Şimdi Ara

Biktim artik bu durumdan yardım edin uykum var ama uyuyamiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba değerli arkadaşlar ben sabah 6 45 de uyanmam gereken biriyim. Lise 3e gidiyorum 1 sene kaldım bu sorunu cozemezsem gene kalmaktan tırsiyorum. Sorunum şu pazartesi sabahtan anlatmaya başlim . diyelim pazar aksam yatıp pzt sabah uykumu alip gittim okula uykumu almama ragmen bazi derslere giren hocalar yuzunden 1 2 ders uyuyakaliyorum. herneyse okul cikisi acayip uykum oluyor eve geliyorum uykum kaçıyor saat 12 oluyor 1 oluyor uyumak istiyorum uykum var ama dalamiyorum uykuya illa kafama bise takiliyor 1 gun olan bisi degil surekli tekrar ediyor 2e 3e kadar uyuyamiyorum 3den sonra uyumasam kotu uyusam daha da kotu oluyor mal gibiyim. Yazdan beri abartısız soyluyorum boyle. oyle bütün gün oturan biri de degilim. Bu uyku sorunu sadece okuldayken oluyor yazın tatil olsun iş olsun gunduzcu oldum gececi oldum fark etmiyor yazin uykuya en fazla 20 dkda daliyorum ama okul zamani yok aga olmuyor 1.5 2 saat yatakta mal gibi donmekten biktim ne yazdigimida bilmiyorum kisaca uykum var ancak uykuya dalamiyorum aklima sürekli bir şey geliyor telefonu uzaklastir felan demeyin denedim fayda etmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aklına gelen şeyleri sonuca kavuştur. yoksa aklına gelir dururlar. onun dışında yalnızlık bazen o tarz pskiolojik durumlara itebilir insanı. biraz sosyalleş. aslında senin tek ihtiyacın tam manasıyla yorulmak. spora başlayabilirsin. ya da çeşitli aktivitelerde bulun. bu 15 dakikalık koşu- bisiklet gibi şeyler olmasın. haftasonu bir gününü bir süreliğine oldukça yorucu bir aktiviteye ayırmanı tavsiye edebilirim. bir süre sonra seni standarta bağlayacaktır.
  • Benim de yazın oluyordu. Şöyle bir tavsiye vereyim. Düz yat, gözünü kapat ve ellerini rahat edeceğin şekilde koy ve yarım saat hiç kıpırdamadan gözünü kapatıp uykuya dalmaya çalış. Ama böyle uykuya dalacağını düşünme. Relax ol, başka birşeyler düşün. Karı kız filan düşün, uyursun. Bir tane tshirt giy, kendini sıcak şeylerle bayma.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.