOSA BANADA O KADAR GELIYOR ONEMLI OLAN 9 FARKI BIRAKMAK ::D
  • quote:

Orjinalden alıntı: BLUE_LEGEND

ABICIM SP FARM OYNADIGIN SERVER ADA BAGLI EGER SP FARM YAPICAKSAN YENI BI SERVER DA YENI ACILDIGINDA YAPICAKSIN MESELA AEGEDE 60 LVL ALTI ADAM KALMADI E SEN ORDA SP FARM YAPARSAN ADAMLAR 120 YI GORUR MESLEA ::D USTUNEDE SENIN YAPTIGIN KADAR SP FARM YAPAR ZATEN BU LVL 16 KURALI SACÖALIK BEN 73 LVL IM AMA 9 GAP IM VAR 16 DA SP FARM YAPAR KEN NE KADAR SP GELIYOSA BANADA O KADAR GELIYOR ONEMLI OLAN 9 FARKI BIRAKMAK ::D

abi kim burda anlamadım ama şunu söleyim sp farmın lvl i yoktur ama lvl 73 de kestiğin yaratıkla lvl 16 da kestiğin yaratık arasında düünya kadar fark vardır bandit kalesinde sp farm yapmakmı taklamakanda sp farm yamakmı bu açıdan bak elimde sosun 16 bow var +3 ve daha nice yaratıklara tek atıyorum ama taklamakanda o kadar seri bi slot ve monster bulucana inanmıyorum fark gelen sp de değil giden yaratıkta

• quote:

Orjinalden alıntı: Nømad

Lvl 32 de 12k
    Lvl 52 de 44k
    Lvl 65 te 120k
    SP kastım.
    Ucu ucuna yetiyor.

• quote:

Lvl 32 de 12k
    Lvl 52 de 44k
    Lvl 65 te 120k
    SP kastım.
    Ucu ucuna yetiyor.

Full str bow olarak 66 lık sp mi hesapladım 110k gibi bir şey cıkıyordu ilk bir 11k yı verdim şimdi charı 90 levele göre düzüyorum, sonra bir daha sil ver işiyle uğraşmayacam kafa ağrıtıyor. Ha ayrıca ben bir sefer bile farm yapmadım :) Sadece bu farm yapıyorum, 64 de +4 bowumu alınca 9 farkla devam edecem, inş bi sorun cıkmazda 1 haftada falan 60k yı bulurum. Eee artık 90 a hazırlık gerekli.
  • quote:

Lvl 32 de 12k
    Lvl 52 de 44k
    Lvl 65 te 120k
    SP kastım.
    Ucu ucuna yetiyor.

150k ya tamamlayımmı???
  • quote:

Orjinalden alıntı: aggresive

quote:

Lvl 32 de 12k
    Lvl 52 de 44k
    Lvl 65 te 120k
    SP kastım.
    Ucu ucuna yetiyor.

150k ya tamamlayımmı???

İnt isen tamamla, str isen 100 yeter.
  • ben lvl 42 yim 6 k larda falan geziyorum sen 76 k
  • Şu SP farm olayı can sıkıyor. Dün Babaldeki LVL 38 Fire glavie den sıkılıp Persiada int archer açtım. Millet parasızlıktan kırılıyor serverda. sos 70k ya satılıyor stallarda. kardeşim sosun + 3 bowu nerden bulucazda yapıcaz farmı tek atıcaz moblara. hadi bulduk diyelim birinden nasıl satın alıcaz. LVL 16 da kurt alamıyoruz NPC den. Babelde bir günde temiz 5M kazanıyorum 3 günde bütün üstümü sos düzdüm. silah ve takılar hariç.
    persia da mümkün deil. Eski serverlarda arkadaşın dediği gibi herkes zaten 50 60 70 80 LVL.

Bekleyip Biriktirmektense Sürekli 4 yada 5 fark gitmek gerekiyor. Ozamanda PVP de herkez yatırıyor. Ticket a sarlmak gerekiyor biran önce. harala gürele. Yani Bi derin çıkmaz.

Şahsen Bİ oyunda herkesi yenebiliyorsam ozaman oyunun bi anlamı kalmadığını düşünüyorum. LVL 80 olunca Bütün skillerim max olucağına. her lvl in keyfine varmak daha güzel bence. sanki LVL 80 e kadar oynayacakmıyım. tabi bu benim için geçerli. bazı arkadaşlar hobi haline getirmişler oyunu. boş kaldıkları her zaman SRO oynuyorlar. onlar belki EMEK babında SP farm yapabilir.

Şahsen ben 1 ay aynı LVL de kalsam canım sıkılır. Ben ve benim gibi düşünenler için. Bir sonraki master LVL e geçip varolan skilleri 1 arttırmak için gereken sp yi hesaplayıp okadar biriktiği zaman hemen master lvl i arttırıp sp leri dağıtmaları uygun. Çar Yamuk Olur Düzgün Düzgün Olur. Orası tartışılır. ama ne SP farmla ugraşırsın ne bişile.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.