Arkadaşlar yaşım 21 dumlupınar üniversitesinde 2 yıllık bir bölüm okuyordum ancak hem bölümü istemediğimden hemde bazı nedenlerden dolayı okul uzadı.Bende bu sene bir yandan işe girip çalışıp bir yandan tekrar ygsye hazırlanıp uludağ üniversitesinde istediğim bölümü kazanmayı hedefliyorum.Ama bu süreç çok zorlu geçecek çünkü aile baskısı var baskıdan kastım babam birşey demiyor ablam bana destek çıkıyor ama annem sürekli artık kendine bi yön belirle,ileride pişman olma vs diye konuşuyor tamam bi insana 1 kere söylersin 2 kere söylersin hadi 10 kere söylersin hergün aynı muhabbet geçermi.Sinirlerim alt üst oldu,ablam diyor onlar artık yaşlarını almaya başladı dinleme kendi kararlarını ver ama sürekli yanında konuşan biri olunca insan kulaklarını tıkayamıyor.Sinir hastası olup çıkacağım en sonunda.Önümüzdeki 1 sene içindeki planım şu.Bir işe girip bir yandan da ygsye çalışıp hayatımı devam ettirmek ardından istediğim üniversitede istediğim bölümü okumak.Ama bu süreçte bu baskıya nasıl dayanacağım bilmiyorum.